Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cep telefonu melodiniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet arkadaşlar melodi olarak ne kullanıyosunuz telefonlarınızda ?[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm![/b]
nedanko, 05 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki:
..doğramacı değilki herif, öğretmen öğretmen...
Mesaj tarihi:
bloom (nokia) melodisi nedense herduyduğumda içimde bi burukluk oluyo[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes
It never occurred to me that I am already asleep

[Bu mesaj trapt tarafından 09 Şubat 2005 00:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
machine head-imperium[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Mesaj tarihi:
melodi - fenerbahçe marsi..
mesaj - lakto fener..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Mesaj tarihi:
m.carey-busta rhymes--->i know what you want[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
M.KEMAL ATATÜRK
Mesaj tarihi:
ehueu onu biliyorum da sinirimi bozuyo telefona yetişemeyince :P bide evdekiler zıplıyo noluyo lan diye ..
electric eel severdim oda cok eskidi sonra california dream caliyodu sıkıldım biraz değişiklik olsun istedim hala arayıştayım :)[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm![/b]
nedanko, 05 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki:
..doğramacı değilki herif, öğretmen öğretmen...
Mesaj tarihi:
Metal Gear Solid 2'nin ana teması varya aha o çalıyo.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

:hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr:
  • Yeni Oluştur...