tambjk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Arkadaşlar, hobi odam küçük masa koyamıyorum laptop ekranım 14" fhd iş yapmakta zorlanıyorum şöyle bir katlanabilir çalışma masası alıp, içindeki rafları monte etmeyip 23-24" monitörü içinde gizleyim diyorum. Masayı duvara monte ettikten sonra, duvar tv askısı ile monitörü içine dikey pozisyonda saklıycam, çalışacağım zaman masayı açıp monitörü yatak hale getireceğim, oluru varmıdır https://www.koctas.com.tr/mina-magicbox-masa-ceviz-beyaz/27846-39495/?gclid=CjwKCAjw3f3NBRBPEiwAiiHxGENKIVu55_lrU0RpLNx_f9jEIHw1JTFeEwnPn26y_7uofb_Nnx0fhhoC1RgQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds&dclid=CIad4-qpr9YCFcWCGQodkMAIJQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 16 cm temiz derinlik degil. Masanin tablasi ve ayagi da bu derinlige dahil. Tek sikintin duvar aski aparati + ekran katlandiginda sigacak mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Marangozdan 16cm den daha derin çerçeve yaptırsam kaça patlar fikriniz var mı peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 100-150 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 monitörden yatak olmaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Güzel fikirmiş ama bi süre sonra sürekli açık kalacak o biliyorsun di mi :D Veya keşke doğru düzgün masa alsaydım diyeceksin. Monitörün sığacağından eminsen al yine de büyük bi yatırım falan değil, değişik bi minimal bi dizayn. Belki de çok memnun kalırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 olmasına olur da sağlam olur mu bilemedim. 3 ay sonra elinde kalmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 şaundan lazım asıl; https://www.youtube.com/watch?v=zkiPBJHoFvw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 cok guzelmıs bu benım evde ufacık, bunun duzgun sandalyesıde varsa ( yani bu sekılde ufalabılen bı sandalye) şukela olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 monitorde kablosuz bağlantı oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 kablosuz hdmi var da emekliyo hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 pratik değil. her seferinde masanın üstüne boşaltcan uğraşcam vs yaptırırsan bile masa hep açık kalır muhtemelen. gerenk yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar