madcow Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Takım kaptanına itirazdan sarı kart cıktı. Penaltının yalanlıgını falan bırakıyorum kenara. İnanılmaz hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Bana da yalan gibi geldi bakmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Tekrarda verdi cok net yalan. Temas bile yok nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 GÖZ GÖZ GÖZTEPE , GÖZ GÖZ GÖZTEPE. ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE GÖZTEPE. GÖZTEPE ATTI KRALL ATTI JAHOVİC ATTIII :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Bu arada fatih terim federasyonla davalı komplo teoricilerine gun dogdu. ilk pozisyonda yalandan penaltı hemen kalecimize ve kaptanımıza kart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 O kadar abartmaya gerek yok da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Penaltı olmasa da göztepe atacaktı zaten. çok sıkıntı yapmayın bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 nası yani yalan penaltıya itiraz etmeyelim mi goztepe senin hayallerinde gol atacaktı diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 izmirli fanatikler böyle ya çok şeyetmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 abi seviniyoruz şurda yav:) şaka bir yana bala geldi gol. bana da penaltı değil gibi geldi . fanatiklik değil abi benim yaptıgım . aşk bu aşk. özlem duyunca bazı şeyleri abartıyoruz işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 GOL BE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 offf beee yaa :( şimdi bu gazla fark yeriz emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Normalde ayaginin altindan kacirir onlari ndiaye ama sans iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 madcow said: Takım kaptanına itirazdan sarı kart cıktı. Penaltının yalanlıgını falan bırakıyorum kenara. İnanılmaz hakkaten. Takim kaptanı diye itirazda hakeme dokunma hakki mi var ? Bilmiyorsam öğreneyim. Penaltı icin yayini geri sararken gs golünü göremedim pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Gomis o kacar mı be ahah herseye faul calıyor adam. bunun nesi faul kendi kendine yere dusuyor. Kendi kendine yere dusen adama penaltı verdikten sonra bunlara sasırmamak lazım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 gayette faul. bukadar fanatik olmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Penaltıda da sag ayaga net darbe var. Böyle 6 numara bozuk gözle bile görülecek cinsten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 al halil in ayagını kırıyordu nerdeyse buna da faul değil diyin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 ahgahah bullshit sov. Topun yonu degisiyor ileri gidiyor top ve faul ve sarı kart cıkttı inanılmaz ya tamam sakatlandıysan cık kenara 1 dakika 10 kisi oynayalım adamın gozlerinen onunde faul oluyor onu gormuyor ama. cokk iyi topa dokunmus hakkaten goztepeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Simdi tekrar gosterdi ben cidden mudahele var mi yok mu emin degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Anlaşıldı bizim Halil i sakat bırakcanız bugün ? Edit: penaltı pozisyonu nu tekrar gösterdi. Maicon sanırım ? hafif bir müdahale si var gibi ama emin olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Oha fernando ağzına çaktı yumruğu sarı kart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 gomis cok gereksiz depar atiyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 ilk yarı bitti. allahım konuyu biliosun amin.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar