Auril Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 önçe mous bozuldu baktım sıfırı 550tl olmuş , neyse aldık onun muadilini klawye de 1000 küsür lira olmuş lan bi klawye mous asgari üçretten fazla olmuş, kahrolsun $ lobisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 bizim mouse klavye 30 lira mi ne..pardon 25 mis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 /summon Mortis 2-3 yillik assignment'la falan gitmek super olur japonya ya da permanent i ih bence anime ortami canin cekerse piccadily'deki japan centre'a gidiyorum ben. hakiki japonlar takiliyor orda. baya event falan da oluyor. iste anime manga fest olsun, meet up olsun. panton st'e de yeni subesi acilmis daha ferah gozukuyor. henuz gitmedim ama. yine japonlari takildigi Villiers St'de Ippudo ramen shop var. full japon calisiyor. iceri girince irrashaimeseler havada ucuyor. SoHo'da onlarca japon mekani var ama yakinlarda gittigim Jugemu var yine authentic japonlarla tanisip japonca konusabilecegin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 ben klawye parasını japon kültürüne akıttım ya para kalmadı sdf https://i.imgur.com/PLD8vL0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 kılıcı nereden aldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 + kaç o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Fistan said: + kaç o katana +2 +10 wardı wendorda ama para yetmedi, biraz lewel kasiiym alırım işallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 istanbul? kör mü, keskin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 osmana dikkat et.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 başuçuma koydum, belki portakal soyarım diye https://i.imgur.com/fhxPjbB.jpg https://i.imgur.com/7ip6U6N.jpg Feamer said: istanbul? kör mü, keskin mi? jilet gibi, bursa çeliği değil, karbon çelik yurtdışından gelme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 WaNTeD said: zorla mi calistiriyolar su salaklari da seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Feamer said: bir avuç meme için çalışıyor... isyanı buna for a fistful of boobies diye film cekilebilirmis gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Auril said: ben klawye parasını japon kültürüne akıttım ya para kalmadı sdf https://i.imgur.com/PLD8vL0.jpg japon kopegimi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 yok köpek alman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 dasaaa said: https://data.oecd.org/emp/hours-worked.htm neden guldun derseniz buradan bakabilirsiniz. dahasi biz resmilerin de cok cok cok uzerinde calisiyoruz. bariz kolelik sistemi olan bir ulkenin vatandasi japonya icin "cok calisiyorlar abi" diyince gevrek gulmek gerekiyor gercekten. 1.5aydir yeniden 08-21 calisiyorum. caponya falan olsa da gitsek keske.Yemişim datasını, biz ne zaman orayla iletişim kurmaya çalışsak adamlar ofiste. akşam 10'dan once çıkmıyor manyaklar ve bunu isteyerek yapıyorlar. Öyle ki, şirket mesai yasağı koydu çarşamba ve cuma günlerine. Diğer günler 12 yapıyorlar artık o 2 gün kalamıyorlar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 tek kaynaga bakip degerlendiriyorum diyorsun... lol, komik olma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Otomotiv sektörü diyerek daha da genelliyorum kaynağı o zaman. Bunlara ek olarak bir dolu Japon ile bunun sohbetini yapmışımdır, bir çoğu çalışmanın kendileri için kültürlerinde olan bir şey olduğunu anlatıyor ve severek çalışıyorlar genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 abi beyaz yakalilarin -bir sirket calisani vs ne is yaptigini zaten cok anlamasam da bunun ekstra yapilmasinin ne faydasi olabilecegini hep merak etmisimdir..filmlerden gordugum kadari ile belli konularda raporlar sunlar bunlar filan hazirliyorlar.. ticaret ile ugrasan bir sirketse atiyorum onu da anlayabiliyorum mal gelis takip satis muhasebe vs vs de ..lan yaparsin biter..fazla mesaiye kalip da es kaza 10 birim mal yerine 13 birim mal satsaydik ne olurdu acaba diye projeksiyonlar mi yapiyor bunlar nedir?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Beyaz yakalılarının yaptığı işin %50'si falan yöneticilerin veya birilerinin istediği ve genelde bir faydası olmayan rapor ve dökümanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 normalden kisaa surede yapacagini iddia ediyo patronlar is alirken, haliyle calisanlar daha cok calismak zorunda kaliyo is bitsin diye genelde. ya da, o isi normal zamanda yapacak calisani yok, masraf olacak diye de almiyo, eldeki eleman 3 kisilik calisiyo. her doktorun 500 hasta bakmasi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 toplumda bordrolu calisanlarin -salaryman ?- calismiyor gozukmekten utanmasindan oturu herkes gerekirse calisiyor gibi yapiyor, kulturel fark =<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Aynen bizim memurlar gibiler desene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Holy said: Otomotiv sektörü diyerek daha da genelliyorum kaynağı o zaman. Bunlara ek olarak bir dolu Japon ile bunun sohbetini yapmışımdır, bir çoğu çalışmanın kendileri için kültürlerinde olan bir şey olduğunu anlatıyor ve severek çalışıyorlar genelde. Yazilim, Telekom da ayni sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar