Gilean Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Valla gittikçe batan icq bu versiyonla tamamen toparlanmış diyebilirim..artık mesajlarımız msndeki mesaj yollama hızıyla aynı sürede gidiyor..yani basar basmaz gidiyor mesaj..bu süper olmuş.öte yandan işaretleri yenilemişler göz zevki de verio..hele şükür toparlanmış icq.bi deneyin bence..[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Çok şey kaybetti o program ama zamanında. Gayret lazım epeyce kendisini toparlayabilmesi için. Ram kullanımı nasıl programın? Task Manager'dan bakabilir misin?[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 icq yetti [Bu mesaj Xaer_Aloneheart tarafından 10 Şubat 2005 00:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 yaşasın birçok IM ortamını tek programda toplayan programlar, yaşasın miranda trillian vs.. kahrolsun berbat kullanışsız IMler üstüne üstlük tepeye reklam koyanlar.icq nun yaptıklarını unutmayın :P[signature][hline]"Zz.. Me busy, go away!" Arcane, Lazy Peon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 msn yerini aldü walla 1cq nun.. :lol:[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Yaşasın arcane Forza Miranda-IM[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 msn den sonra icq ya olan ragbet azaldı.kullanırdım eskiden simdi yuklu bile degil.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Be Pro ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 valla eskiden olsa forza icq derdimde..artık forza msn diyorum..aam delircem azıcık bi contact list var yetmiyo..paso birilerini siliyorum..[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 bende yüklü ama msn çökmedikçe açmıom :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 I seek you da nereye seek you, habire b hata habire bir problem...[signature][hline]thank you thank you thank you far too kind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Msn rlz icq bitti artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 msnicqbc diye bişi cıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 msn rulz diyorsunuz da msn kadar rezil bir program daha görmedim. avatarını on katı büyüten mi dersin, nickini değil de abuk sabuk simgeler yazan mı dersin, resume'suz download hedesi mi dersin, sana sormadan seni 45325 tane kişinin chat yaptığı odaya invite etmeleri mi dersin, sana gıcıklık olsun diye karşıdakinin senin nickinle yazıyormuş gibi gösteren özellik mi dersin... aman aman kalsın. tamam cıvıl cıvıl kıpır kıpır bir program, böyle acayiplikleri yapmayı sevenler için harika bir program. ama ben kıpır kıpır birşeyler yapmak istemiyorum. Sadece mesaj atmak istiyorum. ICQ gibi Single/Split message mode istiyorum. ICQ gibi karşımdakinin nickini kolayca değiştirip, her ICQ kuruşumda bile aynı nicki görebilmek istiyorum. ICQ gibi resume özellikli download imkanı istiyorum. ICQ gibi kolayca açılıp görebileceğim history özelliği istiyorum. 400 harfle sınırlanmak istemiyorum, ICQ gibi binlerce harf yazabilmek istiyorum. ICQ gibi Offline olanlara da mesaj gönderebilmek istiyorum. Mesaj yolladığımda MSN'deki gibi iki saat sonra gelen "İleti gönderilemedi" hatası görmek istemiyorum. MSN sux'ın allahı bu kadar basit. ICQ 5 sanıyorum yine ICQ Lite'ın devamı. Ben ICQ Pro istiyorum neden ICQ Pro 2005 çıkmaz ki :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ya bak bone icq5i direk öneriyorum downlaod et..bende icqcuyum..bu baya iyi..[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Gilean, 10 Şubat 2005 01:05 tarihinde demiş ki: artık forza msn diyorum said: Gilean, 10 Şubat 2005 02:37 tarihinde demiş ki: bende icqcuyum hangisine inanayım abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 eheh... sen takılma öyle teferruatlara. Miranda'ya inan.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 aramaya inan :P icq yu ben bırakmazdım aslında ama gemi kornası sesinden ürktüm biraz birazda millet msn e geçti webcam olayları falan oldu eheh msn e kaydık. halbuki negzel 6 haneli icqm vardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 msn hic isinimadim valla, bende hala icq kullanirim mirandanin olayi nedir bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 miranda=icq+msn felan bir kac tane daha olcaktı hatta :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Kendercik, 10 Şubat 2005 00:44 tarihinde demiş ki: Çok şey kaybetti o program ama zamanında. Gayret lazım epeyce kendisini toparlayabilmesi için. Ram kullanımı nasıl programın? Task Manager'dan bakabilir misin? Ram kullanımı 3000-4000 arası değişiyor. Msn'de ise 12000-15000 arası.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 miranda da limit pluginle sınırlı yani pek limit yok :) open source saolsun miranda rox modunda bi update ettim şu konuya mesaj attıktan 30 dakika sonra saolsunlar single message window ve multiple message gibi özellikleri OHA nidaları eşliğinde kaldırmışlar.anlam veremedim...[signature][hline]"Zz.. Me busy, go away!" Arcane, Lazy Peon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Machiaveli Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ICQ icin gercekten buyuk bir geli$me oldu bu, uzun suredir du$tukleri IM piyasasinda tekrar bir ciki$ yakalayabilirler (her ne kadar eskisi kadar olmasada).. ancak MSN'in onune artik gecebileceklerini malesef sanmiyorum, heytere bea.. nerde eski o icq gunleri..[signature][hline]Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world carrying their own light to brighten both day and night. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 eskiden delisiydim şimdi icq aklıma bile gelmiyo.iki saatte göneriodu bi msjı bide böle bzn gitmio bekletio fln..ıyy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bakalım dl ediyorum şu an.. güzeldir inşallah.. hey gidi hey.. ne günlerdi.. icq no'su olmayana kız vermezlerdi.. şimdi herkesde bir msn furyası.. mecbur biz de uyduk gidiyoruz.. ama icqlu zamanları özlüyorum ben ya.. herkes kullanamazdı falan.. özel ayrıcalıklı bişeydi icq.. bende yeri hep olacak yani kendisinin..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 icq bi nostalji Bence. 6 haneliden tut 5 haneli nolara kadar, bunları kullanmak ayrı bizevk ayrı bi hava. Ama Msn yeni jenerasyonlar için. He bende yokmu? Her zmam modaya ayak uydururum;)[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar