Valeron Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Tim said: Valeron said: Abey ben aileyle kaliyom ya. Ogrenci yok bizim cevrede Olm buyudun artik, rahat birak aileni. Annen baban emekli hayati yasayamiyo senin yuzunden sdf Para yok abi para olsa oho neler neler
yumy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Ilıktır muhabbetine ban mı? Wtf? Is this real life? Is this paticiik?
Tim Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Konuyu azcik de-rail edicem ozur dilyerek; Iliktir, yuvarlaktir ve turevleri mana olarak hos olmayan soylemler. Arkadaslariniz arasinda yapinca komik oluyor olabilir ama genel gecer bir kitleye yazinca, hele hele anlasamadiginiz kisiye yazdiginizda olay direkt hakarete donusuyor. O yuzden hic kullanilmasa en guzeli. Kullanildigi ve sikayet edildigi takdirde de artik kimin yaptigi, bunu ne kadardir surdurdugu, daha once uyarilip uyarilmadigi goz onunde bulundurularak bir cesit yaptirim uygulanacak. Konuya donebiliriz. Tsk.
Lithran Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Şeytanın fitnesi paticiği bitirecek, ulan ne şeytan be. Yapman etmen değmez ağalar
yumy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Abi bariz komikli söyledim orada da neyse, şikayet edilirse banla ok.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 şimdiye kadar hiç yapmadım ılık muhabbeti de tim böyle açıklama yapınca deli gibi yapasım geldi ya neden öyle sdfkjglfdşlgfdgdf
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 eksdiiiiiiiiiiiiiiiii xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
dylanN Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 yumy said: Abi bariz komikli söyledim orada da neyse, şikayet edilirse banla ok. asfgshah
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 ben etmedim ya art niyeti yok diye düşündüm var mı lan art niyetin yummy
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 bence konu açıp anket ekleyip karar verelim, konu raydan çıkmasın edit: bu arada aklıma geldi; öğrenci evimdeyken apartmandaki komşu öğrenciler basıyordu "bu ne ses birader akıllı ol" modunda. abiler falandı sanırım
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 ılıktır diyeni şikayet eden de banlayan da ılıktır ASDAASDASDASA
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 eğer bu yöntem yazılmadıysa; polisi arıyorsun, tercihine göre; komşum her akşam içip içip cumhurbaşkanımıza küfrediyor ya da bilgisayardan yüksek sesle f........ g.... videoları izleyip ağlıyor diyorsun. sonra da bana teşekkür edersin.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 tiLi said: ılıktır diyeni şikayet eden de banlayan da ılıktır ASDAASDASDASA shots fired fdlsgmjsfşhgfhşlfd
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 internetlerde duyduğum kadarıyla gay şakası yapanlar genellikle gizli gay falan oluyormuş ılık diyen ılıktır anlayacağınız.
WaNTeD Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Lithran said: Bak o konuya girmeyelim o kadar mütevazi bir yerdeyimki caminin yanı ev. Gelirken motosiklet çantasına atıyorum içkiyi. Aa pezefenk dövmeli zaten içiyor hergün demesinler diye adfgd oo bir mesaj da hem dövme hem motosiklet hem çanta mesajı hem bira OFOFfofo
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 tiLi said: ılıktır diyeni şikayet eden de banlayan da ılıktır ASDAASDASDASA Baya yürek yemiş...
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Tim said: Uc opsiyonun var; 1 - Gidip konusucan 2 - Polisi arican gurultu yuzunden ya da yandaki apartman yoneticisine gidip sustur bunlari dicen 3 - Hic bisey yapmican, katlanican. Katlanmak bi cozum degil ama. Baskasinin gerginligi etrafini da geriyor, huzurunu kaciriyor. Gerekirse adamla papaz olup kafa goz dalmak bile daha iyi ama iste o arada pisi pisine olmek de var memleket psikopat dolu oldugundan. veya çocuk üzerinden şikayet edeceksin, tercihen gazeteciler bile olabilir. gürültü, kadın falan diyince pek etki etmeye bilir ama madem küçük çocuk var oradan yürünebilir.
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Bence adam seker gibi birisidir kadin cikdirtiyordur. Apartmanin yoneticisinin karisiyla konusun, gitsin "herkes sizi gonusuu gii" falan desin; kadin adami da cocuklari da susturur.
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 deadwoll dediği de mantıklı öyle fantezi dünyası olan tipler var, kocasının o taraklarda bezi olmayınca iş zıvanadan çıkıyor...
Lithran Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Deneyimlerime göre kadın daha baskın, çok cırlıyor. Bakalım bu akşam belki karıyı felan keser canlı yayın yaparım
Öne çıkan mesajlar