P_O_T_D_C Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Oha süper bişi yapmış bea helal olsun kıza[signature][hline].... LeviathaN ....
Skroce Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Liebe, 09 Şubat 2005 13:19 tarihinde demiş ki: OHA!!!!! deme ahanda ispati
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Yengeye hörmetler :)[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Shadow Priest
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 bende tekrar almanyaya gelmeyi düşünüyordum , varsa bunun kız kardeşinide bana ayarlayalım :)[signature][hline]Retail'ede bekleriz..
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Aşk için insan ölüyor normal şeyler bunlar biliyorsa sevdiğinizi alabilir tabiki normal[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ben ağlarım ama ya benim kız arkadaşım bile yok ki daha bide wow alması lazım ooohhoh[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Skroce Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 kiz arkdasim degil esim aldi bana not:baldiz evli üzgünüm
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 t-shirt m mi L mi xl mi cıkıyor içinden?[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center
P_O_T_D_C Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 =)) bende erk arkıma alıorum ön siparişi yaptım hala gelmesini bekliorum gelene kadar geçer artık sevgililer günü[signature][hline].... LeviathaN ....
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 vay be ne kadar sanslı insanlar var eheh.bize saplar gününde hediye alcakta yok tüh.
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 saplar gününe kadar wow gelirse artık orda bir sevgili elf bulcam kendime en güzelinden :)[signature][hline]Retail'ede bekleriz.. [Bu mesaj Liebe tarafından 09 Şubat 2005 13:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Skroce Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 bendeki XL bedenime göre almis belki X XXL vs de vardir bilemicem zaten kasada sormus az paket kalmis ve yüzlerce insan varmis ve t-shirt SATILMIYOR Boxu alana hediye boxuda cuma günü gidip fisi gösterip aliyorsun fiyati 44 euro
P_O_T_D_C Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: _ILuVaTaR_, 09 Şubat 2005 13:39 tarihinde demiş ki: vay be ne kadar sanslı insanlar var eheh.bize saplar gününde hediye alcakta yok tüh. Saplarda birbirne hediye alsın o gün =)) soora sap arklarınıza gösterirsiniz bi hayranım almış diye ;P[signature][hline].... LeviathaN ....
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 t-shirt güzelmiş bodyde onu giyerim aynısıdır inşalalh siyah üzerine güzel duruyor bodyde 5 yane wowcu var hehe[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 hmm bende bir ara karstadt'a gideyim bakim belki bizimkinde de vardır alırım bi t-shirt. box'ı da satarım sonra hihi.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Skroce Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mirage saturne geliyor yarin en gec cuma günü ama orda t-shirt veriyorlar mi bilmiyorum
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 saturn`e yarin box mi gelecek yoksa fis mi verecekler? bizim karstadt cikan oyunlari bile bir ay sonra filan getiriyor, uyuz ediyor beni...
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 mediamarkt'larda yok mu?[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Archon, Human Mage. Leader of Anatolian Sunrise.
Skroce Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 saturn fis vermez direk alman lazim mediamarkta gelmesi lazim %90
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 bizim köşedeki bakkalada geliyomuş yarın gece 23:59'da yanındada world of warcraft çukulatası veriyo.
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Sevgilimden olmasa da bu canavarlar da bana abimden hediye Almanya'dan :)[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 elf hatuna canavar demeyelim lutfen arada hukukumuz var :)
spirit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Oha supermi$ isterim diyorum sadece...[signature][hline]If you gaze long into an abyss, the abyss will gaze back into you. Frederich Nietzsche
Juzzam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Hemen bi manita buliim bana WoW alsın. Abim de yok, bi de abi buliim bana action figure alsın. :D[signature][hline]Sidious: Vader Vader: Yes Master? Sidious: I love you
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 hmmm en kısa zamanda bi sevgili ve abi edinmek lazım[signature][hline] Name:Firearrow Job:Archer Race:El Morad LvL:4x
Öne çıkan mesajlar