Saeros Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 baya 2 gün, 3 gün falan bırakıp gidiyolar yani. sonra köpek gece gündüz ağlayıp havlıyor ben bundan çok sıkıldım, baya sinirim bozuluyor nereye şikayet edebilirim ben bunları? nasıl bi aktivizm yapabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 belediyeyi arıyorsun onlar gelip bakıyor. geçen böyle bi durum için aramıştım ben de. sonra noluyor bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Belediye ses ölçüm cihazı takıyor, belli süre belli desibel üstündeyse müdahale ediyor, ama aralık çok yüksek, genelde bir şey çıkmaz. Esas problem gün içinde değil 2-3 günlük gitmeleri. Bu senden önce hayvana eziyet. Kedi gibi davranılmaz köpeğe. Hayvan aktivistlerine yönelmek en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 zaten hayvana da acıyorum. bahçeli ev olsun bahçede bırakırsın. apartman dairesine köpek hapsediyor ağzına sıçtıklarım, valla denk gelsem bi kaşık suda boğarım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 hadi otomatik mama su kabı koydun varsayalım ki koymamışlardır. nereye sıçıyor işiyor bu hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 banlayin bu hayvan dusmanini. tez vurulsun basi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 tipler nasıl peki? gelip giderken görebildin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 biri gelip çıkartıyordur abi, duramaz ki hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 gidip kurtaralım köpeği kapıyı kırıp alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Aktivistlere yazarsan gelip yıkarlar orayı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar