dana22 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 tatlilara kaymagi da unutma ustune.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 BulletRide said: İzmir'de karışık sandviç yersen çember yumurta da koyuyorlar içine talebe göre, bazısı peynirini de yumurtanın içinde eritiyor. Poached egg kadar teknik ve akışkan değil ama gideri var. Özellikle Alsancak'ta Kardeşler Büfe 15-20 sene önce falan bornova büyükpark'ın içindeki büfeler vardı, babam götürürdü hafta sonları. ne güzeldi lan yımırtalı karışık sandviç. fırsatım olursa gidem de yiyem, bornova'da kalmadı güzel yapan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 evde yap.. hani sunu yaparken bir teknik gerekmiyor..o yuvarlak zimbirti heryerde var..ustunde koyacagin etgilleri azicik sotele yuvarlagin gibini yagla yumurtayi kir.ustune etgilleri koy 2 3 cesit peynir ilave et.. bana da yap.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Şütte yok mu izmir'de çer çöp yemeyin yazıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 çağdaşa gidiyorum işi gücü bıraktım. kendi kendime orta açtım topicte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 ama yine gidip büyük karışık yicem ruslu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 dana22 said: evde yap.. hani sunu yaparken bir teknik gerekmiyor..o yuvarlak zimbirti heryerde var..ustunde koyacagin etgilleri azicik sotele yuvarlagin gibini yagla yumurtayi kir.ustune etgilleri koy 2 3 cesit peynir ilave et.. bana da yap.. Evde kömür yok abi. Kömürde sandviç bu işin adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Adi oyle de komurun bi esprisi yok bunun yapiminda. Tavada yapinca da aynisi oluyo. Tek parca sac yerine izgarada pisiyo olsa daha farkli olurdu tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 abi evde yapın geyiğini bu topicten uzak tutsak olmuyor mu ya. zevki onun orada gidip yemekte işte. tam gereksiz muhabbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 kokoreçci asım usta'da kokoreç yiyen oldu mu çok methediyorlar. çamdibinde nerde acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 evde yap kendin ye hacım napıcan çamdibinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 “Adi komurde sabdvic” kismi icin dedim ya. Yoksa isteyen yer cekimsiz ortamda yesin istiyosa. Beni hic anlamiyosun karabuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 evde cağ da yaparsın iskender de yaparsın abi ona bakarsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Tim said: “Adi komurde sabdvic” kismi icin dedim ya. Yoksa isteyen yer cekimsiz ortamda yesin istiyosa. Beni hic anlamiyosun karabuz. abi ikidir başkasına laf ediyorum üstüne alınıyorsun ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 İzmir Bornova ve mide ekşimesi deyince Aynalı Büfe'yi anmadan olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Aynalı Büfe off. Bizim BAL'ın resmen ayiniydi okuldan kaçınca, Eflatun'da CS 1.5 atıp üstüne Aynalı'da karışık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 izmirde öğrenciyken bu karışık sandviçten ne yerdik be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar