Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 8, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2021 28 Ocak'ta Android'e geliyor. Sonunda. Gereksinim yüksek ama: Android Version: 6.0 (Marshmallow) RAM: 4GB Graphics API: OpenGL ES 3.0 Texture Compression: ETC2 Required Chipsets Kirin 970 -or- Snapdragon 845 -or- Exynos 9810 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 kaldheim çıktı yardırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 hade ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 (düzenlendi) kaede gel 1v1 hist or std farkmaz = D @Kaede Ocak 28, 2021 tunca tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 bnm deckler kendimin kardeş bakmıyom hiçbi yrdn asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 kırmızı beyaz mavi çok zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 en güçlü ama mavi siyah rogue diye düşünyorum şu a nki durum ne tam emn deilim 2-3 gündür oynamıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 rare mthic biriktiriyodum güzel bişiler çıkmıştor inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 31, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2021 Android'e çıkmasıyla iyice yoğun oynamaya başladım, işe gelip giderken atıyorum. Öğle arası 1-2 oyun attığım oluyor. Eski MtG zevkini yakalattı telefon. Ana destem şu şimdilik: https://www.mtggoldfish.com/deck/3877114 Stixhaven için preorderlerı verdim, beklemedeyim. Toplamda 1000TL filan harcamışımdır oyuna 6 aydır ama elimde farklı renklerden tanesi 2k-3k TL arası tutacak farklı desteler var, kartları MTGO'da almaya kalksam 10K filan gözden çıkarmam gerek. Sevdim MTG Arena'yı. Rakdos, Dimir, White Weenie, Mono Black Auras gittim şimdilik. Historic'e gireceğim Stixhaven gelince, ona wildcard gerektiğinden preorder verdim daha çok. Standard fena değil ama eski Modern'ci olarak Historic bana iyi gider gibi Pauper'ı da özledim bu arada ya, Pauper yok gibi burada. Oradaki yavaş ve daha taktiksel oynayığ güzel oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2021 ben hiç para harcamadım 2 güzel deckim var bir tane daha çıkartacak kadar da wildcardım https://aetherhub.com/Deck/pvddr-sultai-ultimatum--khm-champs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2021 (düzenlendi) ub rogue oynunyodum da şimdi yeşil siyah elf yaptım bi tane fena deil , shapeshifter destekli Nisan 1, 2021 tunca tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2021 skemfar avenger, funeral rites biraz muallak, dğeiştirilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2021 rare, mythic sayısı 10 altına inince bırakıorum eklmeyi, onlarla değiştirebilirdim warmaster bi tane daha falan kriru#15573 oynamak isteyen olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2021 kaldheim öncesi byeaz kırmızı mavi zevkli diye oynuyodum planeswalkerı, enchantmentları, spelli falan(3 renkli olanlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2021 strixhaven da süper izzet eğlenceli oldu yine az bişi beyaz da koyuyorum gerçi ama tema wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 5, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2021 Historic oynuyorum ben bu aralar daha çok. Stixhaven güzel ama Standart sıkıcı geliyor, %60 yorion ya da red aggro mythic olana kadar. Gerçi mythic'de düşme olmadığından orası çeşitli ve güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2021 baya eğlenceli decklerim var bnm standardda bu mesela prismatic bridge açmaya bakıyo istediğin kartı ekle çıkar tarzı 5 renk bişi , full mythic rare ama : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2021 bunu daha tam bitiremedim 60 yapmaya çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2021 red aggro dahil bence dengesiz derece de güçlü çok deck var historyde ama arada deniorum o seviyede kendim bişi yapmayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 5, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2021 Benim isim bu: msimsek#43750 Standart ya da Historic oynayabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2021 işin yoksa oynayalım musait olunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2021 baya heycanlı anlar ve risk pişmanlığı yaşadık güzeldi ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2021 Heves edip girdim, tutorialı oynayınca default deck verdi, booster falan almak için para mı vermek lazım yoksa bi şekilde kazandıkça bişeyler vericek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 6, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2021 Kazandıkça veriyor, daily quest var işte bir de. Ama para harcamadan 1-2 competitive deste kurabilirsin, sonrarı için ama ya sabır ya para gerek. Mono Black ile başlayabilirsin tarzını seversen, ucuz onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2021 questlerden ve kazanmaktan çok iyi gold geliyo günde en az 1 1000 goldluk booster alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar