Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Öncelikle bu hem Paticik hem de internetten ilk ürün satış tecrübem olacak. Bu alanda açılan çoğu başlık sahibinin zamanla delirtilmiş olduğu riskini de göz önüne alarak ilanı ilk olarak Pati'dekilerle paylaşmaya karar verdim :) Kulaklık MacBook Pro'nun yanında hediye olarak ABD'den geldi. Kulaklığa ihtiyacım olmadığından satarak bilgisayarın ödemesine aktarım yapmak istiyorum. Ürünün ABD'deki Apple Store fiyatı $300 iken Apple Türkiye tarafından şuan 1.379 TL'ye satılıyor. Parlak Siyah renkli kulaklık orjinal kutusunda açılmamış durumda bekliyor, gelin 1200'e anlaşalım :D Kulaklıkla ilgili detaylara Apple'dan ulaşılabilir:Beats Solo3 Wireless Kulak Üstü Kulaklık - Parlak Siyah Ürünün Fotoları Caddebostan'da oturuyorum, hafta sonu başta Kadıköy olmak üzere İstanbul civarında elden teslim edebilirim. Tabii bi kahve içirmeden de bırakmam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 750 arti yarim ekmek doner teklifi gelir abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paticikte beats kulakliga 1200 lira veren adami aforoz ederler sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 500 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 hediye geldiyse 900e anlasilabilir sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Sahibinden ve Letgo'ya bakıp açılış yapayım dedim, pazarlık payı var tabii ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 750'e var sahibinden'de ilandaki aynı koşullarda https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-aksesuar-beats-solo3-wireless-kulak-ustu-kulaklik-474978667/detay mac pro yanında hediye veriyorsa, piyasada ihtiyaç fazlasıdır zaten. apple fiyatını pek kaale alma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Tüh kendimi baltaladım :D 750 TL'ye 1 tane var genellikle 900-1100 arası kümelenmiş. Ortasında buluşulabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Sahibinden'de hiç dönüş olmadı, Letgo'dan ise birkaç kişiyle yazışmaya devam 8-) P.S. Bu vesileyle upload'da etmiş olayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Ürün yanlış. Tek kalemde beatse 1000 lira verecek adam forumlarda gezmez. 1000 veriyorsa da beatse vermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 bu arada apple mağazası burda da bu kulaklıktan hediye veriyor macbook pro'ya. kampanya bitmiş olabilir gerçi bilemcem dfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Doğubankta 750 tl ye apple garantili satıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar