Valthon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Neredeyse hiç kullanılmadı. 700 lira. Alet şuan göztepe de evde duruyor. Biri alırsa nasıl nakliye ederiz bilemiyorum. Onu konuşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Daha simdiye kadar kullanilan bi kosu bandina rastlamadim ben zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 yani kosu amacli kullanilan diyelim..yoksa sahane askilik camasir kurutucusu cocuklar icin oyun platformu petler icin yuva filan olabiliyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 +1 camasir askisi https://akakce.cubecdn.net/king/king-k-6500-elektrikli-isitmali-x.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Aynen öyle koşu bantlarının kaçınılmaz sonu askılık. Bisikletler her zaman daha efektif oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 kosu bandinin omru: yilda yagmur yagan gun sayisi * (1 / icten gelen kosma istegi katsayisi) yillik 8-10 gune denk geliyo sanirim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 DareJedi said: Aynen öyle koşu bantlarının kaçınılmaz sonu askılık. Bisikletler her zaman daha efektif oluyor. Yok be , bisikletler de aynı şekilde, Oyle boş boş duruyor. Gaza geldim aldım, kalp ritmi ölçüyor bilmem ne yapiyor vs. vs. Askılık ve çocuğa oyuncak oldu. Gidonu tele asılması sakıncalı kazakları üstüne geçirince güzel kurutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Ahaha hiç o açıdan düşünmemiştim. Bu aletleri alınca öyle kuytu yere koymamak gerekiyor TV karşısında fln olmalı hele bisiklet on numara oluyor bir şey seyrederken bile hafif tempo spor yapılabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar