MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Bugün bayaaa keyfim kaçtı Almanca bilmediğim için. Oturup kasayım diyorum ama kursa gidecek fırsatım yok, zaten gitsem de başlangıçta çuvallarım, kendim kasmam gerekli. En azından başlangıçta. İngilizce baya iyi, kör topal ispanyolca var. Dolayısıyla evde kulaklıkları takıp elimde kitapla öğreneceğim bir set lazım bana. İngilizce temelli olursa daha iyi olur. Öneriniz var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Duolingo'yla 1-2 saat bakmıştım, meyve suyu, kadın, kedi, köpek, genç kız falan diyebiliyorum sdkjfs Cidden bana da lazım böyle bi şey bu arada. Duolingo yeterli mi gerçekten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 duolingo iyi de "ne güzelmiş bu, otobüs beklerken 5 dk açayım" diyerek "şvaynştager domuz çobanıymış keke"den öteye geçilebileceğini sanmıyorum :) dil için değil herhangi bir şey öğrenmek için geçerli tabi bu aslında. yoksa doğru düzgün başına oturup günde 3 saat duolingo kasarsan neden olmasın en iyisi tabi lore'uyla öğrenmek. birasıyla müziğiyle tarihiyle kültür emperyalizmiyle öğrenicen <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 duolingo multi cultural bi ortama girdiğinde farklı bi ülkeden birine porque euehue diyip eğlenceli bi ortama yaratmaya yarıyo sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 deraili toparlayabilir miyiz? Duolingo bildiğin dili geliştirmek için iyi, kelime haznesini geliştirmek namına... Bana direk kitap açıp kulaklığı takıp çalışabileceğim bir şey lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 rosetta ..stone tabi ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 sanssizsansli said: duolingo multi cultural bi ortama girdiğinde farklı bi ülkeden birine porque euehue diyip eğlenceli bi ortama yaratmaya yarıyo sadece. rosetta stone da boyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Rosetta stone iyi öğretmese de, doling o'yu 5e falan katlar. Ama en iyisi pimsleur diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 aslinda bana rumence ogretecek kaynak lazim..pimsleur romanian indiriyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redpill Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 dana22 said: aslinda bana rumence ogretecek kaynak lazim..pimsleur romanian indiriyorum.. Bu bana da lazim 2 romen kız var tanidik. Ogretin azcik dedim de, umurlarinda bile olmadim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Vay cakal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Grammeri biraz biliyosaniz duolingo baya ise yariyo aslinda. Isvecceyle baya benzedigi icin almancayi baya anliyorum ama hala konusma fazina gecebilmis degilim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 bizden gecti tabi duolingo dildile degecek ..senko kardesim akar caglar yikar gecer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Ne akari olm adama whatsapp'tan yaziyorum haber alamiyorum. Öldumu kaldimi napti haber yok sdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 senko temsili.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Korax said: Ne akari olm adama whatsapp'tan yaziyorum haber alamiyorum. Öldumu kaldimi napti haber yok sdg Olm alman numarama yazion dimi Turk hattini kapattim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 [video]https://www.youtube.com/watch?v=Of9P9k-8aq4?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 deutsche für ausländer diye kitap var gramer icin isine yarar baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar