kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Europa Universalis IV http://store.steampowered.com/app/236850/Europa_Universalis_IV/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 totemic said: hi2games sevgili patiler siteyi donanımhaber'den buldum açılışa özel indirim yapmışlar son 3 gün kalmış. gift ile veriyorlar oyunları sanırım. ben divinity için bi şansımı denicem. sonucundan haber veririm. ilgilenen olursa diye buraya koyuyorum. gözüme çarpanlar: pubg : 42.78-TL divinity orginal sin 2: 41.25-tl planet coaster : 48.00-tl gençler şimdilik uzak durun bazı kişiler oyunları almış ama teslim edilmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Abi site baya korsan kokuyo zaten. 25-30 lira icin sahtekarlik pesinde kosacagimi dusunerek utandim ben. Almak istedigim oyunlarin fiyatlari gayet makul seviyede. Bi ubisoft olsaydi belki zorlardim sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Aynı gift olayını durmaplay de yapmaya başladı. Direk alışverişi bıraktım ben oradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxDamage Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Beach Life Banished. Kenshi. Kenshi biraz gerici olabilir ama sadece başlarda. Ondan sonra uzun soluklu ve rahatlatıcı oyundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Beach life tropico gibi mi ya, guzel duruyor bayagi hic duymamisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 tropico'nun tatil köylüsü, çabuk tükeniyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxDamage Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 neutrino said: Beach life tropico gibi mi ya, guzel duruyor bayagi hic duymamisim. Çok güzel oyundur. Biraz daha az bilinen bir stüdyodan çıktığından doğaldır. Tatil köyü versiyonu olduğundan yıllardır, tatile çıktığımı hayal ediyorum oynarken. Müzikleride şahanedir tavsiye ederim. Lemmy said: tropico'nun tatil köylüsü, çabuk tükeniyor ama. Lemmy'nin dediği çok doğru ama fena olmayan bir campaign'i var. Arada bir yeniden oynanılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 MaxDamage said: Kenshi biraz gerici olabilir ama sadece başlarda. Ondan sonra uzun soluklu ve rahatlatıcı oyundur. hotfixle tekke ve zaviyeleri kapamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 @max bakayim tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Europa 1400: The Guild. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 turn based ya da slow paced her oyun olur ya. Ben hala HoMM3, Caesar 3, Fallout 2 falan oynuyorum öyle fıtı fıtı. istediğin yerde kaydedip , sonra aynı yerden devam etmek falan da artıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Kostok said: Europa 1400: The Guild. guild 3 cikmis..de bayagi buggymis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 stimpak said: istediğin yerde kaydedip , sonra aynı yerden devam etmek falan da artıları. şu olaya ben de bayılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 OpenTTD var bi de boyle, otur saatlerce takil trenlerle, kamyonlarla sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Mount & Blade Warband Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 easy modda AoM campaign. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 her oyunu yazın anasını satiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 http://www.nakitoyun.com/wp-content/uploads/okey-nas%C4%B1l-oynan%C4%B1r.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 satranç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxDamage Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Saeros said: MaxDamage said: Kenshi biraz gerici olabilir ama sadece başlarda. Ondan sonra uzun soluklu ve rahatlatıcı oyundur. hotfixle tekke ve zaviyeleri kapamışlar 2013 zamanında 47 saat oynadım. Sabah başlayıp gecenin 2'sine kadar oynuyordum. Baktım, oyun çıkmadan oyundan sıkılıcam,bıraktım. 4 sene sonunda hala EA'da ama sağlam oyun olduğundan şikayetim yok. Çıkana kadar bekleriz. Zaten işsizim, iş ararken keyfini çıkartamam. Modlama eklemişler çok hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar