Cacik Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Selamlar, 2.el düşük km otomatik vites araç arayışındayım, Bütçe 70-80k, zorlarsak 85 son limit olur, Şuan radarımdaki araçlar Opel Astra 1.4 turbo 150hp ve Golf 1.4 tsi & 1.2 tsi, Bu araçlarla ilgili deneyimlerinizi yada tavsiyeleriniz bekliyorum, Alternatif araçlarda olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 2016 model focus benzin style var 14binde, satayım 77 ye. ama çok kötü benzinli focuslar, kurtulmak için satıyorum alma bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Golf al geç, altın bilezik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Benzinli otomatik focusun nesi kotu? Sirket araci focus dizel otomatik gayet iyi araba canavar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 patates direk benzinli olan ama 1.5 otomatik dizeller hayvan gibi iyi. sürüş zevki max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 güncelden önceki nesil astraları pek övmüüyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Temiz bi 1.4 TSI DSG Highline alırsın o fiyata. Bence bas geç tatava yapma pişman olmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 serjuhan said: Temiz bi 1.4 TSI DSG Highline alırsın o fiyata. Bence bas geç tatava yapma pişman olmazsın. o civarda highline yok artık, baktımda bulamadım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Feamer said: güncelden önceki nesil astraları pek övmüüyorlar Ya zaten çözemedim bahsettiğim model 2016 k kasa olmasına rağmen kime sorsam cüzzamlı gibi yaklaşıyor opele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 artık fransız arabası sayılır opeller direk dezavantaj o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Highline zor, ben yeni aldım 2014 comfortline 30k km de düz vites, 68'e. Çok pahalı her şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Cacik said: Feamer said: güncelden önceki nesil astraları pek övmüüyorlar Ya zaten çözemedim bahsettiğim model 2016 k kasa olmasına rağmen kime sorsam cüzzamlı gibi yaklaşıyor opele valla bende öğle yaklaşıyorum çünkü saçma sapan işler peşinde koştu opel yıllarca, corsa ve bazı astaralar ve birçak yıl/model hariç sıkıntılar çok, büyük motor arızsı, akü sorunları falan çıkarmıştı başımıza mesela bu yüzden güncel astra ve yeni çıkan insignia coupe falan çok güzel araba ama bir yeri düşüp patlayacak falan gibi geliyor bana başka markada sorun olmayan büyük kasa 1,6 motor opel olunca bende acaba nasıl olur diye düşünce yaratıyor, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 sipeyskeyk said: Highline zor, ben yeni aldım 2014 comfortline 30k km de düz vites, 68'e. Çok pahalı her şey. comfortline dedigi bosline degil mi abi zaten? bi de trend mi vardi bisi vardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 trendline en boşu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Yok bir altı var midline plus, comfortline highline ın bir altı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Skoda octavia patlat geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Biraz sportif bi görünüşü olsun istiyorum bi yandan, octavia pek tercihim değil o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Dusuk model 1.16i falan bak madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 sipeyskeyk said: Highline zor, ben yeni aldım 2014 comfortline 30k km de düz vites, 68'e. Çok pahalı her şey. Oha ben geçen sene bir ara bakmıştım benim Golf'e değiştirmeyi düşünüyordum kaça gider diyerekten, temiz 2013 1.4 TSI Highline DSG'ler 70e gidiyordu. Vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar