samaella Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 durmaplayden alsan olmuyo mu? 66.75Tl miş orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 onu deniycem simdi de, global degilse ibnelik yapar diye korkuyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 bana verirsin canım sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Esh said: dreagloth said: ben de diyorum ki, ver u/p girelim buradan, ekleyelim. Abi onu da denedik :D Du bakalim bi mail attim larian a, steam family share ile tek kopyayla co op olur mu diye olmaz bab diye mesaj geldi. anca split screen oynarsiniz diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 yeni account açsan tr den, alsan, orada açsan? 20 tl için yaptığın şu iş hoşuma gitmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 200 lira abi oyun. 20 lira icin yapiyo olmam heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 steame mesaj attim degistirin benim store u turk kredi karti ve adresim var simdilik yurtdisindayim dedim. bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 steam onu sonuçlandırana kadar oyun relase olur, fiyatı artar. olumlu sonuçlanırsa gene €45'dan az olur gerçi ama NOPE deyip 45 yerine 60 oyro da isteyebilirler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Esh said: adamlar her turlu cakalligin onune gecmisler ya boyle deildi bu sdfgsd ekantı tanıdığın birine ver 5 dakka girip aktive etsin. ben öyle yapmıştım for honor'da. onun dışında türk adresin ve kredi kartın kayıtlıysa yurtdışında olsan bile türk store'u seçebilmen lazım settings'den. ben polonya'da kendimi bildim bileli tl ile alıyorum bi tek gift aktive ederken sıkıntı olmuştu onu da yukarıda dediğim gibi hallettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 yerli kredi karti tanimli degil ya onun da etkisi var biraz. sirf family share olsun diye acmistim. simdi de adresi turkliye secemiyorum dogal olarak karti girerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Esh said: Du bakalim bi mail attim larian a, steam family share ile tek kopyayla co op olur mu diye sizde ofiste fazla key duruyordur, yollasaniza bir tane diye de sordun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 dsgfdghsf mantıklı aslında gib key pls king regards Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 arcane said: Esh said: Du bakalim bi mail attim larian a, steam family share ile tek kopyayla co op olur mu diye sizde ofiste fazla key duruyordur, yollasaniza bir tane diye de sordun mu? onlarin demesini bekledim ama yemedi tabi ki sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 neyse vpn le yeni acc aldim, kredi kartini girdim. heralde safe olur bi sure Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omersem Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 co-op oynama düşüncesi olanlar için oyunda söyle bir durum var questi teslim eden alıyor expi. buda biraz lvl farkı oluşmasına sebep olabiliyor. ya da birbirinizden ayrıldınız herkes farklı yerlerde explore yaptı farklı exp le geri dönüyorsunuz. dünyada ki değişim kalıcı oldugundan öldürdügünüz bir mob ya da bitirdiğiniz questi diğer party memberlar tekrarlıyamıyor. Arenası epey zevkli tavsiye ederim gerçi rogue biraz imba ama yinede zevkli. CC den hic cıkarmadan % 75 hp alıyor . Act 1 cok güzel bitti devamının bundan daha iyi oldugunu yazıyor bütün fuar oyuncuları . bende baya bi heycan yaptı oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=xL7_U7oWJzk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omersem Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Bu arada söylemeden geçemeyeceğim. müzikler 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 intro muzigi baya tuylerini dikiyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omersem Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 tamburayı dene oyunda . cok iyi olmus . fareli köyün kavalcısı gibi insanın dinledikçe dinleyesi geliyo. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 harika oyun ya gerçekten helal olsun adamlara ilk oyunu da oynamıştım co-op olarak o kadar güzel akmıştı ki combatı falna. O oyunun üzerine binlerce feature eklediler çok keyifli gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 harika oyun ya gerçekten helal olsun adamlara ilk oyunu da oynamıştım co-op olarak o kadar güzel akmıştı ki combatı falna. O oyunun üzerine binlerce feature eklediler çok keyifli gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 harika oyun ya gerçekten helal olsun adamlara ilk oyunu da oynamıştım co-op olarak o kadar güzel akmıştı ki combatı falna. O oyunun üzerine binlerce feature eklediler çok keyifli gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Yok ben yapmıycam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 harika mı lan gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 son 6 saat 42 dakika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar