ad3m Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Yolun açık olsun güzel adam. İnş sevişirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 simdi senelerin birikimi ..kondusyonu da var o kadar calisti..en az 3 les bekliyoruz senko.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Satari said: Biyik said: bence erdoğan gibi vatanını milletini seven ve ülkesini darbe tehlikesinden bile çekip çıkarmış bir lider varken değil 7-8, 78 sene geçse de bu ülkeye bir şey olmaz. o yüzden kimse ülkeyi terk etmesin, herkes düzgünce (siyasi işlere karışmadan) okulunu okusun, bitirsin, (erkekler) askerliğini yapsın, (kızlar) çeyiz düzsün, herkes işine gücüne bakıp evlenip çoluk çocuğa karışsın. Sen yap çocuğunu üstad da, başkasına akıl verme mümkünse lütfen. ^___^ Olm bosuna besliyosunuz su akli sira troll'u. Ortaligi karistirarak eglenen, baya rahatsiz bi eleman bu tip. Ne forumdan gidiyo ne de tedavi oluyo, anca ortaligi karistiriyo iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 dana22 said: simdi senelerin birikimi ..kondusyonu da var o kadar calisti..en az 3 les bekliyoruz senko.. 3mü : ) güldürmeyin beni ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Tim said: Satari said: Biyik said: bence erdoğan gibi vatanını milletini seven ve ülkesini darbe tehlikesinden bile çekip çıkarmış bir lider varken değil 7-8, 78 sene geçse de bu ülkeye bir şey olmaz. o yüzden kimse ülkeyi terk etmesin, herkes düzgünce (siyasi işlere karışmadan) okulunu okusun, bitirsin, (erkekler) askerliğini yapsın, (kızlar) çeyiz düzsün, herkes işine gücüne bakıp evlenip çoluk çocuğa karışsın. Sen yap çocuğunu üstad da, başkasına akıl verme mümkünse lütfen. ^___^ Olm bosuna besliyosunuz su akli sira troll'u. Ortaligi karistirarak eglenen, baya rahatsiz bi eleman bu tip. Ne forumdan gidiyo ne de tedavi oluyo, anca ortaligi karistiriyo iste. hadi bazen istemeden trollük yaptığım oluyor da burada düpedüz ironi yaptım ya sdf. benim ne alakam olur erdoğan'la ak parti'yle. aşk olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 masa said: tinder indir. Masa haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 RamsesII said: Ben de başvurdum vatandaşlığa, çıkarsa direk avrupada herhangi (şimdiki mesleğimden ödün vermeden ama junior bile olabileceğim bir pozisyon) bir işe gideceğim çok seçici olmadan... Nası oluyo bu Romanya vatandaşlığı işi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Aynen kolay bişi ise zorlayalım :D Green Card başvuruları da başlamış bu arada 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar