fizban Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 isteyen var mi? kutusu falan duruyor, oyle cikardim 1 yildir duruyor. fiyati da ne etmeli bilmiyorum, konusur anlasiriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 ben istiyorum ama ölücüyüm, steam 5 dolara satıyordu indirimde tr'ye satmadığı için alamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 oha 5$ mi fdsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Kutu parasını veriyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 µh said: ben istiyorum ama ölücüyüm, steam 5 dolara satıyordu indirimde tr'ye satmadığı için alamadım. bende üzüldüydüm alamadığıma cidden niye tr ye satış yapmıyor adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 anaa, ben bilmiyordum onu. borderlinx ile satın alırdım valla. 20 dolara gelirdi toplam. xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 fizban said: oha 5$ mi fdsds aynen bi alman sitesi 5 euroya düşürmüştü paticikte gördüm, arkadaşa olm oha olaya bak diye attım, cevap olarak lan salak steamin kendi de 5 dolara satıyor dedi. türkiyeden gözükmüyordu, başka yerden baktım harbi 5 dolarmış asdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 o zaman satilik degil, kasmaya degmez lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 bana hediye et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 türkiye de ne kadar diye bakınca olay bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 öeah. ilk çıktığında 50 dolardanalmıştım, dolar 2.5 tl miydi neydi hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 aynen ya. kargo dahil 100 teleye satiyom almak isteyen beri gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Ara ara indirimler oluyor 5€luk olanı trye yollamıyorlardı ama amazondan 15 dolara almak mümkün. 100 lira iyi fiyat o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakalliyan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 ps4 controller'ım var macbook air mid2012 11 inch var işime yarar mı kullanabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 fizban said: aynen ya. kargo dahil 100 teleye satiyom almak isteyen beri gelsin. valla bence tertemiz fiyat. ikinciyi alasım geldi o derece. napıcaksam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 @sakalliyan, steam oyunlarini tv'ye yansitmak istiyorsan, bir de controler'i baglamak istiyorsan yarar. @xenocide, al paralel bagla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakalliyan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 normal hdmi bağlantısı yapıyorum, sanırım ethernet kablosu falan da var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 ethernet portu ve hdmi kablosu var, ethernet kablosu da fazla olacak, koyarim kutuya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakalliyan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 mesaj kutun dolu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 düzenli aralıklarla amazonda 10 dolara fln düşüyor bu. tr'den almayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 100tl ye çok iyi fiyat söyliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 peki bunun kol olayı nasıl oluyor aldın linkı kol yok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Klavye mouse ya da herhangi bi gamepadi bağlayabiliyorsun, direk tanıyor alet zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 sen sürekli gidip geliyor musun ya? nasıl satıyorsun bunları türkiyede sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 3 ayda bir geliyom iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar