BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 CL gruplarından lider çıkan ilk Türk takımı güzel ünvan, bir de namağlup çıkan ilk Türk olarak da anılmak ister bence.
enrique Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 öyle egoları olan bi terim vardır ya bence türk hocalar arasında. şenol güneş de şampiyonlar ligine 3 kere katıldı adamın totalde 2 yenilgisi var bazı takımlar tek katılımda 6 yenilgi falan alıyor asdsadsads
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 ŞG'nin egosunun da aşağı kalır yanı yok ya. namağlup liderlik bizim gibi ülkeler için kolay ulaşılır hedefler değil. adının orada yazmasını isteyecektir hoca.. ama bu leipzig'in içimizden geçeceği gerçeğini değiştirmiyor tabi sdsafsa
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 rahat rahat oynasınlar işte, alacakları 1 puan bile namağlup ve rekor puan demek. Olmasada canları sağolsun artık :)
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 dönüşte kayseri var, bizimle aynı puandalar ve evinde hiç kaybetmemiş bu sene sdfsd şg mecburen rotasyon yapacak gibi görünüyor, hiç istemediğine eminim gerçi
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 bu nedir sdfsd leipzig: 1.20 beraberlik: 4.30 beşiktaş: 8.00
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 8 saka herhalde boyle bir oran olamaz.
enrique Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 leipzigle portoya yüklü gireyim diyordum. 1.20 ne ya harbiden ayıp etmişler çok. porto da 1.20ydi sanırım hayatta oynanmaz.
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 lider çıkmayı garantileyip kesin galibiyete ihtiyacı olan takıma yedeklerle gideceksin. maçı programa almaları mucize. 8den Beşiktaş alınır bu arada sdsafa
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 abooo takımın yarısını götürmüyoruz ahahaha pepe babel atiba tolgay q7 falan istanbulda bırakılmış CL maçı lan bu. bu hangi seviye kral ?
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 fabri adriano-mitroviç-tosic-caner medel-oğuzhan cenk-talisca-lens negredo orkan da talisca ya da cenk yerine girer.
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 abi olmamış ya :( bu adamlar son maç vs de olsa oynamak istemiyor muydu yani. Tamam yedeklere şans verde orantılı olsun.
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 AMAN TANRIM BEŞİKTAŞ ÜLKE PUANI ALABİLECEĞİ BİR AVRUPA MAÇINDA AS OYUNCULARINI OYNATMIYOR. BU OLAMAZ OLAMAAAAAAAAAZZZ NASIL YAPARSINIZ ABİ BUNU VATAN HAİNİ MİSİNİZ SİZ? ÜLKE PUANINI NASIL HİÇ DÜŞÜNMEZSİNİZ.
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 nasıl kalmadı her galibiyet yada her alınan puan ülke puanına katkı değil mi? siz çıkmayı garantilemiş olabilirsiniz ama ülke puanı ÇOK ÖNEMLİ
Esh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 yedek kadro as kadrodan daha degerli peki onu napicaz?
Esh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 cok omik olmadi 9 tane sallayinca da iste sana gore sut bize gore cukulata
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 ülke puanı için en son laf söylenecek takımız :)
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Tek başımıza ülke olsak neredeyse CL'ye direkt takım göndericez yakında sdsafasfsa
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 neyse sonuç olarak size başakşehir maçından önce yaptığınız boş lafları yemeniz için biraz süre lazım. anca sindirirsiniz.
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 dedi adını söyleyemediği takıma elenen takımın taraftarı. Siz sindirebildiniz mi?
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 alakasız örnekler. benim takımım çok kötü ve adını bile hatırlamadığım tarihin en kötü uefa takımına elendi. ben buna karşı bir şey söylemiyorum ki. (senin özelinde değil belkide böyle bir şeyi savunmamışsındır) çoğu beşiktaşlı başakşehir ile olan maçlarından önceki uefa maçında başakşehir'in yedek kadro ile çıkıp aslarını beşiktaş maçı için dinlendirmesine laf etti ve "ülke puanı konu ise bu yapılamaz" tarzı boş laflar attılar ortaya. e şimdi sizin bu maçınız sonunda da ülke puanı var ama sizde yedek kadro ile çıkıyorsunuz doğal olarak. (ki şu kadro ile kazanabilirsinizde ben sonuçtan bağımsız söylüyorum bunları) başakşehir için söylediğiniz lafların ne kadar boş olduğu da ortaya çıkmış oluyor. anlatabildim mi bilmiyorum umarım anlamışsınızdır. teşekkürler.
Öne çıkan mesajlar