P_O_T_D_C Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Oha süper bişi yapmış bea helal olsun kıza[signature][hline].... LeviathaN .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Liebe, 09 Şubat 2005 13:19 tarihinde demiş ki: OHA!!!!! deme ahanda ispati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Yengeye hörmetler :)[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Shadow Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 bende tekrar almanyaya gelmeyi düşünüyordum , varsa bunun kız kardeşinide bana ayarlayalım :)[signature][hline]Retail'ede bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Aşk için insan ölüyor normal şeyler bunlar biliyorsa sevdiğinizi alabilir tabiki normal[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ben ağlarım ama ya benim kız arkadaşım bile yok ki daha bide wow alması lazım ooohhoh[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 kiz arkdasim degil esim aldi bana not:baldiz evli üzgünüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 t-shirt m mi L mi xl mi cıkıyor içinden?[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P_O_T_D_C Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 =)) bende erk arkıma alıorum ön siparişi yaptım hala gelmesini bekliorum gelene kadar geçer artık sevgililer günü[signature][hline].... LeviathaN .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 vay be ne kadar sanslı insanlar var eheh.bize saplar gününde hediye alcakta yok tüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 saplar gününe kadar wow gelirse artık orda bir sevgili elf bulcam kendime en güzelinden :)[signature][hline]Retail'ede bekleriz.. [Bu mesaj Liebe tarafından 09 Şubat 2005 13:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 bendeki XL bedenime göre almis belki X XXL vs de vardir bilemicem zaten kasada sormus az paket kalmis ve yüzlerce insan varmis ve t-shirt SATILMIYOR Boxu alana hediye boxuda cuma günü gidip fisi gösterip aliyorsun fiyati 44 euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P_O_T_D_C Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: _ILuVaTaR_, 09 Şubat 2005 13:39 tarihinde demiş ki: vay be ne kadar sanslı insanlar var eheh.bize saplar gününde hediye alcakta yok tüh. Saplarda birbirne hediye alsın o gün =)) soora sap arklarınıza gösterirsiniz bi hayranım almış diye ;P[signature][hline].... LeviathaN .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 t-shirt güzelmiş bodyde onu giyerim aynısıdır inşalalh siyah üzerine güzel duruyor bodyde 5 yane wowcu var hehe[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 hmm bende bir ara karstadt'a gideyim bakim belki bizimkinde de vardır alırım bi t-shirt. box'ı da satarım sonra hihi.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mirage saturne geliyor yarin en gec cuma günü ama orda t-shirt veriyorlar mi bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 saturn`e yarin box mi gelecek yoksa fis mi verecekler? bizim karstadt cikan oyunlari bile bir ay sonra filan getiriyor, uyuz ediyor beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 mediamarkt'larda yok mu?[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Archon, Human Mage. Leader of Anatolian Sunrise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 saturn fis vermez direk alman lazim mediamarkta gelmesi lazim %90 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 bizim köşedeki bakkalada geliyomuş yarın gece 23:59'da yanındada world of warcraft çukulatası veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Sevgilimden olmasa da bu canavarlar da bana abimden hediye Almanya'dan :)[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 elf hatuna canavar demeyelim lutfen arada hukukumuz var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spirit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Oha supermi$ isterim diyorum sadece...[signature][hline]If you gaze long into an abyss, the abyss will gaze back into you. Frederich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Hemen bi manita buliim bana WoW alsın. Abim de yok, bi de abi buliim bana action figure alsın. :D[signature][hline]Sidious: Vader Vader: Yes Master? Sidious: I love you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 hmmm en kısa zamanda bi sevgili ve abi edinmek lazım[signature][hline] Name:Firearrow Job:Archer Race:El Morad LvL:4x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar