Grego Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 şöyle, giden fatura / gelen ödeme / kalan bakiye diye takip edecek basit bir muhasebe yazılımı biliyor musunuz freeware Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 size SAP satalım asdfgdsa şaka bir yana odoo diye bir şey var. bir baksan işinize yarayabilir belki. bir de chrome web store'da baya bir şey çıkıyor. Wave Accounting Xero Accounting falan denenebilir. İhtiyacınıza göre kurcalasan bulursun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 baya ilkel olsa bile iş görür. excel e teker teker yazıp takipte kalmaktan piştim, bunlara bir bakayım, teşkür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Bilsoft. Ben 5 senedir kullanıyorum. İsini gorur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 basit olacak ama excel den fazla ne iş yapmasını istiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 şu odoo için baya teşekkürler ya, hipster olarak beni damardan vurdu. hiçbir işe yaramasa da bunu kullanırım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 valla açıp bakmadım ne diye:) bedava ERP yazılımı ararken denk gelmiştim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 paraşüt var başkan freeware değil tabi. odoo da beleş deilmiş ama sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Neden excel değil? Excele bile gerek yok google sheets direk görür işini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Excel senin işini görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Grego said: baya ilkel olsa bile iş görür. excel e teker teker yazıp takipte kalmaktan piştim, bunlara bir bakayım, teşkür. excel istemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Borlach said: Grego said: baya ilkel olsa bile iş görür. excel e teker teker yazıp takipte kalmaktan piştim, bunlara bir bakayım, teşkür. excel istemiyor HAYIR EXCEL KULLANACAK KARDEŞİM!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 excel e döndüm abi, odonun mk, arayüzü anlayana kadar, yeter lan dedim. hipster in dramı. kaçamıyorum excel den çünkü excel in kendisi bir kaçış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 olum bilsoft dedik free dedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 ona bakıyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Peregrin said: olum bilsoft dedik free dedik bu programa girişte doğru bilgileri vermeye gerek var mı? bireysel kurumsal vs diyor paralıya dönmesin bu sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 yok yok onlar pazarlama için istiyolar onu. hatta yanlış bilgi ver sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 döviz cari hesabı açamadığım için hüsranla kapattım : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 https://forum.paticik.com/read.php?6,8740957,8740957#msg-8740957 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 bunları da deneyelim. parasutde de cari mantığı tam oturmadığı için hüsran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar