Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Az evvel final varlik yonetim as diye bir firmanin ik si aradi ticari segmentte eski bankaci portfoy yoneticisi ariyorlarmis bende de bu title oldugu icin gorusmek istiyorlar. Maas ne kadar veriyorlar ve riski varmi nedir daha once hic bu tarz bir firma ile muhattap olmadigim ve olan birini de tanimadigim icin bilen varsa aydinlatsin istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 kârdan pay iste bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 kardan pay iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 adamlara sorsaydın ya maaş skalanız nedir diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 tam 150kg dambıl fılay yapıyordum telefonda maaşı soramadım o an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 3-5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Varlik yonetmekle bankadaki ticari portfoy yoneticiligi arasinda bir benzerlik oldugunu sanmiyorum ama is ilaninin ayrintilarini atarsan belki yardimci olabiliriz. Suan hic anlamadim cunku sen ne yapiyordun ve suanda neye basvuruyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 ben de hiçbişey anlamadım entel gözükcem diye kıçından uydurmuş gibi lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 maaş ne kadar veriyorlar, riski var mı falan ne biçim sorular bunlar ya, sen daha önce çalıştın mı gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Su an hangi pozisyon icin aradiklarini soylemediler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 risk yok, kabul edip pazartesi basla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 ismi afilli gibi gözükse de batık borç tahsilatı yapan şirketler. bazıları tahvil ihracı falan yapıyor. baya arayıp borcunu ödemezsen evine hacze geliriz, şunu bunu yaparız vs. diye telefonda insanları darlayanlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 yapılacak daha iyi işler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Sizin iq kac beyler portfoy yoneticisi ariyorlarmis diyorum biri pozisyonu yazsaydin demis digeri riski var mi nedir neyin nesidir soruma daha once calistin mi ne bicin soru demis hani bunu soran adamda 40 yasinda ama hayat tecrubesi 15 belli ki. Ben her gun borclulardan olum tehditi alarak (bu bir risktir kardesim) mi calisacagim ya da surec daha operasyonel mi gececek bilen yazsin bilmeyen sacmalamasin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 yahu gidip şirkete sorsana bunları ne bilelim neyin varlığını yönetiyor adamlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Firmanin anlattiklari ile calisanlarin yasadiklari ayni seyler olmuyor genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 bunları iş teklifi yapan kişilere değil de yeşil/turuncu temalı paticik isimli lokomotifi oyun olan forumda arayıp, istediği cevap alamayınca iq falan demek.. in before "paticik çok bozdu" topicleri burdan biri riski yok dese, yarın borçlulardan biri bıçağı saplasa "paticik yüzünden kaslarımdan bıçaklanma hikayem" diye başlayan topic açılacak ardından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 onlar da borçlanmasın kardeşim zorla mı hıyara bak bıçaklıyor bi de kaslarından güleyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Title'ı haftasonu indirimiyle mi aldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Türkiye’de yatırımla bağlantılı işlere pek iyi ücretler ödemiyorlar sanki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 kaslı adam 2 bıçaktan korkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 simetrik mi firma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 hiçbir riski yok, maaş çok, deli gibi. süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 tatava text Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Lord_Argos said: Sizin iq kac beyler portfoy yoneticisi ariyorlarmis diyorum biri pozisyonu yazsaydin demis digeri riski var mi nedir neyin nesidir soruma daha once calistin mi ne bicin soru demis hani bunu soran adamda 40 yasinda ama hayat tecrubesi 15 belli ki. Ben her gun borclulardan olum tehditi alarak (bu bir risktir kardesim) mi calisacagim ya da surec daha operasyonel mi gececek bilen yazsin bilmeyen sacmalamasin pls. sen borçlularla iletişim hainde olmayacaksın abi yok öyle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar