Tim Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Ahali selam, Arkadasimizin annesi Goztepe Medikal Park'ta yatiyomus beyin ameliyati icin, 2 unite 0 RH negatif kan lazim demisler. Bu gece gidip verebilecek kimse var midir? Kan verecek kiside aranan ozellikler sunlar; * 18-60 yaş arası olmalı * 50kg üstünde olması * Tam kan için son 3 ay içinde kan vermemiş olması * Aferez Trombosit için Tam kan verdikten sonra 1 ay, Aferez Trombosit verdikten sonra 48 saat geçmiş olması * Aferez donörleri için son 5 gün içinde aspirin ya da benzeri kan sulandırıcı ilaçlar kullanmamış olması * Sara (epilepsi) hastalığının olmaması * Sıtma veya sedef hastalığı )kol bölgesinde) geçirmemiş olması * Bugüne kadar kalp, akciğer, böbrek hastalığı geçirmemiş olması * Bugüne kadar kan hastalığı geçirmemiş olması * Sarılık, karaciğer iltahabı, sarılıklı veya AIDS'li biriyle yakın ilişki içinde bulunmamış olması * Bugüne kadar uyuşturucu kullanmamış olması, uyuşturucu kullanan biriyle cinsel ilişkide bulunmamış olması * Son 1 yıl içinde para karşılığı cinsel ilişkide bulunmamış olması * Son 1 yıl içinde kan nakli yapılmamış olması * Son 1 yıl içinde ameliyat veya cerrahi müdahele yapılmamış olması * Bayanlar için; son 2 ay içinde düşük, kürtaj veya hamile olmaması * Son 3 ay içinde diş tedavisi yapılmamış olması Olasi gonulluler bana ulasabilirlerse ulasacaklari kisinin telefonunu verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 bunların hepsini sağlayan varsa helal olsun xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 liste biraz hardcore olmuş sanki ama bulursunuz inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Ben hepsini sagladim da ab+'im, o olmadi skdf. Dis tedavisi falan sikintiymis bayagi sartlar. Saka bir yana Allah yardimcisi olsun, acil sifalar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 O liste kan vericisi için standart değil mi? Bulursunuz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Bugüne kadar uyuşturucu kullanmamış olmasını nasıl sağlıyorsunuz abi, auto-fail direk sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 hayır uyuşturucu ben hiç kullanmadım mesela da uyuşturucu kullanmış kişiyle ilişkiye girmiş olabilirim değil net girdim. onu mu sorcam sevişmeden önce ? liste harbi baya bi hardcore 0 rh pozitif benim,negatifte olsaydı koşullardan patlıyomuşuz yarısından zaten çok geçmiş olsun umarım bulursunuz edit: hatta 2 kişiyle ilişkiye girdim uyuşturucu kullanma durumu olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 TAMAM ABİ SEVİŞMİŞİN ANLADIK XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Jaegerjaquez said: TAMAM ABİ SEVİŞMİŞİN ANLADIK XD :D sevişiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Listeyi c/p yaptim da yakin zamanda kan vermediyseniz, agir madde kullanmadiysaniz oluyo iste kabaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 dis tedavisi kismi uygulanmiyor.. kesin bilgi yayalim..bazi aferezciler uygulamaya calisiyor olabilir ama gecersiz.. uyusturucuyu ise..damardan uyusturucu kullanmis ise kalici red..diger uyusturucular 1 sene..supheli cinsel iliski 1 sene..valla prezervatif kullandim 1 sene..sadece oral abi 1 sene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 sadece hayal edip asıldım abee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 koparmadiysan sorun yok kardes..malum uzgun kaslilarin mevsim normalleri tropik firtina ayarinda olabiliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Benim kan 0 RH- Çok üzülüyorum böyle acil ihtiyaç ilanlarını görünce çünkü veremiyorum. Akdeniz anemisi taşıyıcısı artı MS bana yasaklandı kan vermek :( Umarım bulursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Hastane halletmis bi sekilde. Gerek kalmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 kizilaydan istemislerdir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar