Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sayfa cöktümü - EU Versiyonun Açılış Heyecanı!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
key leri hazır olanlar direk oynamaya başlayabilir bence, çünkü server şu anda çalışır durumda. acc açınca char da açılabilir.

elemanın almanyadaki arkadaşı oyunu satın almış cd key i de göndermiş, bu akşam raflardayı yani wow.

hadi bakalım bizede yarına hayırlısı.
Mesaj tarihi:
Serverlar gelir gelmez aç gibi lvl kasmayın. Oyuna girdiğimde tüm guild lvl 40 falan olursa Bende 3-4 gün uyumadan daha kötüsü sizide uyutmadan quest yaparım :(
Acıyın bana pls :-)[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Mesaj tarihi:
said:
sunsh1ne, 10 Şubat 2005 22:06 tarihinde demiş ki:
bi gidip bi geliyo
turk telekomdan adam mi transfer ettiler acaba?

:D lol :D bu cok iiydi :)[signature][hline]True Love is like a ghost, Everyone talks of it but few have seen it........
Mesaj tarihi:
yaklaşık 1.5 saat önce sayfaya girmiştim ben. sağ üstte sign-up vardı. account için mi başka bir şey için mi anlamadım, bastım. ama 4-5 kez denememe rağmen yükleyemedi. zaten elimde key yok ama meraklanmıştım acaba form geldi mi diye. sonra sayfa tamamen uçmuş anlaşılan.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Mesaj tarihi:
said:
Eno, 10 Şubat 2005 22:15 tarihinde demiş ki:
Efenim blizzdeki kenklerimden aldığım son haberleri iletiyorum....

Bomba haber! Flaş haber!
Aynen kopyalayayım...

"We will open account signup process SOON"

Habercilik budur! :p

aman hoca senin kankilerde open beta da 10 unda demisti kac hafta sonra acilmisti.aman diyim.edit:yok o etarnal nildi sanirim.heheh[signature][hline]--------------------------------------

For the Horde

--------------------------------------

[Bu mesaj xrex tarafından 10 Şubat 2005 22:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Eno, 10 Şubat 2005 22:15 tarihinde demiş ki:
Efenim blizzdeki kenklerimden aldığım son haberleri iletiyorum....

Bomba haber! Flaş haber!
Aynen kopyalayayım...

"We will open account signup process SOON"

Habercilik budur! :p

soon lafi gectigine gore mart ayinda anca acarlar :)
Mesaj tarihi:
Bu gece creation page gelir.
Yarın kutuların dağıtımının başladığı saatte de oyun çıkar.
Yarın saat 9'da piyasaya sürüldüğüne göre bence saat 9'da da açılır.
Erkenden yatıp saat 8 de kalkıcam =)[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart (MSN)
Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo
Mesaj tarihi:
said:
Ulubeg, 10 Şubat 2005 22:08 tarihinde demiş ki:
key leri hazır olanlar direk oynamaya başlayabilir bence, çünkü server şu anda çalışır durumda. acc açınca char da açılabilir.

elemanın almanyadaki arkadaşı oyunu satın almış cd key i de göndermiş, bu akşam raflardayı yani wow.

hadi bakalım bizede yarına hayırlısı.
Mesaj tarihi:
Oyun çıkmadan servera giremezsin mantıken.
Sunucu açık olabilir, adam alınıp alınmaması sadece bir komut satırı.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart (MSN)
Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo
  • Yeni Oluştur...