McFrenzy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 said: theKingpin, 21 Eylül 2004 14:12 tarihinde demiş ki: said: McFrenzy, 21 Eylül 2004 11:44 tarihinde demiş ki: Özellikle kaymakama hasta oldum LOL !!! Oyunculuğuna heralde gay miyiz :P[signature][hline]Eee ben varya ben Hem Kellindil Hem Khazid'hea Hem de Guenhwyvar YAaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 said: Elcia, 21 Eylül 2004 18:20 tarihinde demiş ki: Ben kaymakamın karısını Laleyi oynuodum ..tabiki burdaki resimlerimin diziyle alakası olamaz..Bu sezon yokum ama sözde İstte evlenmişim başkasıyla falan.. Marit Pryan Etkilendim tebrikler..[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Hiper kaymakam işbaşında dutdudududuu yenı sezonu tanımlıycak tek kelıme var ıgrenc bastan guzeldı yunanların gelmesı fılan ama nedır bu kaymakamla gulsumun olayı tam evlenecekler gulsum halılı sever tam evlenecekelr halıl geberır gene tam barısırlar hoop kaymakam vatan vazıfesı olsun dıe yunan kızla evlenır ohoooo en son gorevı duyunca ben dırek kapadım yanı e-mule den kurtulus dızısının boılumlerıne abandım sırf tarıhı dıe ızlıodumda bazı yerlerı cok abartı olmuş (bkz: hiper kaymakam)[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Eha son bölümü izlememiştim. Dediklerin varsa gerçekten konu çok abartılmış. Kaymakımın kara poşu olması hadi bir nebze ama. Yok yav abartmışlar. Ama izlenir o dönemin hatrına.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 ya bende ask meske gıcık oluyorum ne güzel vatanı kurtaralım ,baqnane gulsumden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 bak onda sonuna kadar haklısın. abuk bir şekilde her diziye/filme aşk meşk sokmasalar olmuyor sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cirit Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 ya bu kara poşu görünmez adamdan sora türkiyenin ikinci kahramanı :) pek süper gücü yoq ama neyse artık.bide film deki yunanların konuşmasına bayılıyom.benim bildiğim herşeyin sonuna 's' getiren bi millet yunanlılar.fakat bunda daha çok çingene gibi.(tartışılır tabi) bide şu var ENDAKSİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 understood demek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 dizi bitti son bölümü baya güzeldi , öyle 15-20 kişi toplayıp kaymakamlık binasını basamazsın o kadar asker varkende neyse karakoşu filan affettik :)[signature][hline]Strenght,Pride,Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Evet son bölüm hoştu da bana sanki epey bi aceleye gelmiş gibi oldu. Sanki diziyi bitirmeye dün karar vermişler gibi geldi neden bilmiyorum.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 anlamlı ve işlevsel bir diziydi.. dizi yapımcısı ve senaristlerine saygılarımı gönderiyorum[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bende izlerken hep sinirlenirdim biliyorsunuz dizinin yayından kalkmasının sebebi haziran gecesi vs vs mal mal romantik dizilerin reytinglerini no gün tavana vurması.. tabii kimsenin şeyinde değil tarih herkes artık bireysel tatminkarlık peşinde olunca böyle oluyor...Gidip gelin kaynana izliyorlar böyle dizilerde yokolup gidiyor neyse.. Evet son bölümü bayağı acele yapmışlar ama olsun.[signature][hline]Strenght,Pride,Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
koyar_theWISE_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bende diziyi bikaç aydan beri izliorum hoş bi dizi olmuştu bence bittiğine aslında üzüldüm ama dizilerin gereksiz uzatılması taraftarı değilim ama dizide bence büyük bi mallık vardı bi bölümde bi yunan çavuşu bile karapoşuyu tanıodu ama gülsüm denen mal sevdiği adamı tanıyamıo bi türlü anlamadım bunu adamın gözler bağırıodu ben kaymakamım diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 E herşeyde o kadar mantık aramamak lazım sonuçta bu bir televizyon şovu :) Evet dizinin son bölümünü de izledik. Gerçekten çok duygulu bir son olmuş. Yapımcıların ve senaristlerin eline sağlık. Ivır zıvır bir sürü programın yanında bizlere çok güzel bir alternatif sundular. Ömer Çavuş'a ve Kaymakam Cemal'e başından beri hayrandım, finalde ikiside oldukça karizmatikti. Beraber Batı Cephesi'ne atlarını sürdükleri son sahnede ise milliyetçilik duygularım iyice kabardı, gözlerimin dolduğunu farkedince kendime şaşırdım açıkcası :)[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: koyar_theWISE_, 08 Şubat 2005 14:31 tarihinde demiş ki: bende diziyi bikaç aydan beri izliorum hoş bi dizi olmuştu bence bittiğine aslında üzüldüm ama dizilerin gereksiz uzatılması taraftarı değilim ama dizide bence büyük bi mallık vardı bi bölümde bi yunan çavuşu bile karapoşuyu tanıodu ama gülsüm denen mal sevdiği adamı tanıyamıo bi türlü anlamadım bunu adamın gözler bağırıodu ben kaymakamım diye Evet haklısın kesinlile orda bi saçmalık var yunan teğmen tanıyor ama ne hikmetse ne gülsüm ne cemile ne sesinden ne gözünden tanıyamıyor. Ayrıca ben en çok kara poşuyu atıp böyle tam bir istklal askeri gibi giyinip dışarı çıktığı bölüme hasta oldum. Ayrıca burdan nerdesin Firuze ile bu dizinin son bölümünü aynı ana denk getiren zihniyetede niyazi haktan bela diliyorum.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Evet kesinlikle bitmesi iyi oldu ama gene de son bölümü iki bölüme yaysalardı daha iyi olurdu bence. Acele olmuş sanki.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ılk sezon salakcaydı donemı bıle bellı degıldı otantık tarıhı komedı sonrada bıze abdulhamıt donemınden vs vs soz ettıler ve kaymakam karakterı halılın karızmasını ezıp gectı bence ılk sezonda gorev aşkı ve devlete olan baglılıgıyla ıkıncı sezonda ıse sırf mılletı ıcın kendını ıkı parcaya ayırması ve aşkını gommesı fılan yanı dızı çökertme turkusunden alınmış ancak turkunun baş kahramanı olan halılın kahramanlıgı ıkı kelıme ıle gecen cerkez kaymakam kadar olamamış son bolum oldugunu ben dırek olumlerden anladım bu adamalr dızı bıtmeden onemlı karakterlerı oldurmuyorlar cunkı hep kılpayı kurtarıyolar sacma olsada sonu guzeldı yanı karakoşunun ıcerı dalması koşusunu camdan atması ve devrım askerı gıb dışarıya fırlaması fılan cok superdı ancak aceleye getirmişler sonunu yanı daha surerdı bu dızı en az 10 bolum fılan devam etmesı lazımdı en sonada mantıksızlıgı bırakıyım bu adamlarr ayaklandı tum yunanlıları kestıler hadı o donemde tum bolgeye hakım olan yunan ordusu yenıden kuvvet yollamazmı o kasabaya hatta mufettışler bıle sorunlu dıyorlardı kasaba ıcın bır tumen gelıp hepsını dogrıyamazmıydı kı bu tıp olaylar baya olmuş gercek tarıhte ne yanı karagaha haber gelıyo kuvvacılar koyu basıp tum askerlerı kesmişler komutan ıyı bırakın kendı hallerınemı dıcek ehehe yınede guzel dızıydı takıp ettıgım tek dızı buydu bazen sacmalasada tarıh sonucta yapımcıalra tesekkur edıyoruz tarıhın olmedıgını bıze hatırlattıkları ıcın[signature][hline]Mustafa Kemal Ataturk,yuce Turk milletine 1933 de demişki: Sömürgecilik ve Emperyalizim Yeryuzunden Yok Olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 mardinli öldü başrol değişti konu değişti ortamdaki milletin duruşları düşünceleri değişti.. dizinin devrimi mardinlinin ölmesi oldu yani..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Viktor, 11 Şubat 2005 11:34 tarihinde demiş ki: yanı karakoşunun ıcerı dalması koşusunu camdan Kara poşu[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 bu topraklardan bir berdan mardini geçti arkadaş... ne günler geçirmişiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Rahmetli babamla her hafta izlediğimiz nadir dizilerdendi, bir Denizler İmparatoru, bir Efsane Prens, bir de buydu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 toprağı bol olsun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 bende seyrediyordum ama aslı tandoğanı hiç hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar