Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mayhem?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mayhemin_karisi said:

Mayyyheeeeeem!

Yine mi burdasin sen korolasica? Ben sana buraya bi daha gelmeyeceesin demedim mi? DE-ME-DIM-MI?!

Cabuk eve. Bulasigi yika, camasiri as, aksam sorucam hesabini!

agahjdshanakskshjwwk

erkekleri öldürecez
Mesaj tarihi:
dylanN said:

mayhemin_karisi said:

Mayyyheeeeeem!

Yine mi burdasin sen korolasica? Ben sana buraya bi daha gelmeyeceesin demedim mi? DE-ME-DIM-MI?!

Cabuk eve. Bulasigi yika, camasiri as, aksam sorucam hesabini!

agahjdshanakskshjwwk

erkekleri öldürecez

Mayhem kim bu kadin?!
Mesaj tarihi:
mayhemin_karisi said:

reyou said:

adam forumun kendisine verdigi yetkiye dayanarak kendisini mayhem'in karisi ilan etti :

Senin agzini yirtarim cocuk.

https://www.youtube.com/watch?v=_cWCvxlk7qg
Mesaj tarihi:
Mayhem said:

reyou said:

adam forumun kendisine verdigi yetkiye dayanarak kendisini mayhem'in karisi ilan etti :

o değilde n'oldu benim gh3 bundle set? halen duruyor mu? asdasd

aha asiodjasodjasiod dur rabbit ve beybin e ulasmak zor olmasa gerek mayhem rip dedik adam cikti iofdjsfosdj :)
Mesaj tarihi:
dylanN said:

evlilik gerçekten bu kadar gergin bi müessese mi ya asdafs

Sen ne diyorsun, cevremdekileri gorsen 3000 kusur tanriya ayri ayri sukredersin.

Ama bir taraftan iyi ki varlar, lan evlilik diye kafamda soru isareti belirdiginde hemen aklima geliyorlar :)
Mesaj tarihi:
benim hanım ciddi ciddi ekranda turuncu sayfa gördü mü huylanıyo gene patile gene patiler diye dolanıyor :D... son zamanlarda çok az takıldığım halde hemde asdfg

evlilik değişik bir kurum
Mesaj tarihi:
İlk okulda dişi telli, kalemliğinde 34534534 çeşit kalem olan, bi oyun oynamak istediğinde oyun grubunu küçük bulan, oyun grubunu tersleyen tipler evleniyor aynı düzen devam ediyor. Çocukluk çağında o kadar oyunu falan terk edip kalemliğindeki kalemlerinin düzeniyle ilgilenen tipler şimdi evlerinin düzenleriyle ilgileniyorlar ve nasıl bir icat çıkarsak diye bakıyorlar. İşin garip tarafı o gereksiz , bi boka yaramayan icatları çok rağbet görüyor ve işi gücü bırakıp bu dişi tellilerin arkasına uyuyorsun, uyduruluyorsun. Evlilik kısaca bu. Evlendikten sonra hadi lan gibi seçenekte gidiyor.
Mesaj tarihi:
elesso said:

benim hanım ciddi ciddi ekranda turuncu sayfa gördü mü huylanıyo gene patile gene patiler diye dolanıyor :D... son zamanlarda çok az takıldığım halde hemde asdfg

evlilik değişik bir kurum

Yeşil tema yap o zaman 8-)
Mesaj tarihi:
fenn said:

İlk okulda dişi telli, kalemliğinde 34534534 çeşit kalem olan, bi oyun oynamak istediğinde oyun grubunu küçük bulan, oyun grubunu tersleyen tipler evleniyor aynı düzen devam ediyor. Çocukluk çağında o kadar oyunu falan terk edip kalemliğindeki kalemlerinin düzeniyle ilgilenen tipler şimdi evlerinin düzenleriyle ilgileniyorlar ve nasıl bir icat çıkarsak diye bakıyorlar. İşin garip tarafı o gereksiz , bi boka yaramayan icatları çok rağbet görüyor ve işi gücü bırakıp bu dişi tellilerin arkasına uyuyorsun, uyduruluyorsun. Evlilik kısaca bu. Evlendikten sonra hadi lan gibi seçenekte gidiyor.

wow some deep science shit goin on there
  • Yeni Oluştur...