k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 ha bi de yeni geldim diyip gelir gelmez kız değilim demiş. çok feyk hareketler bunlar. Alıntıla
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 k1nJo said: noyan baya zayıf ve beyaz değil mi abi böyle noyan eli mi olur. ya yazdı ya, çok piizlenmiş ödem olmuş parmaklarında... Alıntıla
yumy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 k1nJo said: ha bi de yeni geldim diyip gelir gelmez kız değilim demiş. çok feyk hareketler bunlar. Balon patlak var bir stalkerlık durumu, kültürü hazmetmiş de yazmış :D Alıntıla
Cirrus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Çok güzel ya. Ben sizi çok sevdim. Alıntıla
Cirrus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Beni noyan sanan cehalete isyanım var. Alıntıla
yumy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Noyan=newcomer olarak algıla ve geç. Yeni gelen herkes bir kaç ay noyan'dır burada, savaşamazsın. Üslubuna göre yer yer sequo olabilirsin, bazı umarsızlar editor'de diyebilir. Bunlar hep olan şeyler. Alıntıla
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 noyan dan kaynaklanan bir durum zira kendisi, kendini noyan sanmadığı durumlarla karşılaşıldığı için Alıntıla
dylanN Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Fistan said: eski nickin ne asdfg Alıntıla
Cirrus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Fistan said: eski nickin ne Bir çömü şuursuzca büyütmek. Tşk. Alıntıla
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Cirrus said: Fistan said: eski nickin ne Bir çömü şuursuzca büyütmek. Tşk. garip bir nickmis kardes.. Alıntıla
Cirrus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Umarım öyledir. :) Alıntıla
Cirrus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 dylanN said: olmamış geri gönderin. Hakkaten burda bozdum ya. Alıntıla
Cirrus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Sevgili dostlar; tanışma faslı için gösterdiğiniz ilgiye hayranım. Hepinizi sevmekle beraber la manyak mısınız siz deyip köşeme çekilmek istiyorum. Daha fazla boş vakit geçirmeyip ihtiyacı olanlara bilgim dahilinde yardımcı olmak üzere aranızdan ayrılıyorum. Muck Alıntıla
totemic Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Cirrus said: Muck sevgili patiler öpücüğe odaklanın.. Alıntıla
abebebikila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 napmış azından mı öbmüş Alıntıla
Aruzyon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Cirrus said: Beni noyan sanan cehalete isyanım var. Selam ben Noyan. Kim ve nasıl biri olduğumu bilsen dolaylı yoldan ben sanılmana çok sevinebilirdin aslında. Final Fantasy dünyasında Sephiroth neyse Paticik Dünyasında da Noyan olmak öyle birşey. Gelmiş geçmiş en karizmatik ve ilginç gizem ve tutku dolu bir karakter olarak saçma sapan paticik efsanelerinden biriyim. Her ne kadar forum yöneticileri kendi kişisel gıcık oluşlarından haksız yere banlı tutup, herkese aleni şekilde küfürler ve tehtitler savuran üyeleri defalarca banlarını açsalarda ben de Noyzura kullanıcı adımın tersi Aruzyon ile rahatlıkla foruma geri döndüm.. Kimse de Noyan dememişti. İşte böyle bir zeka ortamına hoş geldin. Asıl seni ben sanan cehalete yazıklar olsun. Alıntıla
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 sephiroth benzetmesi çok iyi yalnız. kaç kere öldürdü cloud, yine bir şekilde geri geldi fsdf Alıntıla
dylanN Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Aruzyon said: Cirrus said: Beni noyan sanan cehalete isyanım var. Selam ben Noyan. Kim ve nasıl biri olduğumu bilsen dolaylı yoldan ben sanılmana çok sevinebilirdin aslında. Final Fantasy dünyasında Sephiroth neyse Paticik Dünyasında da Noyan olmak öyle birşey. Gelmiş geçmiş en karizmatik ve ilginç gizem ve tutku dolu bir karakter olarak saçma sapan paticik efsanelerinden biriyim. Her ne kadar forum yöneticileri kendi kişisel gıcık oluşlarından haksız yere banlı tutup, herkese aleni şekilde küfürler ve tehtitler savuran üyeleri defalarca banlarını açsalarda ben de Noyzura kullanıcı adımın tersi Aruzyon ile rahatlıkla foruma geri döndüm.. Kimse de Noyan dememişti. İşte böyle bir zeka ortamına hoş geldin. Asıl seni ben sanan cehalete yazıklar olsun. Alıntıla
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Sephiroth ayni zmanada final fantasylerde ici en bos, en overrated ve en gereksiz bas kotu olabilir ki boyband 15 ile tidusun peder dahil bunlara Alıntıla
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Laurelin said: Sephiroth ayni zmanada final fantasylerde ici en bos, en overrated ve en gereksiz bas kotu olabilir ki boyband 15 ile tidusun peder dahil bunlara ulen yeter ki bi yerde ff7 muhabbeti dönsün. nasıl hemen yetişiyorsun ya. bildirim bi gidiyor noluyor. Alıntıla
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Cirrus said: Herkese merhabalar. Yaklaşık 16 yıldır belli başlı her türlü forumda takılmış biri olarak siteyi yeni keşfettim sayılır. Aslında biliyodum da pet forumu filan zannettim. Ahahaha Kız değilim. haha yalanlara bak. yıllarca forum rengine b.k atıp kaydolmadım demiyor da, olm hala yazıyorum ben burda üniden mezun olmayı mı bekledin kayıt olmak için. ayrıca telefonuna bak arıyorum bir saattir. Alıntıla
Aruzyon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Black-ice said: sephiroth benzetmesi çok iyi yalnız. kaç kere öldürdü cloud, yine bir şekilde geri geldi fsdf Bu durumda Zegna da Cloud oluyor sanırım ;D Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.