Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Almanca Öğrenmek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bugün bayaaa keyfim kaçtı Almanca bilmediğim için.

Oturup kasayım diyorum ama kursa gidecek fırsatım yok, zaten gitsem de başlangıçta çuvallarım, kendim kasmam gerekli. En azından başlangıçta.

İngilizce baya iyi, kör topal ispanyolca var. Dolayısıyla evde kulaklıkları takıp elimde kitapla öğreneceğim bir set lazım bana. İngilizce temelli olursa daha iyi olur.

Öneriniz var mıdır?
Mesaj tarihi:
Duolingo'yla 1-2 saat bakmıştım, meyve suyu, kadın, kedi, köpek, genç kız falan diyebiliyorum sdkjfs

Cidden bana da lazım böyle bi şey bu arada. Duolingo yeterli mi gerçekten?
Mesaj tarihi:
duolingo iyi de "ne güzelmiş bu, otobüs beklerken 5 dk açayım" diyerek "şvaynştager domuz çobanıymış keke"den öteye geçilebileceğini sanmıyorum :) dil için değil herhangi bir şey öğrenmek için geçerli tabi bu aslında.

yoksa doğru düzgün başına oturup günde 3 saat duolingo kasarsan neden olmasın

en iyisi tabi lore'uyla öğrenmek. birasıyla müziğiyle tarihiyle kültür emperyalizmiyle öğrenicen <3
Mesaj tarihi:
deraili toparlayabilir miyiz? Duolingo bildiğin dili geliştirmek için iyi, kelime haznesini geliştirmek namına...

Bana direk kitap açıp kulaklığı takıp çalışabileceğim bir şey lazım.
Mesaj tarihi:
dana22 said:

aslinda bana rumence ogretecek kaynak lazim..pimsleur romanian indiriyorum..

Bu bana da lazim
2 romen kız var tanidik. Ogretin azcik dedim de, umurlarinda bile olmadim :)
Mesaj tarihi:
Grammeri biraz biliyosaniz duolingo baya ise yariyo aslinda. Isvecceyle baya benzedigi icin almancayi baya anliyorum ama hala konusma fazina gecebilmis degilim sdf
  • Yeni Oluştur...