Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Dün izlemeye başladım, kendi konusunu hakediyor. NBC komedi dizisi, cast çok başarılı. https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/b/b1/The_Good_Place_title_card.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 (tu) bi gunde bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Çok güzel dizi. Hem oyunculuklar çok iyi hem karakterler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 çok iyi bu ya, bekliyorum 3. sezonu netflixe düşsün diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 ben izliyorum ama gülemiyorum sadece güzel vakit geçiyor o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Saeros said: çok iyi bu ya, bekliyorum 3. sezonu netflixe düşsün diye UK Netflix'te var 3. sezon. VPN varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 2.bölümü bitiremedim baydı baya. Şans versem mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Verme edge in körelir mazallah senin gibi edgy gençlere ihtiyaç var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 mani said: Saeros said: çok iyi bu ya, bekliyorum 3. sezonu netflixe düşsün diye UK Netflix'te var 3. sezon. VPN varsa. VPN ile UK üzerinden girince direk UK netflix mi çıkıyor yani? deneyebilirim öyleyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Saeros said: mani said: Saeros said: çok iyi bu ya, bekliyorum 3. sezonu netflixe düşsün diye UK Netflix'te var 3. sezon. VPN varsa. VPN ile UK üzerinden girince direk UK netflix mi çıkıyor yani? deneyebilirim öyleyse Smart DNS hizmeti olan bir VPN olması lazım. Düz VPN yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 ExpressVPN kullanıyorum ben. US, UK rahat kullanıyorum. Geçen İtalya'ya bağlanışım yanlışlıkla. İtalyan dizileri tavsiye etmeye başladı, arada Rocco abimizin de dizisi mi ne varmış onu da sokuşturmuşlar araya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 (düzenlendi) Us comedy tagina ragmen basladim ve cok tatli diziymis. Netflix'te var su an. Ocak 6, 2021 sylvanas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 Çok tatlı dizi başlayıp 1-2 haftada hepsini bitirmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 arkadaşlar söylendi mi bilmiyorum ama dizi çok tatlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 izleyin, izlettirin. çok tatlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 yakışıklı değil ama sempatik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 Oha çok tatlıymış gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 tatliş* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 sry tatlış* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar