Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 abi yok mu bir tanidiginiz gitsin sakiz adasina alip gelsin ?
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 "roket adam" said: ya aslında biraz yanlış anlaşılmış topic amacı. Topici "Sirket dubaiye gonderdi, donuste para kazanmak istiyorum size ne satayim?" seklinde acmaliydin
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Kocası ölmüş petrol zengini genç bayan istiyorum.
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 onun 100tane akrabasi vardir, tum miras ona kalmistir zaten. seni de cole goturup colde ciplere baglayarak parcalarlar.
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 neutrino said: "roket adam" said: ya aslında biraz yanlış anlaşılmış topic amacı. Topici "Sirket dubaiye gonderdi, donuste para kazanmak istiyorum size ne satayim?" seklinde acmaliydin :D
Tim Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Siz gercekten hic tanimasiginiz, muhabbetiniz olmayan birinin sizin icin karsiliksiz bisey yapmasini bekliyor musunuz ya? Karsi taraf bunu yapmaya razi olsa bile, size dogru geliyor mu bu? Actin baktin, o anda iPhone isinlansa 4150 liraya geliyor, adam 4750 liraya satiyor, kendi kendine `ha 600 lira koyuyor demekki` de gec, burda su kadar burda bu kadar demenin, satici yakin akrabanmis gibi carmiha germeye calismanin alemi ne ki?
Bright Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Sapphire/Asus/XFX/Powercolor'un Vega 64 referans/blower dizayn değil open-air cooler'ı var mı bakar mısın
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 macbook air 13 256gb 8gb ram ne kadar, not arabik klavye
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 note 8 i merak ettim öğrenince yazsana agbi madem bakacksın.
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Tim said: Siz gercekten hic tanimasiginiz, muhabbetiniz olmayan birinin sizin icin karsiliksiz bisey yapmasini bekliyor musunuz ya? Karsi taraf bunu yapmaya razi olsa bile, size dogru geliyor mu bu? Actin baktin, o anda iPhone isinlansa 4150 liraya geliyor, adam 4750 liraya satiyor, kendi kendine `ha 600 lira koyuyor demekki` de gec, burda su kadar burda bu kadar demenin, satici yakin akrabanmis gibi carmiha germeye calismanin alemi ne ki? Evet bu baya enteresan. Sırf benim açtığım en az 6-7 tane "yurtdışından gelen var mı bir şey aldıracağım" topiği vardır, parça aldıracağım türkiyede yoktur falan, parası neyse verip biriyle getirtmeye çalışırım. Hani ben de birilerinin işi görülür diye açtım ama inan paket tütün isteyen oldu. Enteresan.
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 tütün baya ciddi iyiymiş. ifşa etmen lazım bence o çapulcuyu asdhfudsah
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Chromecast v2 varmış, 300 TL MacBook Air 13 256 GB SSD 8 GB RAM: 6000 TL (niyeyse pahalı geldi bunun fiyatı baya) Note 8 de 3600 TL. Yarın son. Bilgisayarı falan türkiye'den almak daha mantıklı her halükarda. iPhone'lar avantajlı, gerisi biraz pahalı kaçıyor.
ohyeah Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Jeeztro said: note 8 i merak ettim öğrenince yazsana agbi madem bakacksın. 2800 tl dubai fiyatı
ohyeah Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 "roket adam" said: Chromecast v2 varmış, 300 TL MacBook Air 13 256 GB SSD 8 GB RAM: 6000 TL (niyeyse pahalı geldi bunun fiyatı baya) Note 8 de 3600 TL. Yarın son. Bilgisayarı falan türkiye'den almak daha mantıklı her halükarda. iPhone'lar avantajlı, gerisi biraz pahalı kaçıyor. Abi sen bu elektroniklere nerden bakıyorsun ?
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Abi nerede 2800 TL ya ahahhaha bulalım da alalım, 2 arkadaşım istedi özellikle ikisine de kusura bakma dedim :) Baya gidiyorum Dubai Mall'dan falan bakıyorum. Yukarıda da belirttim gerçekten pasaj pasaj seyyar satıcılar arasında falan gezip mal arayacak vaktim gerçekten yok.
ohyeah Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 "roket adam" said: Abi nerede 2800 TL ya ahahhaha bulalım da alalım, 2 arkadaşım istedi özellikle ikisine de kusura bakma dedim :) Baya gidiyorum Dubai Mall'dan falan bakıyorum. Yukarıda da belirttim gerçekten pasaj pasaj seyyar satıcılar arasında falan gezip mal arayacak vaktim gerçekten yok. ABi hiç gezmene gerek yok, gold souk gidceksin. Çok inanılmaz bi fark yok dubai mall ile arasında. ORdaki telefonculardan Pluton'u soracaksın. Inanılmaz fiyat farkı var. Dubai mall dan soruyorsan zaten pahalı alıyorsun https://uae.souq.com/ae-en/samsung-galaxy-note-8-dual-sim-256gb-6gb-ram-4g-lte-midnight-black-25814301/i/ Bu rakamların daha altına bulursun ordan
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 bulunmuyor tr de her zaman her tütün. istemesinin neresi enterasan. sonucta parasıyla değil mi
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 gold souq un ordaki telefoncular çok çakal, değişmiş telefonları sıfır diye satıyorlar güzel paketleyip. Fiyatlar için: https://uae.souq.com/ae-en/note-8/s/?as=1 burda "Fulfilled by souq" yazanlar güvenilir, ben olsam gerisine güvenmezdim. gold souq un oralarda da bu sitedekinden 100-200 dirhem farka oluyo acaip bi uçurum yok. AVMlerde de bu sitedekinden 100-200 fazlaya satıyorlar. Yani note 8 için verilmiş fiyat gayet iyi.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Tütün hiç bakmadım ama nargile tütünü için devasa fark var tr ile, hem kalite hem fiyat olarak. Duty Free'den alınsa bile yetiyor.
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 s7 edge in ekranı çatlak olmasa note 8 çakacam bir tane de. 1000 tl zaten ekran için istiyorlar. bir anlamı kalmıyor s7 yi satıp para koyup note 8 almak.
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Flassh said: bulunmuyor tr de her zaman her tütün. istemesinin neresi enterasan. sonucta parasıyla değil mi DRaGoN_SLaYeR said: Tütün hiç bakmadım ama nargile tütünü için devasa fark var tr ile, hem kalite hem fiyat olarak. Duty Free'den alınsa bile yetiyor. olmaz, tutunun kar marji dusuk, gumrukte sorun cikarma ihtimali var, risk almadan kolay para kazanmaya bakiyoruz.
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 tütünde kar marjı düşük demek, alanın da karı az demek. tütün alacak kişi atıyorum 70-80 lira kar edecek diye roket adamın uğraştığına değer mi? değmez. ayrıca gümrükte problem çıkarabiliyorsa tütün, daha da değmez evet. ha nedir mesela amerikadadır adam, amazon'dan direk sipariş verirsin adamın adresine, adamı hiç uğraştırmazsın. o zaman belki de üstüne para bile eklemeden getirir. gelince de bi kahve bi yemek falan ısmarlarsın. bu arada forumda direk üstüne kar koymadan bişiler getirenler oldu, onların iyiliği bu tabi. herkesten aynı şeyi beklemek olmaz.
ohyeah Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 DRaGoN_SLaYeR said: gold souq un ordaki telefoncular çok çakal, değişmiş telefonları sıfır diye satıyorlar güzel paketleyip. Fiyatlar için: https://uae.souq.com/ae-en/note-8/s/?as=1 burda "Fulfilled by souq" yazanlar güvenilir, ben olsam gerisine güvenmezdim. gold souq un oralarda da bu sitedekinden 100-200 dirhem farka oluyo acaip bi uçurum yok. AVMlerde de bu sitedekinden 100-200 fazlaya satıyorlar. Yani note 8 için verilmiş fiyat gayet iyi. Abi verdigin sitede, ki site zaten fiyatin bakilabilecegi yer, 2850 tl ye gelen telefona 3600 demenin neresl iyi Allah askina. Gols soukta isim bile verdim. Pluton. Adamlar faturali is yapiyorlar. Garantisinine kadar da isliyorlar. Daha yabi 4 tane telefon getirdik. Kim ne kadr karla isterse satabilir sozum yok, fiyatlar malldan bakildigindan yuksek
Öne çıkan mesajlar