Nekro Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 test masraflıymış ya. Bir de dediğin gibi satılan malda kac farklı parti ürün var kim bilir güvenilir bir sonuc da vermeyebilir. Onu direk üreticiden alan firmanın yapması lazım da bilmiyorum tadım, peyman gibi markalar yaptırıyor mudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 mal kabul'de test yaptiriyor iki firma da, fabrikalarinin icinde lab var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 iyi bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Markete gidip dünyanın en pahalı kuruyemişini alıp ama en küflü, en düşük kalitelisini yedirmek kadar şerefsizce birşey olamaz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 İsteyenlere son haftanın sınırdan dönen gıda maddeleri listesini yolladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 leblebici rahmi cok iyi gerçekten bademi, kabak çekirdegi ve sarı leblebisi yedigim en iyi kuruyemiş sanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 bu arada benim 7kglik paket gelmişti leblebici rahmiden şuan 2-3kg bir şey kalmıştır toplamda. fındık özellikle nefis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 https://sincer.us1.list-manage.com/track/click?u=8547b9a6be81d3de7b64315ee&id=b557a099d4&e=a3c9ac0a76 Bu haftaki liste(suzulmemis hali) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 abi çok güzel şu yaptıgın paylaşım fakat nerden ne almamamız gerektigini nasıl bilecez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Kuru incir, kuru kayısı ve fındık ezmesi içeren şeyleri almayın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Aynen yazdığı gibi. Abi firma isimlerini ne yazıkki açıklayamam, ki firmanın tek partisi böle sorunlu çıkabilir.En güzeli bu sıralar şu yukardaki ürünleri tuketmemek, birkaç haftasonraki üretimler de düzelecektir. Genelde erken mal üretip top fiyattan satmak için katkı koyuyorlar gıdaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 leblebici rahmiden aldım yine bir 7kg karışık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 ben 2 aralik civari yaklasik 13:30da fistik ezmesi yemistim, nolur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 gübre olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar