Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Varlik Yonetim Firmalari ne kadar maas verir?

Lord_Argos

Öne çıkan mesajlar

Az evvel final varlik yonetim as diye bir firmanin ik si aradi ticari segmentte eski bankaci portfoy yoneticisi ariyorlarmis bende de bu title oldugu icin gorusmek istiyorlar. Maas ne kadar veriyorlar ve riski varmi nedir daha once hic bu tarz bir firma ile muhattap olmadigim ve olan birini de tanimadigim icin bilen varsa aydinlatsin istedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Sizin iq kac beyler portfoy yoneticisi ariyorlarmis diyorum biri pozisyonu yazsaydin demis digeri riski var mi nedir neyin nesidir soruma daha once calistin mi ne bicin soru demis hani bunu soran adamda 40 yasinda ama hayat tecrubesi 15 belli ki.

Ben her gun borclulardan olum tehditi alarak (bu bir risktir kardesim) mi calisacagim ya da surec daha operasyonel mi gececek bilen yazsin bilmeyen sacmalamasin pls.
Sosyal ağlarda paylaş

bunları iş teklifi yapan kişilere değil de yeşil/turuncu temalı paticik isimli lokomotifi oyun olan forumda arayıp, istediği cevap alamayınca iq falan demek..

in before "paticik çok bozdu" topicleri

burdan biri riski yok dese, yarın borçlulardan biri bıçağı saplasa "paticik yüzünden kaslarımdan bıçaklanma hikayem" diye başlayan topic açılacak ardından...
Sosyal ağlarda paylaş

Lord_Argos said:

Sizin iq kac beyler portfoy yoneticisi ariyorlarmis diyorum biri pozisyonu yazsaydin demis digeri riski var mi nedir neyin nesidir soruma daha once calistin mi ne bicin soru demis hani bunu soran adamda 40 yasinda ama hayat tecrubesi 15 belli ki.

Ben her gun borclulardan olum tehditi alarak (bu bir risktir kardesim) mi calisacagim ya da surec daha operasyonel mi gececek bilen yazsin bilmeyen sacmalamasin pls.

sen borçlularla iletişim hainde olmayacaksın abi yok öyle bişey
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...