sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 https://i.hizliresim.com/rJRBXM.jpg İndirim var d&r da, fiyat iyi gibi? Şuanda logitech 430 kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 AMAZON'da kargo+tax dahil 102 dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 amazonda 380 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 d&r a gidince razerları gördüğümde ulan kim alıyor bunları 600 liraya mk diyordum asdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 özel fiyat ahahah xde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Almadık soruyoruz işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 510 tl ayrıca 600 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 almış da yolunu yapıyormuş hissi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Valla almadım yau. Ama alabilirim, 130 tl var arada. Düşüneyim .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 ses kalitesi isteyen 100$ bandinda hyperx cloud 2 ya da cloud revolver alacak. simdi cloud alpha cikti, gelince onu alirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 yani razerlar steelseriesler cok kiytirik kaliyo ses olayinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 hyperx müthiş kulaklık da mikrofonu çok dandik ya, o kadar güzel bir üründe mic nasıl o kadar kötü anlamadım. rahatlığı, elle kontrol kumandası müthiş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_k%C4%B1ngston-k%C4%B1ngston-hyperx-cloud-revolver-s-7-1-ses-kartl%C4%B1-gaming-kulakl%C4%B1k-1175368.html Krakenden iyi diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 niye usb almak istiyosun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 µh said: hyperx müthiş kulaklık da mikrofonu çok dandik ya, o kadar güzel bir üründe mic nasıl o kadar kötü anlamadım. rahatlığı, elle kontrol kumandası müthiş ama. mic i sennheiser gameone la kiyaslarsan kotu, ona gelene kadarki butun headsetlerde az cok ayni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Esh said: niye usb almak istiyosun ki? Öyle bir niyetim yoktu aslında, denk geldi dolanırken. Usb den çıkacak olursak ne önerirsin bu civarlarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 bu arada blackfridayi beklerim dersen 50% ye yakın indirim oluyor her sene iyi kulaklıklarda, gerçi yurtdışından alıma kısıtlama için tasarı var geçerse alamazsın. Esh said: µh said: hyperx müthiş kulaklık da mikrofonu çok dandik ya, o kadar güzel bir üründe mic nasıl o kadar kötü anlamadım. rahatlığı, elle kontrol kumandası müthiş ama. mic i sennheiser gameone la kiyaslarsan kotu, ona gelene kadarki butun headsetlerde az cok ayni. logitech g35 vardı bende, onun mikrofonu çok çok daha iyiydi ama aşırı rahatsızdı ve müzik dinlenmiyordu resmen sadece oyunda iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 sipeyskeyk said: https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_k%C4%B1ngston-k%C4%B1ngston-hyperx-cloud-revolver-s-7-1-ses-kartl%C4%B1-gaming-kulakl%C4%B1k-1175368.html Krakenden iyi diyorsun? amazon.de de indirimdeydi €125 -> €84 siparis bastim ama dhl sicti geri dondu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Bende ASUS Strix var iş görüyo işte (Tek alma sebebim de hakikaten işe yarayan gimmick i - hayvan gibi kulaklık ama earpadleri yan dönüp düz şekle geçebiliyo, bişilerin içinde taşıması daha kolay sdfd) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Şu revolver a bir bakayım mediamarkta gidip, sağolunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 bana usb hediye geldi, bilgisayara harici bi şeyler bağlıyosan falan problem hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 usb si cikiyo revolver in istersen. yani ses karti oyle ahim sahim degil iste onu diyorum. duz kablolu versiyonu €80 iken ses kartli s versiyonu €125 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Esh said: http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_steelser%C4%B1es-arctis-5-siyah-dts-x-7-1-surround-gaming-kulak%C3%BCst%C3%BC-kulakl%C4%B1k-1173380.html?rbtc=%7C%7C%7C%7Cp%7C%7C&gclid=EAIaIQobChMIlaP1uIDN1gIVV8ayCh13bgD7EAQYASABEgJXXPD_BwE abi buna ne diyorsun? cloud 2 ile bunun arasında kaldım. mouse, klavye ve mouse pad imin steelseries olması da biraz etkiliyor adfsaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 creative tactic alphacılar gelmemiş daha topice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 sipeyskeyk said: Esh said: http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_steelser%C4%B1es-arctis-5-siyah-dts-x-7-1-surround-gaming-kulak%C3%BCst%C3%BC-kulakl%C4%B1k-1173380.html?rbtc=%7C%7C%7C%7Cp%7C%7C&gclid=EAIaIQobChMIlaP1uIDN1gIVV8ayCh13bgD7EAQYASABEgJXXPD_BwE abi buna ne diyorsun? cloud 2 ile bunun arasında kaldım. mouse, klavye ve mouse pad imin steelseries olması da biraz etkiliyor adfsaf. ille set yapcam diyosan alirsin da bu da usb. yani makinende iyi cip varsa bypasslamak cok mantikli gelmiyo bana. ses kalitesi icin yorum bakcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar