Xenus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 dame n'doye da 41 maç 6 gol 3'ünü bize attı 3 ayrı maçta. resmen bize gol atsın diye getirmişler adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 herkesin zaa sı dururken benim xaaa niye silindi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 gençler maçı da kolay geçmeyebilir ya gs'nin. bu sezon en kötü oynadığımız maç gb maçıydı bizim. puan kaybı çok sürpriz olmaz haftaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Xenus said: Rewendor said: Abi operasyon falan geçin bunları, sanki galibiyeti hak eden futbol oynadık da hakem yüzünden alamadık galibiyeti. Maç boyu organize atak yok, futbolcular eski bilgileriyle bir şeyler zorluyor anca. 10 kişi kalırsak naparız bir plan yok, herkes şaşkın. Fernando pres yedi mi bir yedek plan yok, takım kafası kesilmiş tavuğa dönüyor. abi oyundan ziyade tr'de futbolun psikolojik savaş olduğunun farkındasın di mi? sanki 1-2 yıllık seyirci gibi mesaj atmayın allah aşkına lütfen. ince ince kıyım denilen şeyi yaşıyoruz. illa ulan %100 penaltı vermedi denmesine gerek yok. haftalardır gs doğranıyor. artık futbolcular yine mi lan? moduna giriyor hemen. en basit harekete faul, kolay çıkan kartlar, karşı taraf istediği gibi sert oynasın faul zorla çalınsın. ne tudor ne yönetim bu havayı kontrol edemiyor. fb cephesi 10 fb-gs maçında 6g 2b 2m kazandıran hakemle ilgili istemiyoruz diye açıklama falan yapıyor dsdfg. fernando gibi mülayim adamı bile 2 maçtır çıldırttılar. Bu cok ince kiyim olmuş ama ya https://twitter.com/kartalanalizcom/status/924711459149500417 Bonus https://twitter.com/sahtedokuz21/status/924724037946953728 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Aynisini Basaksehir macinda BJK icin dedik, 50 sayfa ince ince muhabetti yapmadiniz mi. Bugun kotu oynadik zaten hakem muhabbetine gerek yok. TS de sert oynuyor yeri geldi mi biz de. Tudor icin ayri ayri konusmamiz lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 hakemler bu formdayken almost took the ball sezonun meme'i olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Sotto said: Aynisini Basaksehir macinda BJK icin dedik, 50 sayfa ince ince muhabetti yapmadiniz mi. onu diyoryz işte operasyon falan hak getire ligin standartı bu kırmızılık fauller sarı, sarılar uyarı bi adam 15 faul de yapsa sert değilse sarı yok. böyle bizim lig Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Rewendor said: "Adamın gelişinden kırmızı belli" demek kadar vahim değil. Anlık pozisyonu göremeyip yanlış karar verebilirsin, ama pozisyon oluşmadan "gelişten belli" demek baştan bile bile yanlış yapmaktır. Neyse, daha uzatmayacağım, dediğim gibi, izlemeden etmeden boş şekilde tahmini konuştuğun bir konuyu fazlasıyla uzattık. Bu arada ağlama falan yok, maçın sonundan beri GS kaybetmeyi haketti diyorum, hakeme federasyona gelene kadar takımın oyununa bakmak lazım diyorum. Dahası zaten pozisyonda 10 v 10 olmalıydı diyorum, sadece atılan adam farklı. Sadece apple'ın izlemeden yanlış adama yüklenmesini düzelttim (ki onun hedef aldığı iddiaları söyleyen de ben değildim) klasik demogojiyle işi çirkefliğe çekti, eski maçları açtı, leş mesajlar attı. Daha uzatmayacağım, ama apple'ın mesajlarına artık "Arkasokak tier" olarak bakacağım kendi adıma. Arkasokak kimdir diyen varsa aratıp eski mesajlarına bakabilir bölümdeki. özeti şimdi izledim. ayni şeyi tekrarliyorum.. bu mu gögüsünden itti dediği pozisyon gslilerin ?? yumruk atmamış ama baya yumruğunu sıkıp adamın suratından/boynundan itmiş işte feguili ? kırmızı doğru maiconun kırmızıs eksik.. http://tr.beinsports.com/lig/super-lig/ozet/2017-2018/10/trabzonspor-2-1-galatasaray-mac-ozeti 2:39 feguili'nin darbe ile olcayın suratının arkaya doğru gidişini görebilirsin. olcayı ndiaye'nin başından uzaklaştırmak için itmesini görüp, sonraki hareketi görmeyip "neden atıldı ya" demek olmaz kusura bakma şunun üstünden bana karşı istediğin tavrı alabilirsin yani lol. ndiaye de oscarlık oynamış pozisyonu ayrıca, bacağını kestiler sandım bir an içim kalktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=6TFID5Jg3So mete'nin ilk yumruğu aynı feghouli yumruğu gibi bir anda çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 madcow said: Olcay'ı atması gerekiyordu. Tek basına atarsa stadı ustune yıkarlar diye yanına bi tane de bizden attı iste. Adam degilki. Olsa zaten simdiye trabzon 10 kisiydi madcow said: Adam biliyoki kırmızı gorecek. Soyle biri bana dokunmusken kendimi yere atayım ki onlardan da biri atılsın diyor. Tabiki haklı cıkıyor. Cunku hakem korkak serefsizin teki. Xenus said: gs'ı durdurma operasyonu başladı. bu maçta zaten hakemi de yenmek zorunda olduğumuzu biliyordum. şerefsiz hamsiler zaten futbol değil boksa gelmişler. :=) :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 sonra Beşiktaş başlıklarında gelip Beşiktaş taraftarı ağlıyor diyip haklı olduklarına inanıp gidiyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Maicon keske araya hakemi de sıkıstırsaymıs. hep beraber sahanın dısına kadar suratlarından tutup ataymıs daha iyi olurmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 şimdi top PFDK'da. şu görüntü ortadayken maicona ceza gelmemesi kabul edilemez. Caner cezası gerçekten milat mı görücez bakalım. Muslera'nın küfürleri de var diyorlar. tam popcorn.gif lik ortam oluştu. federasyon canere cezayı kitleyeyim derken ateşe attı kendini sdsafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 sırf laf ebeliği http://kralspor.ensonhaber.com/resimler/kok/2017/10/27/kralspor4262.jpg aç o talimatı tekrar oku bi. birde her yabancı dilde söylenmeye küfür etti örtmenim diye ağlayacaksanız işimiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Caner'in pozisyonu basit bir kufur degil, ayrica el kol hareketlerinden aldi cezayi ekstra olarak. Muslera hakemin yanina ozel olarak gitseydi ve kufretseydi haklisin. Topu kullanirken kime kufrettigini bilemeyecegine gore kime hakaretten ceza vereceksin? Burada olay bilip bilmemekten cok kisiye direkt yapilan hakaret var mi yok mu buna bakacaksin. Su Caner mevzusunu mesrulastirmayin. TR sahalarinda cok kufur oldu ama hakemin arkasindan kovalayarak arka arkaya ana avrat duz giden su ana kadar hic gormedim. Varsa koyun. Elbette ayni olmayacak cezasi. Bir anlik sinirle SG'nin ettigi kufurle Canerinki bir mi? Buna cevap veriver. Bir de pozisyonlari screenshotla yorumlamayin artik. Feghouli yumruk atiyor dendi basta bakiyorsun alakasi bile yok video'da ki Stingray bile demis, hani baska daha ne diyelim. Aynen sirf lag ebeligi ya tam dedigin gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Xenus said: sırf laf ebeliği http://kralspor.ensonhaber.com/resimler/kok/2017/10/27/kralspor4262.jpg aç o talimatı tekrar oku bi. birde her yabancı dilde söylenmeye küfür etti örtmenim diye ağlayacaksanız işimiz var. izleyenler tarafından dediği, maçı canlı izleyenler mi yoksa kuruldaki üyeler mi. her iki şekilde de, türkçe küfür görüntüden ceza sebebi, yabancı dil serbest mi oluyor ? hukuken böyle bir şey mümkün mü ? bilgim yok varsa bir hukukçu söylesin bana saçma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 herkes dudak okuma uzmanı kesildi asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Küfür var küfür var. Caner'in yaptıkları ile denklestirebilecek turk futbol tarihinde pozisyon yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 böyle hukuksuz bir ceza verirsen kesilir abi doğal değil mi sence de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 muslera ceza alsa ne almasa ne abi. çok büyük kayıp olmaz gs için. ama cezai işlemlerde çifte standart kesinlikle kabul edilemez. küfür ettiyse ceza alması gerekir, caner milat olmuştu çünkü. küfür ettiyse bile caner'inkiyle aynı seviyede değil bence de. caner 6ysa muslera maks 3-4 falandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 muslera'dan bir şey çıkmaz, caner ile aynı değil olay zaten. şg'ye daha çok benziyor ama şg olayının gelişimi vardı öncesinden hakemle diyalog vs. muslera'da hiç biri yok. diğer yandan tff kendini ateşe attı her maç didik didik edilirse bizde lig bitmez. zira görüldüğü gibi ndiaye ve olcay gibi fırsat bulduğu her an tiyatro çeviren onlarca oyuncu var ve sürekli olay çıkıyor maçlarda. büyük ihtimalle R yapacaklar. yabancı oyuncuların küfürlerinin nasıl anlaşılacağı olayına hiç girmiyorum bile daha. sadece türkçe ve ingilizce küfür mü yasak olacak mesela? ayrıca her maç 90dk tekrar izlenip ihlaller mi araştırılacak? dediğim gibi maicon her maç istisnasız 4-5 sarı kartlık hareket yapıyor topla tamamen alakasız şekilde bunlar. hakemin görmeyeceği şekilde genellikle arkadan dirsek, omuz atma, ittirme vs. bunlara da bakılacak mı? ya da bu maçta feghouli ile aynı hareketi yaptı, feghouli sadece artı olarak olcay'ı kollarından tutup itti. adam kırmızı yedi, maicon sarı bile almadı. bundan ceza verilecek mi vs vs. bir sürü olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Iyi de abicim siz canerin daha neden ceza aldigini bilmiyorsunuz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 stingray 3 tane de maicon içerikli mesaj atarsan 3 maç ceza gelicekmiş. kesin bilgi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 sevkler salı cezalar perşembe sanırım.. o zaman görürüz ne olacağını da, şu maicon cezasız geçilirse TFF'yi yıkarlar (!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 talimatı da koyduk. hala maicon diyo ya (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar