Magnum Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Arkadaşım adına açıyorum başlığı, fiyatları konusunda net bir bilgisi yok. Eksikse ekler, fazlaysa çıkartır. İstediği fiyat 1200 TL. Bir adet Ps 4 İki adet kablosuz kol Bir adet GTA 5 Bir adet Fifa 17 Bir adet NBA 17 Bir adet Overwatch Hepsini vermek istiyor. Not: Fiyat konusunda daha iyi bilgilendirirseniz seviniriz. edit: Magnum said: Fotoğrafları; 1200 LİRAYA HEPSİNİ VERİYOR. Garantisi 2018'in 9. ayına kadar devam ediyor, DNR'dan alınma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Garanti durumu, nereden alındığı, ne kadar kullanıldığı, kozmetik durumu (mümkünse fotolu) gibi detayları verirseniz yorumlanır ama mevcut durumda azıcık yüksek görünüyor fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 slimlerin sıfırı 2 kolla 1300 civarındaydı hepsiburada'da o oyunlardan para edecek sadece ow var o da daha yeni indirime girmişti. fiyat yüksek baya. slim mi fat mi bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Slimmiş ve garantisi devam ediyormuş, en yakın zamanda fotoları da koyacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 sakız adasına gidip 200tl ye alabilirsin slimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 ciddi mi bu:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 200 e nereye alıyon sakıza gitmeyen konuşmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 pazar alanında 2. el fiyatları sakız adası fiyatlarıyla belirliyoruz asdfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 900 veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Ginaly 900 veriyorsa bunun fiyatı en az 1100 tldir. :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 ahah mantıklı (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 abi 1300 çok ama onu diyim. 0'ı Kadıköy Kahraman elektronikte alırsın o kadara,ow hariiç diğerleri pek mühim değil zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 sakiz adasinda 200 euro t. amazon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 1200'e kadikoyde cok rahat okutur gibi 1300 bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 kollardan birini ve oyunları ayrı satsın arkadaşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 1000tl için sorayım bakayım alırlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 Ben BF1 Fifa ile çift dualshock 4 olan Ps4 800TLden vermiştim hea garantisi bitmişti o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oripxnot Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 20 ay eurasia garantili mukemmel kozmetikli cihaz gta5 ve fifa17 ile birlikte 6 ay once 1100e satmistim. Fifa 17 hala oynaniyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 abi şu an hepsinin 2018'i çıktı sayılır, 2017 oynayanlar ona dönecek muhtemelen ondan değeri düşer bence oyunların. en kralı kadıköy de Okutmak, Kahraman elektronik var yazıcının yanında güzel de bi dükkan biz ps3 takasla ps4 almıstık bi oraya sorup fiyat alın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 Biz Samsun'da yaşıyoruz, öyle Kadıköy'e gidebilecek pek durumumuz yok. Gerçi Samsun'un da Kadıköy'ü var ama elimizde ps4 ile gidersek, böbrekleri de teslim etmek zorunda kalırız jklfsh. bakalım, çocuk 1100den falan vermeye razı olur mu. Soramadım kendisine. :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 pro olsaymış alırdım ammmaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 tf2 reskinned nasıl en önemli oyunu oluyor lul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Konsol + 1 kol seklinde satmayi dusunur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 arkadaş 700 liraya beyaz versiyon fat 500 gb ps4 + 2 kol satıyor fiyatı iyi öyleyse değil mi? fiyat araştırması yapıyorum ama fiyatı iyiyse yapışıyım hemen ne diyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 kirilir versiyon mu onemli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar