aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Bende de vardı o creativeden. optik falan yok onda, dümdüz 3lü cak girişi var sadece. Ama şimdiki giriş sevieysi hoparlörlerden daha iyi bi set o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 o zaman benim creative 5+1 aynı yerde dursun şimdi gidip bi tane 2+1 locitek alsam şu en ucuzundan o griye taksam çalışacak mı doğru mu anladım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Oyle çalışmaz. O alacağın 2+1 in optik girişi olması lazım. Optik girişli 2+1 ler de pek ucuz değil. Ucuz olmasını istiyorsan ikinci el düzgün bir ses kartı ve en ucuzundan logitech 2+1 alcan Yada usb ses kartı ve 2+1 alıp , 2+1 i ona takcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 hee şimdi anladım. ama şunu anlamadım bu sefer de neden düzgün ses kartı. gidip en ucuz 100 tllik ses kartlarından alsam creativin fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Çünkü ucuz dediğime bakma, şu anda o eski dediğin, Yukarıda verdiğim ses kartları, senin alacağın ucuz 100 tl lik ses kartından daha iyi ses veriyor. Ama önemli değil diyorsan al şu usb ses kartını, tak ona ucuz bir 2+1 bak keyfine. 3.64 tl : http://www.hepsiburada.com/gigasus-gg-au51-usb-ses-karti-p-HBV0000020JBK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 tamam abi bu piçirik kartlar bile oluyosa alayım bi tane az iyi kart yapayım onla ya. çok teşekkürler yardımlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 creative SBS A120 al, daha sonra bana dua edersin. 115 lira falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Optik giris cikis ne ise yariyo? Z333 alicam sanirim nedense en cok o icime sindi 533'le farki cok az falan 313'den de ustun ve o kadar farkli degil fiyati. Salonu ekim sonu kasima bakicam heralde para kalmadi(facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Niye optik giriş kovalıyorsunuz ki Analog ses kalitesi daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 optik çıkış mevzusu benim pc'me 2 apörlör seti bağlama sevdamdan ötürü çıktı. yav'ın mevzuyla ilgisi yok. topiği sahiplenmeye devam edicem kusura bakmazsa op. bir sorum daha vardı onu sorayım. benim 5+1'in kablosu bilgisayara tam yetişmiyor o yüzden arada ses fln kopuyor. bunu uzatmanın yolu var mı? yani şuan bilgisayara yeşil siyah bi de galiba turuncu giriyor. bunların uzatma kablosu fln satılıyor mu baktım ama göremedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 3.5" luk uzatma kablosu alcan iste? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 siyah bas yesil on iki turuncu arka iki. toplamda 3 kablo alcan ya da optik giris cikis varsa bi tane uzun optik kablo da alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 quixef said: Niye optik giriş kovalıyorsunuz ki Analog ses kalitesi daha iyi 2+1 deki dac a gore degisir o ya. ama artik anakart uzeri ses kartlari daha iyi oluyor. zaten cok kaliteli dac i olan ses sisteminiz varsa baska yerlere gidiyor konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Logitech Z 5500 var işte eski 505W kalitesini bilemicem iyidir ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 https://cdn-reichelt.de/bilder/web/xxl_ws/E900/LOGITECH_Z333_01.png bunu seçtim x333 245tl'ye geldi yarın kargoda diyolar bakalım cumaya yetişse iyi olur(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 laogitechlerin giriş seviyesi biraz tırt. Ben de 5+1i var, satayım dedim ölücüler bezdirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Esh said: ama artik anakart uzeri ses kartlari daha iyi oluyor. eski anakart ses kartlarına göre demek istiyorsun değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 eski anakart ses kartlarından kötü olma ihtimali var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar