sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 var abi yazdım yukarda. yazmadıklarım da vardır kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Malibu'nun linki lazım ya. O baya Blizzard onaylı HotS yayınları yapıyor. https://www.twitch.tv/akfon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 İyi olmuş bu başlık. Yayın yapan (en azından ara ara) bir çok pati var diye biliyorum ben. Sereglin, Odeon vs bunlara örnek mesela. Zipzip'i zaten söylemiyorum o patinin streamer'ı :) Şimdilik HoTS turnuvalarını sunmaya çalışıyorum. Belki ilerleyen zamanlarda HS turnuvalarını da sunmaya başlarım. Turnuva yoksa klasik twitch kanalı işte rage-küfür-ergenlik ne ararsan var. Twitch Linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 @Zipzip iyi olmus koydugun ya, subscribe olacaktim ne zamandir unutuyordum. Tim said: begenmek zorunda da degilsin, bok atmak zorunda da degilsin. seversin, sevmezsin de verdigin tepkiler bi garip. seni zorla yutub'a sokup izlettirmisler, subscribe butonune basmazsan like'lamazsan cukunu keseriz diyerek bicak cekmisler gibi davraniyosun. sdfsd tim cok pasifist bu aralar. Istiyor ki forumda kimse biseye laf soylemesin, elestirmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 yeni gordum topigi. buda benim kanalin linki https://www.twitch.tv/0deon youtube var ama 4, 5 aydir bakamadim oralara. zaten twitchte alinan klipleri atiyorum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 abi senin son videodaki o adamın kafası nasılmış ya aahahahahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Odeon said: yeni gordum topigi. buda benim kanalin linki https://www.twitch.tv/0deon youtube var ama 4, 5 aydir bakamadim oralara. zaten twitchte alinan klipleri atiyorum sadece kanal infondan yola çıkarak bir şeyi çok merak ettim sormak istiyorum dis hekimligi, filoloji, turkoloji lisansından italyada gümrük musavirliğine nasıl vardın abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 twitche girince küfür etmeden olmuyor galiba sdf senin linkin de dahil öyle 4-5 kişiye random baktım herkes sövüyor devamlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Saeros said: sanssizsansli said: Saeros açtı bi ara sonra bıraktı galiba bi gün güzel internetim olursa devam edicem, çok özlüyorum :( sen de link versene merak ettim uykusuzluktan açtım twich seyrediom ciddi ciddi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 ahaha kafalara gel ya https://www.twitch.tv/withawonder adam kanepede tv seyrederken kendini çekiyor, biz de onu izliyoruz sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 sanssizsansli said: abi senin son videodaki o adamın kafası nasılmış ya aahahahahahh Cok degisikti ya. Once dalga gecer gibi basladi sonra uzulduk hepberaber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 rap çok iyi olmuş dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Flassh said: Odeon said: yeni gordum topigi. buda benim kanalin linki https://www.twitch.tv/0deon youtube var ama 4, 5 aydir bakamadim oralara. zaten twitchte alinan klipleri atiyorum sadece kanal infondan yola çıkarak bir şeyi çok merak ettim sormak istiyorum dis hekimligi, filoloji, turkoloji lisansından italyada gümrük musavirliğine nasıl vardın abi? cook uzun hikaye. bir nevi issizlikten oldu diyelim. gumrukte bir isim vardi, birakmadilar sonra kaldim burda sadgas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Merak ettigim bisey var. Simdi bu twitch'e 4.99 verince biz ne kadari sizin elinize geciyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 %50 Twitch, %10 vergi, kalan bize. Tier 2 abonelikte %60 bize, tier 3te %70. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Yuh! 50% ne ulan? Cokmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 çok falan değil az bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 %40 hatta (tam bilmiyorum burasını) %30 lara kadar düşüyor twitch kesintisi abone sayısına göre sanırım. %40'a düştüğünü falan gördüm bir kaç yayıncıda ama %30dan emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 500'den sonra öyle bi naneler varmış galiba. Ben daha göremedim o kısımları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Bağışlarda kesinti yapıyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Oo yüzde hesabı https://www.youtube.com/watch?v=zd0eOxnohXo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Celtics said: Bağışlarda kesinti yapıyorlar mı? Bağışlar direk twitch e yapılmadığı için bir kesinti yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Bağışlardan aracı kurum kesinti yapıyor %5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 enes batur eleştirini izledim. çok gereksiz durmuşsun. bence durmak yerine konuşmaya devam etmelisin. bir iki kere yayın dondu sandım. danla bilic eleştirini de izledim. göbeğini niye açtın, muhafazakar kızları kaçırdın dfds ya o değilde çok fenoları eleştirince kıskanç demezler mi? negatif youtubeda sanki çok iş yapmıyor, fanları seni izlemez vs ne dersin? tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 O dönem ağır depresyondaydım ben. Anca toparlıyorum bile denebilir. Baya pişmanım onlardan. Fikirler aynı da yapmamam lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar