Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Japonya'da yasam

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
senko said:

korax geçen anlattı
beni de heveslendirdi

hepiniz bana gelceniz bi gun, brothers software ltd. sti., "her turlu makina ögrenimi, derin ögrenim, wep sitesi yapilir, overlok dikilir" diye dukkani acicaz sdf
Mesaj tarihi:
senko said:

Kizlar paso yere bakio

neden abi bir sebebi var mı?

önceki bir postta da bahsetmiş biri çektiklerini okuyun vs diye, öğrenebileceğimiz bir makalemsi var mı türkçe ingilizce farketmez?
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Mayısda doğum günüm için biletleri aldık biz.
Gidiyoz eşimle. Burdan bayaa uyguna geliyor biletler hem. 10 gün gezicez. O zamana kadar ben de Japoncaya ağırlık verecem, en azından gittiğimizde konuşabilme fırsatım olur. Gaijin deseler de umrumda deel :D
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Japonları severim hatta adamlar araba'da teknolojide hatta moda'da bile bir numaralar her sektörde pazar payları var. Ama bir belgeselde acımasız ve barbar oldukları söyleniyordu. ABD işi mi dersiniz?
Mesaj tarihi:
https://data.oecd.org/emp/hours-worked.htm

neden guldun derseniz buradan bakabilirsiniz.

dahasi biz resmilerin de cok cok cok uzerinde calisiyoruz. bariz kolelik sistemi olan bir ulkenin vatandasi japonya icin "cok calisiyorlar abi" diyince gevrek gulmek gerekiyor gercekten.

1.5aydir yeniden 08-21 calisiyorum. caponya falan olsa da gitsek keske.
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

https://data.oecd.org/emp/hours-worked.htm

neden guldun derseniz buradan bakabilirsiniz.

dahasi biz resmilerin de cok cok cok uzerinde calisiyoruz. bariz kolelik sistemi olan bir ulkenin vatandasi japonya icin "cok calisiyorlar abi" diyince gevrek gulmek gerekiyor gercekten.

1.5aydir yeniden 08-21 calisiyorum. caponya falan olsa da gitsek keske.

E normal. Birimizin yatarken digerinin calismasi, guce dengenin gelmesi gerekiyor.
  • Yeni Oluştur...