Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

(İstanbullulara)Sizce trafikte az tecrübesi olan bir insan gece taksime gidebilirmi?

Abus

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar ehliyeti yeni aldım ama sahil yolunda (istanbul anadolu yakası) çok az tecrübem var.Yokuşlarda dur kalk olayını çözdüm gibiyim kendime güveniyorum ama işte sonuçta araba bir şey olsa poku yerim.Çok dikkatli bir insanımdır.

Şimdi soruyorum size sizce Cumartesi 00:00 civarlarında Maltepeden(Bostancı) - Taksime gidebilirmiyim?[signature][hline]Love is Divine
Sosyal ağlarda paylaş

şööle de özetleyebilirim
taksimden akdıköye dönücez arklarla

bi baktık bia rabanın sağ arka camı kırılmış
içinde de bişi kalmaış arabanın bi tane boş çanta vardı içi açık bırakılmış

taksime arabayla gidilmez
otoparka para bayarsın
atal dolmuşa git en yiisi
gece 4 e 5 e kadar dolmuş var bostancıya götüren[signature][hline]I have grown older, you have grown colder,
And nothing is very much fun, any more.
Sosyal ağlarda paylaş

kız arkadaşına hava atıcaksan o seni böyle sevsin haha

taxime arabayla gidilir mi ya oynattın mı[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Sosyal ağlarda paylaş

Bende Ehliyet yoq bi kere polise yakalandım 2 yıldır da suruyorum bi$i olmadı tabi ora$ı istanbul bilemem yani :)[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki:
ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
The_, 06 Şubat 2005 03:45 tarihinde demiş ki:
Offf baya uzun bu ya..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
eraygnr, 10 Şubat 2005 11:26 tarihinde demiş ki:
Bende Ehliyet yoq bi kere polise yakalandım 2 yıldır da suruyorum bi$i olmadı tabi ora$ı istanbul bilemem yani :)

ha afferin..iyi örnek ol yeni nesile:)[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar.
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

ama benim babamın haberi var yani haberi yoksa kacırmayın ilk seferler oyleydi benimde bi gun park yerine cop bidonu koymustuk bidonu eski yerine alıp araba park etmisler bende gittim diger apartmanın onune koydum arabayı babamda sabah farketmisti ama o zamanlar kacırması daha zevkliydi :) şimdi haberi var yani kaçırmak olmuyo atraksyonu kalmıyo işin :)[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki:
ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
The_, 06 Şubat 2005 03:45 tarihinde demiş ki:
Offf baya uzun bu ya..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Abus, 10 Şubat 2005 09:56 tarihinde demiş ki:
park yeri yok mu hiç yaw koskoca taksimde.Paralı park yeri filan da mı yok?Diyosunuz gidebilirsin.

paralı varda.... koy bakalım arabanı.. gece gelip iste... sana hesabı uzatsınlar.... snde orda sok yasayıp bayıl:) herifler gttigin yerin hsabını getiriyo sanki sana:)[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Volfied, 10 Şubat 2005 09:54 tarihinde demiş ki:
taksime arabayla gidilmez
atla dolmuşa git en yiisi

+1

aslinda istanbulda hic bi yere arabayla gitmek kolay deil ki... park ve trafik sikisikligi ist in en buyuk sorunlarindan...par yeri bulsan bile donusta arabani yerine bulamayabilrisin bi de o var :)[signature][hline]Su olsam , Ates olsam

www.tev.gov.tr
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Abus, 10 Şubat 2005 09:56 tarihinde demiş ki:
park yeri yok mu hiç yaw koskoca taksimde.Paralı park yeri filan da mı yok?Diyosunuz gidebilirsin.

Sorun park yeri degil aslinda. Ki alman konsoloslugunun yaninda güzel bi otopark vardir tavsiye ederim.

Taksime arabayla gidilmemesinin en önemli sebebi, taksimde alkol alinmasidir (-: Haliyle alkollü de araba kullanilmaz. Ama abus alkol kullanmadigindan bi sorun olmaz sanirim. Özel arabayla bi yerden bi yere gitmenin de konforunu düsününce bence otopark parasina deger.[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Sosyal ağlarda paylaş

Özellikle bu havada mı? Kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiillll Freeeeeeenzzyy!

Sakın ha derim. Daha o kadar acemiysen, Taksim'e gece gidilmez.
Gideceksen de illa, ya AKMnin yanındaki dolmuşların oradan gir, oradaki katotoparka bırak. Orası Emniyete ait, o yüzden hırsızlık falan çok zor olur. Ya da ben Tepebaşına bırakıyorum, oraya bırak. Yalnız Tepebaşında, haftasonları falan 9dan sonra yer bulunmaz. Emniyette de zor bulunur, aklında olsun. O saatten sonra korsan otoparkçılara kalırsın.

Diğer otoparklarda kesin başına bir iş gelir. Benim bir kaç kere arabamı çizmişler, iki kere de kapısını zorlamışlar, hala şöfor tarafında kapı kolunun, kilidin ve köşenin boyası kalkık duruyor. Zorunda olmadıkça başka otoparka bırakmıyorum.

10 Milyon kadar otopark parasını da gözden çıkar, dönüşte kalabalık döneceksen, arkadaşlar bir zahmet pamuk eller cebe yapar. Bir araba 5 kişi aldığına göre adam başı 2 milyona denk gelir, ki o saatte o paraya zaten eve dönemezler. Hatta bırak onlar ödesin, adam başı 2.5 milyon bile iyidir be.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

taksime niye arabayla gidilmesin arkada$lar naptınız ya.
Bi dünya otopark var,açıgından kapalısına.
Kaldı ki Gimli'nin dedigi gibi alkol kullanmıyosan eve dönü$ün rahatlıgı var.Bi kere.Yok dolmu$ dolucak,donucaksın,istedigin müzik yok,araba kullanmanın zevki yok =)
Kaç yıldır gerek ben gerek arkada$lar arabayla gideriz hep taksime.Otoparka da gayet içiniz rahat bi $ekilde de bırakabilirsiniz.
The Marmaranın yanında var 3 tane otopark.gece dönü$te bambiye ugranmadan dönmeyeceginiz icin en ideal park yeridir orası.
biraz yürürüm derseniz cicekcilerin orda var otopark orası da gayet güvenli.
daha da yürürüm derseniz akm'nin otoparkı ve onun biraz a$agısında kapalı otopark var.
Boyle otoparklara bıraktıgınız sürece gözünüz arkada kalmadan eglenebilirsiniz.Ama ara sokaklar heryerde oldugu gibi orda da sakat.gs klup binasının oralar vs vs.degnekci dolu.Güvenmeyin oralara.[signature][hline]g3nk
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...