reyou Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 imzani rig specs yaz da $anin yurusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 bunlar boş ya. di yi özlüyorum o daha önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 abi sorması ayıp niye özlüyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 bo$ derken, legoylami yaptin rig'i? slkdfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 reyou said: abi adam 1997'de ortaya atmis. bitcoin whitepaper 2009. 12 sene. ben de aynı şeyi dedim :) proof of work'u kullanmayı düşünüpte bunu cryptocurrency olarak kullanabileceğini keşfedememiş olması :/ satoshi'nin direk base-work'u bunun hashcash zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 gercek bir mcdonald kardesler ile ray kroc hikayesi. evet, yeni izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 reyou said: bo$ derken, legoylami yaptin rig'i? slkdfj Legocu olduğumu nerden anladın? 2000 kutu legom vardı. Hala kaldı biraz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 kartlari yerlestiris $eklinden, ve fanlari hizalama simetrisi daha onceden bir lego mimarisine hakimiyeti isaret ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 akirafes said: reyou said: bo$ derken, legoylami yaptin rig'i? slkdfj Legocu olduğumu nerden anladın? 2000 kutu legom vardı. Hala kaldı biraz ama. Rig konusunda bir öneri abi. Yanyana dizilen kartlar birbirinden çok etkileniyor. Mekanik olarak çabuk bozuluyorlar niye bilmiyorum. Sanırım ne kadar iyi havalandırsak da, aralarında bir akım oluşuyor. Ben tek rafa üçlü dizip aralarına bier tane fan atıyorum, çok daha uzun vade dayanıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Ben genelde arada 8er cm boşluk bırakıyorum. Soğutmaya vb baya yardımı dokunuyor. Ha bu sefer de yer kaplamaya başlıyor ama olsun dert değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 i7 6700k ve oc 1060 la katilabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 ee tim kapattigina gore poolu ortam bana kaldi :D sıfırdan tekrar pool yazılımına basladim, haydi bismillah. https://github.com/bonesoul/hypepool actigimda ses ederim hypepool.io'yu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 https://github.com/bonesoul/hypepool/issues/6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 bak bak utanmadan bide baltalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 hepimiz terbiyesiziz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar