quixef Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Belediye tarafından damga konulması diyor bak, en son kendini ne zaman damgalattırdın belediyeye (bilet koçanları kastedilen) O yazımın sebebi direkt size aktarıyoruz demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Nasil bir aktivism yalabiliris? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 kendi aktivizmimizi kendimiz yapıyoz. geçen gün bir çalışma yapıp sundum, dükkanda genel kabul gördü, uygulamaya geçince devlete çalışan başı yıllık 20k zarar ettirecek, 4. dilime giren beyaz yakalının yüzünü güldürecek, yılda 9-10k nette ilave getiri sağlayacak, bir o kadar da işverene avantaj sağlayan bir ücretlendirme sistemi tasarladım. bizim aktivizmimiz de bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Ayrinti ver hepimiz uygulayalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 ayrinti ne..butun calisanlari resmi olarak isten cikartip ucreti elden gayrimesru verecek..kisi aldigi paradan kendi birikimini sigortasini kendi yapacak..devletin kestigi sg kismini da fifty fifty paylasacaklar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Deathblade said: Nasil bir aktivism yalabiliris? şunu ilk kim söyledi ya kaçırdım tamamen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 ayrıntı; sigortasız çalışıyo herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 ahahahah suriyeli de olabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 ayrıntı şu, kayıtsız çalışma ya da maaşın kısmi yatması gibi bir durum söz konusu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 yapıyo millet bişiler vergiyi tam ödeyen nadir ülkede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Tam ginaly ya.. Kim bilir nasıl bir loophole buldu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 eskiden vergi mergi konuşmazdık, bi katma değer şaban vardı, KA DE VE diye kötü bir nu-rock şarkısı söylerdi filmde, onu görünce aklımıza gelirdi. bi de vergi iadesi zarfı doldururduk. böyle kdv'nin ötv'si, bilmemne vergisi falan yoktu, nerden çıktı bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 o zaman kesin mesaiden sonra e5 olur meskun mahal olur ise cikacaklar..hani su esnek calisma saatleri ehe ehe dedikleri turden.. o tip fantaziler icin sirketi vs kapatip dernek vakif filan olmak lazim..kur vakfi 3 kisiyi sigortali goster geri kalanlar da sevabina calisiyor olsun..elde edilen gelirleri makbuzla topla vergiden muaf ol..kari katladikca yapistir gayrimenkule aldigin gayrimenkulleri calisanlara tahsis et ..kacak calisanlara el altindan yardim yap .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 ginaly said: kendi aktivizmimizi kendimiz yapıyoz. geçen gün bir çalışma yapıp sundum, dükkanda genel kabul gördü, uygulamaya geçince devlete çalışan başı yıllık 20k zarar ettirecek, 4. dilime giren beyaz yakalının yüzünü güldürecek, yılda 9-10k nette ilave getiri sağlayacak, bir o kadar da işverene avantaj sağlayan bir ücretlendirme sistemi tasarladım. bizim aktivizmimiz de bu kadar. bizleri etkilemiyor, bizim patron zaten hep asgariden yatiriyor sgk yi demedilermi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 ginaly said: ayrıntı şu, kayıtsız çalışma ya da maaşın kısmi yatması gibi bir durum söz konusu değil. İş Bankasının yaptığı gibi maaşı 40 çeşit farklı vergilendirilen unsura bölmeyi yeni akıl ettik mi diyorsun panpa Müfettişliğine başvurmuştum zamanında Maaş: 1 Asgari ücret Dil Tazminatı: 1 Asgari Ücret Yöneticilik Primi: 2 Asgari Ücret filan gibi gidiyordu yani miktar olarak o günün şartlarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 vergi total brut gelir uzerinden alinmiyor mu?? butun odemelerin ustunden kesiliyor diye biliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 quixef said: ginaly said: ayrıntı şu, kayıtsız çalışma ya da maaşın kısmi yatması gibi bir durum söz konusu değil. İş Bankasının yaptığı gibi maaşı 40 çeşit farklı vergilendirilen unsura bölmeyi yeni akıl ettik mi diyorsun panpa Müfettişliğine başvurmuştum zamanında Maaş: 1 Asgari ücret Dil Tazminatı: 1 Asgari Ücret Yöneticilik Primi: 2 Asgari Ücret filan gibi gidiyordu yani miktar olarak o günün şartlarında iş bankasının eski müfettişi olarak tabi önce o yolu denedim, ancak orada bankanın kendisine ait sandık olduğu için neyin vergi matrahına ve emeklilik primine dahil edilip edilmeyeceği SGK'dan farklıydı, dolayısıyla o yöntem diğer şirketlerde işe yaramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Hahahaha seni yakinda peygamber ilan edebilirler firmada. Ellerin dert gormesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 quixef said: ginaly said: ayrıntı şu, kayıtsız çalışma ya da maaşın kısmi yatması gibi bir durum söz konusu değil. İş Bankasının yaptığı gibi maaşı 40 çeşit farklı vergilendirilen unsura bölmeyi yeni akıl ettik mi diyorsun panpa Müfettişliğine başvurmuştum zamanında Maaş: 1 Asgari ücret Dil Tazminatı: 1 Asgari Ücret Yöneticilik Primi: 2 Asgari Ücret filan gibi gidiyordu yani miktar olarak o günün şartlarında Emekliligine falan cok dokunan bir sistem gibi duruyor bu mufettislik olayinda. Ama totalde oyle bir para aliyosun ki weh yerim emekliligini diyip saliyorsun zaten. Ayrica girmedigin iyi olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Yurtdışı merkezli şirketse maaşı döviz üzerinden alıp istisnaya sokmuş olabilir mi dicem de niye sadece 4. dilim hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 İş bankasının olayı her türlü dilime sokmaz mı ya? Benim aklımda daha çok mayışı asgariye getirip ordan yatırmak, aradaki farkı "performans primi" olarak yıl sonunda vermek ve yıl içinde de avanslarla maaş dengesini yakalamak var. Onu yerler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 avans mayıştan olur, primden olmaz gibi bi kural yoksa neden olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 direk maas olarak degil de atiyorum ekstra imkan vs olarak veriyorlardir.. maas asgari ucret- hos o da kidem tazminatini kotu etkiler arti emeklilik yalan olur- ustune teknosadan alisveris ceki..belli zaman sonra yurtdisi tatili..hayat sigortasi..bes primi..coluk cocugun okul taksitleri..vs vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Maaşları sodexoya yatırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 2019 yılındaki Türkiye: https://www.youtube.com/watch?v=cHRAZjNG9fY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar