paramecium Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Selam, Yoğun kullanımda ısınma kaynaklı sorun yaşatır mı bu meret? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 şekil olarak müthiş, içerik olarak çok uzun kullanımda derken? ofiste ısınma falan yapmıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Valla benim de gözüm var bu alette de çok pahalı meret ya :/ 9560'ı şöyle 6k civarına alabilsek keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Selam, 4-5 saat oyun oynamaya kalkılırsa aşırı ısınma ömrünü kısaltır mı mesela? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 ben 13ünü alıcam hergün yanımda laptop taşıyorum 15 çok büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 paramecium said: Selam, 4-5 saat oyun oynamaya kalkılırsa aşırı ısınma ömrünü kısaltır mı mesela? Saygılar. valla bilemicem abi de, bir laptopun ömrü ne kadar zaten? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 7 senedir kullandığım laptop var benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 senko said: ben 13ünü alıcam hergün yanımda laptop taşıyorum 15 çok büyük 13 de çok şık gerçekten ama harici ekran kartı da olmaması 15e yönlendiriyor beni. Olur da arada iki oyun açıp oynarsak üzmesin diyerekten. Bir de fiyat farkı sanki çok yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Selam, Benim ondan gönlüm geçene kadar :P 2 tane Dell kullandım; biri 11 sene sonra emekli edildi, diğeri 1,5 sene içinde HDD yaktı ve anakart hatası ile öldü. Arada DnD oynayabileceğim, maksimum 30 parçalı Catia montajları yapabileceğim, Lightroom'da 20-30 RAW fotoya aynı anda lens düzeltme ve Temp ayarı verdiğimde kasmayacak bir laptop arayışındayım. Lenovo T470 bakındım ama GPU olarak 950m bile yok. Lenovo Thinkpad'lerde alternatif bulamadım. P serisi ise fiyat olarak çok yüksek bana ve donanım olarak da bana fazla gelir zaten. Evde, işte kullandığım desktopları kaldırıp tek laptop ile yola devam edebileyim istiyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Dell insprion 7567 aldım ben gecen ay. Pubg vs oynuyorum çift fan baya gürültülü kulaklıksız durulmuyor fakat 70 dereceyi hiç geçmedi çıkardığı sesin hakkını veriyor. Xps modellerini hiç bilmiyorum İ7 1050ti 16gb ram 128 ssd li modeli bendeki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 valla dell baya sağlam makine ya. hastasıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Abi bizde bir Dell var. 2009 ya da 10 olması lazım ki alındığında mid-spec birşeydi. 4 yaşındaki oğlanın şiddetine maruz kalmasına rağmen halen çalışıyor bugüne kadar hiçbir parça vs de değiştirmedik, arıza yapmadı sdf. Ondan önce alınan Toshiba 2 yılda harddisk + ram patlattı. Değiştirdik 6 ay sonra anakart gitti. Ondan sonra Asus aldık menteşe falan gitti ki Dell içlerinde en çok şiddete maruz kalan cihazdı bir de. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Selam Paramecium, abi su konuya da bakabilirsin. https://forum.paticik.com/read.php?27,8782207,8782207#msg-8782207 Bence anlasabiliriz fiyat konusunda. Tabi makine icine sinerse. Saygilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 calvaria said: Dell insprion 7567 aldım ben gecen ay. Pubg vs oynuyorum çift fan baya gürültülü kulaklıksız durulmuyor fakat 70 dereceyi hiç geçmedi çıkardığı sesin hakkını veriyor. Xps modellerini hiç bilmiyorum İ7 1050ti 16gb ram 128 ssd li modeli bendeki Cpu ısınıyordur illa ya. i7-7700hq olan laptoplarda ısınmayan yok çünkü nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 cpu ısınmıyor bende(oyunlar ekran kartına yüklendiğinden heralde) tam tersine 1050ti baya canavar bi ekran kartı laptop a göre, o ısınıyor. ama soğutma çok iyi olduğundan 70 i geçmiyor sıcaklık. eski laptobumda 90 ın altına inmezdi. bu seride tek sıkıntı HDD leş eğer değerli veriler saklayacaksan HDD değiştirebilirsin iyisinden. pil ömrüde iyi normal kullanımda. Fan sesi sıkıntı olmazsa on numara laptop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 calvaria said: cpu ısınmıyor bende(oyunlar ekran kartına yüklendiğinden heralde) tam tersine 1050ti baya canavar bi ekran kartı laptop a göre, o ısınıyor. ama soğutma çok iyi olduğundan 70 i geçmiyor sıcaklık. eski laptobumda 90 ın altına inmezdi. bu seride tek sıkıntı HDD leş eğer değerli veriler saklayacaksan HDD değiştirebilirsin iyisinden. pil ömrüde iyi normal kullanımda. Fan sesi sıkıntı olmazsa on numara laptop. HP omen 15-CE008NT var bende de hddsi 7200 rpm. tek sıkıntı cpu'nun aşırı ısınması onun dışında bir sıkıntısı yok gayet hoş cihaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Al işte şunu , hem paticikte, hem senin, hem onun işi görülür. https://forum.paticik.com/read.php?27,8782207 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Acikcasi bende isterim yani. Paramecium sevip saydigim pati uyelerindendir. Ozel sebepler olmasa satmam zaten. Hele ki suan satisa ciksa fiyati 5 civari olucak bi laptop icin. Paramecium abim icin son 4200 diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Abi ama farklı klasmanda bu cihazlar. Hani seninki ağır hantal gaming notebook gibi diğeri ultrabookumsu şık ergonomik bir cihaz. Tabi alıcının ihtiyacı önemli burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Selam, O cihaz benim için ağır kaçan bir cihaz : Bir de fatura almam gerekli :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 O cihaz ağır filan değil yaw. Benim biradere aldım aynısından. Monster, MSI ve ASUS in gaming laptoplara bakaraktan, baya ince ve hafif geldi gözüme. Edit: İmla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 2.6 kilo adaptörsüz nasıl ağır değil. 1.5lara meh çekiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Masanin ustunde de guzel duruyo ehe ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 OoOooO 1.5 lara meh çekiyorsanız, siz bambaşka evrenlerde yaşiyorsunuz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 1.5 altı zaten tablet falandır yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar