theCio Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Evet gidip duruyor[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş...
Dunedain Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Keyim elimde bekliyorum :D .[signature][hline]I kill Undead FOR THE LIGHT
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Keyler hazır :)[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Frost Mage
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bi gidip bi geliyo turk telekomdan adam mi transfer ettiler acaba?[signature][hline]msn: [email protected]
Smulkin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 oo benim ki kutunun içinde hala çıkartim bari. :)
Ulubeg Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 key leri hazır olanlar direk oynamaya başlayabilir bence, çünkü server şu anda çalışır durumda. acc açınca char da açılabilir. elemanın almanyadaki arkadaşı oyunu satın almış cd key i de göndermiş, bu akşam raflardayı yani wow. hadi bakalım bizede yarına hayırlısı.
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Serverlar gelir gelmez aç gibi lvl kasmayın. Oyuna girdiğimde tüm guild lvl 40 falan olursa Bende 3-4 gün uyumadan daha kötüsü sizide uyutmadan quest yaparım :( Acıyın bana pls :-)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody.
mozcan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: sunsh1ne, 10 Şubat 2005 22:06 tarihinde demiş ki: bi gidip bi geliyo turk telekomdan adam mi transfer ettiler acaba? :D lol :D bu cok iiydi :)[signature][hline]True Love is like a ghost, Everyone talks of it but few have seen it........
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 yaklaşık 1.5 saat önce sayfaya girmiştim ben. sağ üstte sign-up vardı. account için mi başka bir şey için mi anlamadım, bastım. ama 4-5 kez denememe rağmen yükleyemedi. zaten elimde key yok ama meraklanmıştım acaba form geldi mi diye. sonra sayfa tamamen uçmuş anlaşılan.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Şu anda denediğiniz sayfa 3 4 günden veri var, ve account creation 3 4 günden beri açılmıyor :)[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Frost Mage
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 acsalarda sonra sorun cekmesek ya[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Seru Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 "was not found" diyor her sayfa için. Adamlar değiştiriyor mu server'ı nedir? :)[signature][hline]EU Retail | Greenlantern | Night Elf Druid
Eno Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Efenim blizzdeki kenklerimden aldığım son haberleri iletiyorum.... Bomba haber! Flaş haber! Aynen kopyalayayım... "We will open account signup process SOON" Habercilik budur! :p[signature][hline]Profocio Hosting
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 hehe. benim de bu resim hosuma gitti, ana sayfada cikti simdi.[Bu mesaj stainless tarafından 10 Şubat 2005 22:17 tarihinde değiştirilmiştir]
theCio Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Ben nickimi Ass soon as koymayı dusunuyorum LOL Bu sıte acıdlı ama suan feci yavaş herkes yığıldı...[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş...
Smulkin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Soon in 3 min hour or day you choose we pay :D
xrex Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Eno, 10 Şubat 2005 22:15 tarihinde demiş ki: Efenim blizzdeki kenklerimden aldığım son haberleri iletiyorum.... Bomba haber! Flaş haber! Aynen kopyalayayım... "We will open account signup process SOON" Habercilik budur! :p aman hoca senin kankilerde open beta da 10 unda demisti kac hafta sonra acilmisti.aman diyim.edit:yok o etarnal nildi sanirim.heheh[signature][hline]-------------------------------------- For the Horde -------------------------------------- [Bu mesaj xrex tarafından 10 Şubat 2005 22:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Remus Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Eno, 10 Şubat 2005 22:15 tarihinde demiş ki: Efenim blizzdeki kenklerimden aldığım son haberleri iletiyorum.... Bomba haber! Flaş haber! Aynen kopyalayayım... "We will open account signup process SOON" Habercilik budur! :p soon lafi gectigine gore mart ayinda anca acarlar :)
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Bu gece creation page gelir. Yarın kutuların dağıtımının başladığı saatte de oyun çıkar. Yarın saat 9'da piyasaya sürüldüğüne göre bence saat 9'da da açılır. Erkenden yatıp saat 8 de kalkıcam =)[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo
Eno Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 xrex, betanın açılış saatini bildirdim burada günler öncesinden.. lütfen yani :)[signature][hline]Profocio Hosting
Ulubeg Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Ulubeg, 10 Şubat 2005 22:08 tarihinde demiş ki: key leri hazır olanlar direk oynamaya başlayabilir bence, çünkü server şu anda çalışır durumda. acc açınca char da açılabilir. elemanın almanyadaki arkadaşı oyunu satın almış cd key i de göndermiş, bu akşam raflardayı yani wow. hadi bakalım bizede yarına hayırlısı.
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Oyun çıkmadan servera giremezsin mantıken. Sunucu açık olabilir, adam alınıp alınmaması sadece bir komut satırı.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo
Ulubeg Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 oyun çıktı. adam marketten almış diyorum, yoksa sendit.com falan nasıl shipped yaptı?
theCio Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Kaçaktır o :P[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş...
Öne çıkan mesajlar