Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 yeni açtıgımız küçük bir işletmemiz var, elimizden geldiğince içerik üretmeye çalışıyoruz fb ve instagram üzerinden, şimdi bi de youtube kanalı açalım dedim iyice mesai harcar olduk sosyal medya dalgasına vidyo çektin mesela youtubea koyuyorsun ordan fbye atıyorsun, instagrama ayrı koymak gerekiyor, hepsine hashtagler falan bul ayarla, tatlış olsun biraz da emoji sık derken günde 2 saat bilgisiyar başında bu işlere harcarken buldum kendimi mümkünse ücretsiz, open source sosyal medya yonetecek (fb, instagram ve youtube yeterli) program arıyorum, hazır içeriği ben kurayım, kendisi mesela akşam 6da hesaplardan paylaşsın falan var mı böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Instagram API'sinde foto yayinlama yok, gene kendin paylasman gerekecek diye tahmin ediyorum ozel anlasmalari yoksa bazi sirketlerle. digerleri icin mutlaka vardir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 instagram için bakmıştım ücretsiz yok gibi, ama üç beş bişeyler harcarsan güzel toollar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 bilgisayar kullanmayı bilen suriyeli ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 kaliteli olsun vs dyorsan otomasyon yok. kendin yöneteceksin veya bi eleman tutucan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 bu istedigin isi yapan online sistemler var da minimum ayda 100$ fln istiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 youtube linki fb sayfa trafikte görünmüyor sanırım. Kendin yüklemeyip onu instagramda da paylaşman daha iyi değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 nası tam anlamadım :D vidyoyu yutuba koyup face'e yutub linki koyunca mı trafik sayılmıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 face tarafında sayılmıyor diye biliyorum. Biz de uploada döndük bu yüzden mi başka sebepten mi bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar