Komodo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 mekaniğin sessizi de baya sesli, bunu bilerek al :)
darkageman Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Önemli değil abi ses olayı kulaklık takılı paso kafamda benim. Ama öneri lazım bana :D Ben kararsız bir kişiliğim hazır black friday tarzı indirimler de geliyorken bi yararlanayım güzel fırsattan :D
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 darkageman said: http://www.hepsiburada.com/logitech-g910-orion-spectrum-rgb-mekanik-oyuncu-klavye-920-008018-p-BD803434 http://www.hepsiburada.com/logitech-logitech-g910-orion-spectrum-mekanik-oyuncu-klavyesi-us-p-HBV000004FT3O Yalnız bu g910'ların bir tanesi ucuz diğeri ise pahalı nedeni nedir açıklayabilir misiniz ? hacı ikisinin de ürün açıklamaları kısmında parça numarası aynı, 920-006421. dolayısıyla ikisi de aynı ürün olmalı, mantıken. ayrıca ikisi de ingilizce q typeface'li. sikinti olmayacaksa fiyatı ucuz olan alınabilir. öte yandan g910'un iki modeli var, orion spark ve orion spectrum. yanlış hatırlamıyorsam tek farkı, spark'ta sadece wasd tuşları içbükey saçma köşeli. spectrum'da hepsi saçma içbükey köşeli. g910'ların hiçbirinin review izlemeden, hatta mümkünse canlısını mıncıklamadan alınmasını tavsiye etmiyorum. (bence iki tasarım da birbirinden kötü. biri komple saçma keycap'li olduğu, diğeri de düzgün keycap bütünşüğünü araya laps diye koyduğu saçmalık yüzünden.) neyse, bu iki modelde de kullanılan switch romer-g diye logi'nin kendi geliştirdiği (ya da geliştirttiği) bi ürün. 1+ yıldır kullandığım klavyede mevcut, şikayetim yok. "keycap'i saçmalamasın, gamer tuşu macro butonu olmasa da olur, romer-g de iyiymiş diyorlar alayıms. hem ışıklıymış." diyorsan g810'a bakabilirsin. "gamer tuşları macro butonları falan olmasa sorun olmaz ama romer-g ne ya ilk kez duyuyorum tatava yapmasın, cherry mx yoh mu" diyorsan da g610 var, 810'un aynı görünümlü rgb'siz tek renk ışıklı ve cherry mx'lisi. logi'nin cherry mx'li başka modeli vardı diye hatırlıyorum ama bulamadım, ya yanlış hatırlıyorum ya da gogo romer-g diyerek bitirdiler serileri. corsair falan öbürlerini araştırmadığım & kullanmadığım için bişey diyemicim :)
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Komodo said: mekaniğin sessizi de baya sesli, bunu bilerek al :) şuna +1 demek istedim
µh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 sessiz alıp üzerine o-ring takınca normal klavye ayarına geliyor yaklaşık
darkageman Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 910 hakkında şüphelerim vardı baktığım zaman uzaktan ki söylediklerin zaten benim düşüncelerimi özetledi. Corsair veya 810 bakayım ben en iyisi.
darkageman Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Corsair Strafe RGB ve Blackwidow chroma 2 ikisinden birisinde son karar kılacağım. Razer ürünleri kolay kırılıyor vs diyor bir arkadaş ama ?
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 gamer'a satmalık hiçbir a+ ürünün kolay kırılacağını sanmıyorum abi. ragequit'lerken duvara atarsan ayrı tabi :)
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 biraz fazla yüksek olmuş super early bird bile 146€
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 baya kotuymus bide bilek ve kol pozisyonuna dair yalanlar var. normal ve raht pozisyonda kol tumuyle ole masaya yapısmaz zaten, havada havada kalır. msaya doğru bır sekıdle koyup dırsağın biraz ilersinden yerlestirirsenız kolunuzu zaten ideal mesafeyi elde etmiş olursunuz buda bileğinizi zaten duz tutar. aksine bilek altına destek koymak omuzun kasılmasına sebep olur. diğeride kimse ordaki gibi zleklerini düzlestirerek kullanımıyoruk klavyeyi heleki oyun oynarken. ellerinizin zaten klavyeye dik değil 55-70 derece bir acıyla durması doğal durum.
Bright Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Sol tarafını anlamsız kısa yapmışlar, T'de bitiyor
Esh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 f tuslarinin numla bir olmasi kotu ya sevmiyorum onu
Öne çıkan mesajlar