Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 reyou said: adam forumun kendisine verdigi yetkiye dayanarak kendisini mayhem'in karisi ilan etti : o değilde n'oldu benim gh3 bundle set? halen duruyor mu? asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 haha paketinde seni bekliyo, daha acilmamis, baloncuklu pitirciklari bile duruyo asdfadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 mayhemin_karisi said: Mayyyheeeeeem! Yine mi burdasin sen korolasica? Ben sana buraya bi daha gelmeyeceesin demedim mi? DE-ME-DIM-MI?! Cabuk eve. Bulasigi yika, camasiri as, aksam sorucam hesabini! agahjdshanakskshjwwk erkekleri öldürecez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayhemin_karisi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 reyou said: adam forumun kendisine verdigi yetkiye dayanarak kendisini mayhem'in karisi ilan etti : Senin agzini yirtarim cocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayhemin_karisi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 dylanN said: mayhemin_karisi said: Mayyyheeeeeem! Yine mi burdasin sen korolasica? Ben sana buraya bi daha gelmeyeceesin demedim mi? DE-ME-DIM-MI?! Cabuk eve. Bulasigi yika, camasiri as, aksam sorucam hesabini! agahjdshanakskshjwwk erkekleri öldürecez Mayhem kim bu kadin?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 dilan galiba ismi öyle miydi asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 evlilik gerçekten bu kadar gergin bi müessese mi ya asdafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 nop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 mayhemin_karisi said: reyou said: adam forumun kendisine verdigi yetkiye dayanarak kendisini mayhem'in karisi ilan etti : Senin agzini yirtarim cocuk. https://www.youtube.com/watch?v=_cWCvxlk7qg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Mayhem said: reyou said: adam forumun kendisine verdigi yetkiye dayanarak kendisini mayhem'in karisi ilan etti : o değilde n'oldu benim gh3 bundle set? halen duruyor mu? asdasd aha asiodjasodjasiod dur rabbit ve beybin e ulasmak zor olmasa gerek mayhem rip dedik adam cikti iofdjsfosdj :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 dylanN said: evlilik gerçekten bu kadar gergin bi müessese mi ya asdafs Sen ne diyorsun, cevremdekileri gorsen 3000 kusur tanriya ayri ayri sukredersin. Ama bir taraftan iyi ki varlar, lan evlilik diye kafamda soru isareti belirdiginde hemen aklima geliyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 reyou said: mayhem bu arada worms'a gel. Worms oynuyonuz mu gerçekten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Mayhem said: ayrıca trapte söyle ONA KÜSÜM KONUŞMUYORUM NE ARIYOR NE SORUYOR :( bak seneler sonra bunun icin girdim yapma boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 benim hanım ciddi ciddi ekranda turuncu sayfa gördü mü huylanıyo gene patile gene patiler diye dolanıyor :D... son zamanlarda çok az takıldığım halde hemde asdfg evlilik değişik bir kurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 biliyorum kardeşim, senin gibi niceler var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 masa said: reyou said: mayhem bu arada worms'a gel. Worms oynuyonuz mu gerçekten? yok ya, ama olsa oynariz. :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 İlk okulda dişi telli, kalemliğinde 34534534 çeşit kalem olan, bi oyun oynamak istediğinde oyun grubunu küçük bulan, oyun grubunu tersleyen tipler evleniyor aynı düzen devam ediyor. Çocukluk çağında o kadar oyunu falan terk edip kalemliğindeki kalemlerinin düzeniyle ilgilenen tipler şimdi evlerinin düzenleriyle ilgileniyorlar ve nasıl bir icat çıkarsak diye bakıyorlar. İşin garip tarafı o gereksiz , bi boka yaramayan icatları çok rağbet görüyor ve işi gücü bırakıp bu dişi tellilerin arkasına uyuyorsun, uyduruluyorsun. Evlilik kısaca bu. Evlendikten sonra hadi lan gibi seçenekte gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 elesso said: benim hanım ciddi ciddi ekranda turuncu sayfa gördü mü huylanıyo gene patile gene patiler diye dolanıyor :D... son zamanlarda çok az takıldığım halde hemde asdfg evlilik değişik bir kurum Yeşil tema yap o zaman 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 fenn said: İlk okulda dişi telli, kalemliğinde 34534534 çeşit kalem olan, bi oyun oynamak istediğinde oyun grubunu küçük bulan, oyun grubunu tersleyen tipler evleniyor aynı düzen devam ediyor. Çocukluk çağında o kadar oyunu falan terk edip kalemliğindeki kalemlerinin düzeniyle ilgilenen tipler şimdi evlerinin düzenleriyle ilgileniyorlar ve nasıl bir icat çıkarsak diye bakıyorlar. İşin garip tarafı o gereksiz , bi boka yaramayan icatları çok rağbet görüyor ve işi gücü bırakıp bu dişi tellilerin arkasına uyuyorsun, uyduruluyorsun. Evlilik kısaca bu. Evlendikten sonra hadi lan gibi seçenekte gidiyor. wow some deep science shit goin on there Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 reyou said: masa said: reyou said: mayhem bu arada worms'a gel. Worms oynuyonuz mu gerçekten? yok ya, ama olsa oynariz. :horace: vallahi oynarız asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar