sardalya Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 5 gun icinde limited olcan 15 gun icinde de kapancan iste..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Iyide abi limited olmanin mantigi ne ozaman sdf niye kapaniyo hesap. ben limited limited takilirdim neguzel diyodum sdf Yani verified olmaya calisirken fail olursammi kapaniyo, yoksa 15 gun icinde verified etmezsemmi kapaniyo hesap onu anlayamadim tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 bu sitede crypto cüzdan yokmu ya direkt yatıramıyor muyuz başka siteden? illa kredi kartı ile mi olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 bilmiyorum bence kapatmazlar takil sen en fazla parani geri gondereceklermis iste :D crypto cuzdan yok, sitenin gercek bitcoinle alakasi yok aslinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 ya 400 degilde 20 gönderirlerse? sdfsd parayi kaybettigime zerre uzulmem trade'de ama kazik yersem evlat acisi direk :D sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 olur mu oyle sey yaw, niye verify etmiyorsun ki bi de? teyzenin ustune diye mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Yok abi, isvec olarak actim e adres isvecte ama oraya gönderdigim fatura virt zirt bisey yok. E isvicreye geciricem adresi buseferde 3-4 haftaya burdan tasinmis olcam isvece yeni adrese. Yani ne yapsam bilemedim, isvicre yapiyim hic olmazsa sonradan isvece geciririm adresi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Tim said: Korax said: 200 $ attim bakalim deniyorum Ya bu arada simdi aklima geldi. Referral ile uye olup da $200 ve ustu yatirinca sen de ben de $20 aliyoduk. Geldi mi sana? Gelmediyse camur yapayim hemen bi. verify olunca geldi 20$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 bitcoinden hiç anlamadım. şimdi bu konuyu görüp okudum. hala anlamış değilim birşey. girsem zorlanır mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 zorlanirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GearPedo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Arkadaşlar böyle insanları dışlamayın. Onların da piyasaya girmesi lazım ki fiyat yükselsin, onlara satıp çıkalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 masa said: bitcoinden hiç anlamadım. şimdi bu konuyu görüp okudum. hala anlamış değilim birşey. girsem zorlanır mıyım? zorlanmazsin, copy paste yapmak gibi sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 following Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Unfortunately eToro cannot accept deposits from the country you have registered from. edik: 6 sene kadar geç kalmışız etoro için https://www.forexbrokerz.com/news/turkey-shut-down-32-forex-broker-website Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 cesaret edemiyorum anlamadığımdan ama çok merak ediyorum. youtubeden izliyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 cesaret edemeyecek bir şey yok abi, at bi 50$, bata bata öğrenirsin dsdsf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Bunun biraz benzerinin komple bitcoin ile alıp bitcoin ile çekme versiyonu olarak chain.group diye site yapmışlar. Orada da T.G Thomas falan gibi yatırımcılara paranızı bir nevi yatırıyorsunuz fakat onların işlemlerinden gündelik kazançlar elde ediyorsunuz , ortada kopylama yok, işlem sizin değil, bildiğin paranı veriyorsun adamlara fakat şeffaf olduğundan zaten neler dönmüş görülebiliyor. Çok birebir aynısı değilmiş aslında böyle yazınca daha net oldu :D "benzerinin" bitcoin versiyonu bu da , parayı nasıl yatırıcam derdin olmaz en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Sitenin dizayni scam diye bagiriyo resmen sdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 3 hafta oldu. %18-20 gibi bi kazancim var. simdilik. Biraz daha para gomucem ama cekmeyi hic denemedim. Cekerken vergi mergi olaylari isin icine gireceginden muhasebeci ile konusmam gerekicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Ben cektim isvec hesabina. Wire transfer onaylandi cuma gunu ama hala gelen giden para pul yok. 5 is gunu surebilir dedilerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 200 dolares attım site çöktü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Bende calisiyo, sorun yok. Yalniz TR'de ISP'lerden bi tanesinde engelli sanirim site. Ona bi dikkat etsene. Bi de link http ise https yap onu kendin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Ben de hiçbir türlü açılmıyor da, işlemi şirketin UK VPN ile yaptım zaten. Orada da açılmıyor artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 bende aciliyor gayet normal, korkutmayin olm ne kadar paramiz var elin offshore sirketinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 http://isup.me/# surdan bakın hangi site bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar