GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 abi bizim mahalleye kazı yapılıyo, sordum çalışanlara adamlar fiber bağlanıyo bütün buralara dedi, türktelekom bağlıyomuş. Şimdi bende yıllardır dandik 16mbps / 12 görürsen öpte başına koy +100gb aknli internet var, 59 lira telefon dahil. Buda bu ay bitiyodu türknete mi geçsem geçmesemmi diye kafayı yerken (türknet de bu 16 mbps bağlatanların çoğu 8 alıyomuş, bazen netleri kopuyomuş gırla sorun varmış) şimdi bu semte fiber bağlanması mevzusu geldi iyi oldu. sormak istediğim şey şu ; ttnetin hangi kampanyasına girmek lazım veya siktiret türknete geç 100mpbs kadar 150gb kotalımı kullan dersiniz? gerçi 100 verirmi bilemiyomda 50 de verse 24 e düşse hız bana yeter de artar. Napmak lazım varmı böyle bi süreç yaşayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 hat döşensin bütçene uygun olan bişey seçersin işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 abi siteye girdim baktımda karma karışık, ondan soruyom en alınabilir ttnet kampanyası hangisi 70 lirayı geçmesin yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 70'e zor 101lik 115lik falan var 24mbps 120lik 35mbps en mantıklsı gibi oha fiyatlar cok yukselmis asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 o hat döşendikten sonra apartmanına kablo çekmeleri aylar sürebiliyor. ben nişanlıydım kablo çekildi, 15 aylık evliyim apartmana yeni bağlandı mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 ne kadar kota kullandığına bağlı en yüksek hızı alcaksın işte. site gerçekten karışık o fiber hat döşendikten sonra kabloyu getirip apartmana sokuyorlar ve öylece içinde bırakıyorlar. sonra kutucu başka bi firma gelip kutuyu kuruyor apartmana. kutuyu telekom dışında başkası da kurabilir. bi de kutu için apartmanın talebi gerekiyor mu emin değilim. her şey tamam olunca da anında kullanıma hazır olmuyor, sanırım santral veya başka bir yerlerden bişeylerin hazırlanması/ayarlanması/yapılması gerekiyor. çok benzer durum bende de var, sol var ama taahhüt yeni bitti. fiber hat da yeni geldi apartmana ve şu an kullanıma hazır gözüküyor. bi ara üşenmeyip aramam lazım adamları hoşgeldin kampanyası mı ne yapmışlar; - online veya telefonla başvurunca 50tl indirim oluyor. - hoşgeldin indirimi 150tl - fiber altyapı (ftth) varsa modem ücretsiz, yoksa aylık 3tl - kurulum ücretsiz - yalın internet (10tl) paket fiyatına dahil - yalın internet için devre hazırlama diye bişey varmış, o da ücretsiz ben 50mbps, 100gb kota beğendim. yalın internet. 80tl (24ay taahhüt) (kota dolunca 16mbps'ye düşüyor) kampanya 30 eylül'e kadar geçerliymiş. muhtemelen sana yetişmez. yeni kampanyaya bakarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 tüh be, heves ettim o kadar 1 aya bağlanır heralde diye. arayıp konuştum 69 liraya 35 lik 100gb aknli var dediydi eleman telefonda, 50 olan daha iyiymiş tabi 10 lira daha verip 16 kafa rahat kullanmak kotayı geçince, geceleride 50 ile çekmesi nays. Napim şimdi o zmn türknete geçim (24 ay zımbırtısı yok diye) öyle idare mi edim bu fiber kutusu gelene kadar binaya bi tarifeye geçmem lazım bu ay bitiyo benim zımbırtı, fiber bağlanınca fibere geçiş yapabiliyomuyuz acaba? tarife upgrade varmı taahhüt varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Upgrade'e izin olması lazım, downgrade ettirmiyorlar ama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 taahhüt varken tarife yükseliyor superonline'da, ttnet'te de oluyordur muhtemelen (alt tarifeye geçilmiyor ama). ama adsl'den fiber'e geçilmiyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Bir kaç ay tarifesiz kullan abi, illa 12 24 ay imza çakmak zorunda değilsin. Bir kaç ay fazla verirsin en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Formül bence "parası daha fazla olan her şeye izin verin panpalaaaar" şeklinde o yüzden olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 yilbasina kadar kas bakalim ne olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 değişim ihtimalin varsa taahhütsüze geçiş yap. o da türknet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 ya da taathutsuz baska bir servis saglayiciya gec 3 5 ayliga..yeni abone yada hatti tasiyanlara cazip teklifler ayagina.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Apartmanına kablo gelince zaten semtindeki fiberci bayiiler hemen broşür bırakacaklar zaten merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 dana22 said: ya da taathutsuz baska bir servis saglayiciya gec 3 5 ayliga..yeni abone yada hatti tasiyanlara cazip teklifler ayagina.. o taşıyanların hepsinden taahüt alıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar