Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ac patinin gece kasintisi...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
BulletRide said:

İzmir'de karışık sandviç yersen çember yumurta da koyuyorlar içine talebe göre, bazısı peynirini de yumurtanın içinde eritiyor. Poached egg kadar teknik ve akışkan değil ama gideri var. Özellikle Alsancak'ta Kardeşler Büfe

15-20 sene önce falan bornova büyükpark'ın içindeki büfeler vardı, babam götürürdü hafta sonları. ne güzeldi lan yımırtalı karışık sandviç.

fırsatım olursa gidem de yiyem, bornova'da kalmadı güzel yapan.
Mesaj tarihi:
evde yap..

hani sunu yaparken bir teknik gerekmiyor..o yuvarlak zimbirti heryerde var..ustunde koyacagin etgilleri azicik sotele yuvarlagin gibini yagla yumurtayi kir.ustune etgilleri koy 2 3 cesit peynir ilave et..

bana da yap..
Mesaj tarihi:
dana22 said:

evde yap..

hani sunu yaparken bir teknik gerekmiyor..o yuvarlak zimbirti heryerde var..ustunde koyacagin etgilleri azicik sotele yuvarlagin gibini yagla yumurtayi kir.ustune etgilleri koy 2 3 cesit peynir ilave et..

bana da yap..

Evde kömür yok abi. Kömürde sandviç bu işin adı
Mesaj tarihi:
Adi oyle de komurun bi esprisi yok bunun yapiminda. Tavada yapinca da aynisi oluyo.

Tek parca sac yerine izgarada pisiyo olsa daha farkli olurdu tabi.
Mesaj tarihi:
“Adi komurde sabdvic” kismi icin dedim ya. Yoksa isteyen yer cekimsiz ortamda yesin istiyosa.

Beni hic anlamiyosun karabuz.
Mesaj tarihi:
Tim said:

“Adi komurde sabdvic” kismi icin dedim ya. Yoksa isteyen yer cekimsiz ortamda yesin istiyosa.

Beni hic anlamiyosun karabuz.

abi ikidir başkasına laf ediyorum üstüne alınıyorsun ya sdf
  • Yeni Oluştur...