Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Maci izlemesem neyse dicem , abi ne zaman topu lukakuya sisirdiler brezilya macinda? Her topu surerek hazard witsel ve bazi bazi de bruyne yardirdilar. Lukaku zaten 50 metre yardirarak golu attirdi. iki uc pasi da duzgun atabilseler lukaku irzina gecerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Fistan said: gg no rmk courtois, hazard, bruyne, kompany büyük oynadı lukaku? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Esh said: Maci izlemesem neyse dicem , abi ne zaman topu lukakuya sisirdiler brezilya macinda? Her topu surerek hazard witsel ve bazi bazi de bruyne yardirdilar. Lukaku zaten 50 metre yardirarak golu attirdi. iki uc pasi da duzgun atabilseler lukaku irzina gecerdi japonya maçı için söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Esh said: Maci izlemesem neyse dicem , abi ne zaman topu lukakuya sisirdiler brezilya macinda? Her topu surerek hazard witsel ve bazi bazi de bruyne yardirdilar. Lukaku zaten 50 metre yardirarak golu attirdi. iki uc pasi da duzgun atabilseler lukaku irzina gecerdi japonya maçından bahsediyo o postta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Esh said: Maci izlemesem neyse dicem , abi ne zaman topu lukakuya sisirdiler brezilya macinda? Her topu surerek hazard witsel ve bazi bazi de bruyne yardirdilar. Lukaku zaten 50 metre yardirarak golu attirdi. iki uc pasi da duzgun atabilseler lukaku irzina gecerdi japonya o japonya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Esh said: Maci izlemesem neyse dicem , abi ne zaman topu lukakuya sisirdiler brezilya macinda? Her topu surerek hazard witsel ve bazi bazi de bruyne yardirdilar. Lukaku zaten 50 metre yardirarak golu attirdi. iki uc pasi da duzgun atabilseler lukaku irzina gecerdi brezilya maçını izlemedim abi uçuşum vardı, dünde dedim. yazdığım her şey japonya maçına kadar geçerli. edit: Dün gece ama bir ton DK yayını izledim yatmadan, hep Martinez'i övdüler beklenmedik TD'lik performansı gösterdi vs. diye. Hep yaptığı ezberlerden döndü vs. diye. Merak ediyorum ama bu aralar bi maçı komple tekrar izleyecek kafa yok. Uzun özette de Brezilya yargılıyor ama ön tarafında full sığırlar var diye atamamış gibi gözükyüor. Yorum yapılmaz ondan aksjdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 DoGMeaT said: abartmaya gerek yok ama o kadar gömmeye de gerek yok senin mantıgınla ,boşuna TD'e para veryo belçikalılar elindeki kadro ne kadar iyiyse td faktörü o kadar azalıyo aslında fayda açısından baktığında. elinde iyi kadro olduğunda aslında td'ye "birader lütfen sıçma" parası veriyosun. o yüzden belçikalılara gelene kadar almanların verdiği paraya acıyorum mesela ben. martinez 3-4-3 oynatıyor mesela ki bence de en uygun sistem belçika için. ama tercih ettiği ve etmediği oyuncular, ayrıca o oyuncuları pozisyonlara yerleştirme şekli çok enteresan geliyor bana. kaleci+defans tamam ama geri kalan kısımda benim kafamdaki 11'e uymuyor hiç. mesela kdb'yi defansif orta saha gibi oynatıp harcıyordu hep. dün forvete koyunca neler olduğu gördük. açıkçası dünkü maçtaki 4-3-3 sistemiyle de şaşırttı gerçekten. ama onun başarılı olmasından ziyade brezilyalıların başarısızlığı daha büyük rol oynadı. japonya biraz daha dayanabilmiş olsa veya dün coutinho, neymar'ın pasını gol yapmış olsa bugün belki de çok daha farklı şeyler konuşuyor olurduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Isvec ingiltere maci cok tras ya. Bu ingilzler niye gaza geliyosa “its coming home” diye... Gerci ben de demistim bu pustlar supriz yapar diye ama supriz dedigim ceyrek finaldi maks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Gol de faulmus bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Bracketleri cok tirt. Final yapabilirler de finalde kim gelirse gelsin tokatlar Ingilizleri. Belcika-Brezilya'nin eslesmesi kotu oldu obur tarafta. Bu kuralarin onceden belirlenmesinin kaldirilmasi lazim acil. Direk maclar biter bitmez live draw. Sicak top soguk topu bile tercih ederim su belli olan kuraya sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 sterling yine aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 esasında ülke puanlarına göre dizip double elimination yapıcan. finalde de kazananların tarafından gelen 1-0 önde başlayacak maça. mis. kimse kabul etmez ama turnuva kalitesi için bence mikkemmel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Hırvatistan - Fransa finali oynanır işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 spiker ne güzel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 it's coming home boys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 İsveçliler çok kibar oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 southgate hocam başarıların en büyüğünü hak ediyor. sterling'e rağmen 2-0 müthiş skor sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Oynadiklari takimlar les abi. Hicbisi yapmadan adamlar yari finale geldiler. Turnuvanin en dandik 3-4 takimindan ikisini yen, Belcikaya bilerek yenil, Col'u zar zor penaltilarla gec, baya kisitli Isvec'i gec. Meh. Hirvatlar olmadi Belcika/Fra cok agir tokatlayacak ingiltereyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 İngiltere çok iyi top oynamıyor. Fransa ve Belçika daha net favori kupa için. Ama tek maçta net Fransa - Belçika yener denecek kadar kötü bi futbolda oynamıyor İngiltere. Sahada doğru işler yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Aha o nasıl gol ya (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Bu maçtan bi bok olmaz diye kapattım, üst katta PC'ye çıkana kadar gol olmuş. Bir jeneriklikmiş. Neyse buradaki TV'de açayım asdkfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Çok güzel gol attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 adam ne yazdı be. onun haricinde halı sahadan daha sıkıcı maç oluyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Vida miydi o kesemeyen sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Ya mk hirvatistan, bi adam saticaz 20m e , hemen limon sik zaten keyfimize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar