Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2019 bir kac kilo grafit atsalar kampa belki duzelir dicem ama, yok duzelmez gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2019 ilk sezonu yeni izledim , baya begendim ,ama bazen ic karartici valla 2. sezon bu kadar guzel olamaz zaten ya , beklentilerimi koreltip izleyecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Eylül 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2019 izlemesende olur cok kotu su ana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 ulan bi heves açtım 2. bölümün ortalarında mehhh çektim saglam, devam edeyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 2. sezon için mi? ben izlemedim de o derece vasat mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 vasat degil kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 Kötü değil berbat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2019 Off bitti sezon. Ben ettim siz etmeyin. Hiç beğenmedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2024 buna 3. bir sezon gelecekmis gene baska bir kitaptan. 2. sezon kadar kotu yapmalari zor zaten, challenge accepted The Devil in Silver, a novel written by Victor LaValle 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar