Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fitnenin kökü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tim said:

Valeron said:

Abey ben aileyle kaliyom ya. Ogrenci yok bizim cevrede

Olm buyudun artik, rahat birak aileni. Annen baban emekli hayati yasayamiyo senin yuzunden sdf

Para yok abi para olsa oho neler neler
Mesaj tarihi:
Konuyu azcik de-rail edicem ozur dilyerek;

Iliktir, yuvarlaktir ve turevleri mana olarak hos olmayan soylemler. Arkadaslariniz arasinda yapinca komik oluyor olabilir ama genel gecer bir kitleye yazinca, hele hele anlasamadiginiz kisiye yazdiginizda olay direkt hakarete donusuyor.

O yuzden hic kullanilmasa en guzeli. Kullanildigi ve sikayet edildigi takdirde de artik kimin yaptigi, bunu ne kadardir surdurdugu, daha once uyarilip uyarilmadigi goz onunde bulundurularak bir cesit yaptirim uygulanacak.

Konuya donebiliriz. Tsk.
Mesaj tarihi:
bence konu açıp anket ekleyip karar verelim, konu raydan çıkmasın

edit: bu arada aklıma geldi; öğrenci evimdeyken apartmandaki komşu öğrenciler basıyordu "bu ne ses birader akıllı ol" modunda. abiler falandı sanırım
Mesaj tarihi:
eğer bu yöntem yazılmadıysa;

polisi arıyorsun, tercihine göre;

komşum her akşam içip içip cumhurbaşkanımıza küfrediyor

ya da

bilgisayardan yüksek sesle f........ g.... videoları izleyip ağlıyor

diyorsun.

sonra da bana teşekkür edersin.
Mesaj tarihi:
Lithran said:

Bak o konuya girmeyelim o kadar mütevazi bir yerdeyimki caminin yanı ev. Gelirken motosiklet çantasına atıyorum içkiyi. Aa pezefenk dövmeli zaten içiyor hergün demesinler diye adfgd

oo bir mesaj da hem dövme hem motosiklet hem çanta mesajı hem bira OFOFfofo
Mesaj tarihi:
Tim said:

Uc opsiyonun var;

1 - Gidip konusucan
2 - Polisi arican gurultu yuzunden ya da yandaki apartman yoneticisine gidip sustur bunlari dicen
3 - Hic bisey yapmican, katlanican.

Katlanmak bi cozum degil ama. Baskasinin gerginligi etrafini da geriyor, huzurunu kaciriyor. Gerekirse adamla papaz olup kafa goz dalmak bile daha iyi ama iste o arada pisi pisine olmek de var memleket psikopat dolu oldugundan.

veya çocuk üzerinden şikayet edeceksin, tercihen gazeteciler bile olabilir. gürültü, kadın falan diyince pek etki etmeye bilir ama madem küçük çocuk var oradan yürünebilir.
  • Yeni Oluştur...