theCio Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Evet gidip duruyor[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Keyim elimde bekliyorum :D .[signature][hline]I kill Undead FOR THE LIGHT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Keyler hazır :)[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Frost Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bi gidip bi geliyo turk telekomdan adam mi transfer ettiler acaba?[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smulkin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 oo benim ki kutunun içinde hala çıkartim bari. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulubeg Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 key leri hazır olanlar direk oynamaya başlayabilir bence, çünkü server şu anda çalışır durumda. acc açınca char da açılabilir. elemanın almanyadaki arkadaşı oyunu satın almış cd key i de göndermiş, bu akşam raflardayı yani wow. hadi bakalım bizede yarına hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Serverlar gelir gelmez aç gibi lvl kasmayın. Oyuna girdiğimde tüm guild lvl 40 falan olursa Bende 3-4 gün uyumadan daha kötüsü sizide uyutmadan quest yaparım :( Acıyın bana pls :-)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mozcan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: sunsh1ne, 10 Şubat 2005 22:06 tarihinde demiş ki: bi gidip bi geliyo turk telekomdan adam mi transfer ettiler acaba? :D lol :D bu cok iiydi :)[signature][hline]True Love is like a ghost, Everyone talks of it but few have seen it........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 yaklaşık 1.5 saat önce sayfaya girmiştim ben. sağ üstte sign-up vardı. account için mi başka bir şey için mi anlamadım, bastım. ama 4-5 kez denememe rağmen yükleyemedi. zaten elimde key yok ama meraklanmıştım acaba form geldi mi diye. sonra sayfa tamamen uçmuş anlaşılan.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Şu anda denediğiniz sayfa 3 4 günden veri var, ve account creation 3 4 günden beri açılmıyor :)[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Frost Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Geliyor.. tetikteyiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 acsalarda sonra sorun cekmesek ya[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 "was not found" diyor her sayfa için. Adamlar değiştiriyor mu server'ı nedir? :)[signature][hline]EU Retail | Greenlantern | Night Elf Druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Efenim blizzdeki kenklerimden aldığım son haberleri iletiyorum.... Bomba haber! Flaş haber! Aynen kopyalayayım... "We will open account signup process SOON" Habercilik budur! :p[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 hehe. benim de bu resim hosuma gitti, ana sayfada cikti simdi.[Bu mesaj stainless tarafından 10 Şubat 2005 22:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Ben nickimi Ass soon as koymayı dusunuyorum LOL Bu sıte acıdlı ama suan feci yavaş herkes yığıldı...[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smulkin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Soon in 3 min hour or day you choose we pay :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Eno, 10 Şubat 2005 22:15 tarihinde demiş ki: Efenim blizzdeki kenklerimden aldığım son haberleri iletiyorum.... Bomba haber! Flaş haber! Aynen kopyalayayım... "We will open account signup process SOON" Habercilik budur! :p aman hoca senin kankilerde open beta da 10 unda demisti kac hafta sonra acilmisti.aman diyim.edit:yok o etarnal nildi sanirim.heheh[signature][hline]-------------------------------------- For the Horde -------------------------------------- [Bu mesaj xrex tarafından 10 Şubat 2005 22:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Eno, 10 Şubat 2005 22:15 tarihinde demiş ki: Efenim blizzdeki kenklerimden aldığım son haberleri iletiyorum.... Bomba haber! Flaş haber! Aynen kopyalayayım... "We will open account signup process SOON" Habercilik budur! :p soon lafi gectigine gore mart ayinda anca acarlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Bu gece creation page gelir. Yarın kutuların dağıtımının başladığı saatte de oyun çıkar. Yarın saat 9'da piyasaya sürüldüğüne göre bence saat 9'da da açılır. Erkenden yatıp saat 8 de kalkıcam =)[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 xrex, betanın açılış saatini bildirdim burada günler öncesinden.. lütfen yani :)[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulubeg Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Ulubeg, 10 Şubat 2005 22:08 tarihinde demiş ki: key leri hazır olanlar direk oynamaya başlayabilir bence, çünkü server şu anda çalışır durumda. acc açınca char da açılabilir. elemanın almanyadaki arkadaşı oyunu satın almış cd key i de göndermiş, bu akşam raflardayı yani wow. hadi bakalım bizede yarına hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Oyun çıkmadan servera giremezsin mantıken. Sunucu açık olabilir, adam alınıp alınmaması sadece bir komut satırı.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulubeg Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 oyun çıktı. adam marketten almış diyorum, yoksa sendit.com falan nasıl shipped yaptı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Kaçaktır o :P[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar