yumy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 LAYK ATTIM SİZ DE BANA LAYK ATARSANIZ SEVNIRIM oqe ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 ÇOK teşekkür ederim. İnanılmaz sevindi adam. Hatta bayram yemeği geleneğimiz vardır, bir restoran'a gittik ailecek. Çevre masalara sardı OOĞĞN DÖRT ABONEM var falan dedi çocuk. Eyvallah kardeşler. https://www.youtube.com/watch?v=biB_MnUohCM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Tim said: Cocuk sevinsin, gonlu olsun diye yapilan bu beyaz aldatmacalar, soylenen beyaz yalanlar ilerde travma olarak donebiliyor. fresia said: hevesini kaybetmesin ama gerçekleri de öğrensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 la bir kaç abonesi bir kaç like'ı olsa ne olacak. büyüyünce hatırladıkça güler geçer ne boş şeylerle uğraşmışım diye. hiç mi küçükken top oynarken sahte gol atmadınız defalarca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 olm ben o yaşlarda uzay kampına mı ne gitmiştim herkese ben aya gittim falan diye analtmıştım sonra kisme de bozmamıştı (harbiden moon landing simulasyonu yapmıştık ama gerçek mekiğin içinde) nese tramva falan olmadı 20-30 tane sahte like followdan bişi çıkmaz merak etmeyin sdkgjlfdgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 bu arada kediyle oynaması falan çok tatlı /respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 çocukları prenses gibi büyütmeyin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 ben de anaokulu veya yuvadaki verdikleri kagitlari bulup ulan acaba ben ajan miydim diye dusunmustum. o arada demek bir ajanlik oyunu oynadilarsa hackerlar mackerlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 bence bir raspberry pi alip onunla ilgili bisiler cekin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Abi çocuğunu 16 yaşında falan mı yaptın? Baya baya kötü ebeveynlik şu yaptığın. "abi bi film projem var üzerine düşündüm biraz hayata geçircem yakında" tarzı milyon tane proje fikri üretip iki gıdım emek verip sonra sürekli vaz geçen bir insan olarak büyüsün istiyorsan çocuğun devam edebilirsin tabi. üstüne bir de çocuğun kalite kriteri youtubeda çok like alan videolar haline gelecek. çocuk şu an elde ettiği bu zaferden inanılmaz bir zevk duyuyor bu da koşullanma kat sayısını arttırıyor ve dolayısıyla iki gıdım emek vererek çok güzel şeyler yapabileceğini düşünüyor. ben de ilk okuldayken dandik dergiler çıkarırdım babam iş yerine millete götürürdü falan alsınlar diye kendimden biliyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 napsın adam kömürlüğe kapatıp çiğ etle mi büyütsün bağcılar pitbulu gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 4 yaşına gelince ormana atsın 8 yaşına kadar hayatta kalırsa geri alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 ya da bahçeşehir üniversitesinin falan küçük çocuklar için programlama dersi var (örnek sadece). %70 para tuzağı muhtemelen ama iki gıdım bişey kapsa bile şu youtube videosuna like aldığını sanmasından daha faydalı olur. yeni çağın çocuklarının teknolojiye olan inanılmaz ilgi ve yatkınlığını bir noktada mal gibi youtube izleyip oyun oynamaktan teknoloji ile ilgili bir şeyler üretmeye yönlendirmek lazım. yoksa justin bieber gibi bişey olur sonunda. çocuklar teknolojik alanlarda atılım yapmak için çok elverişli bir şekilde büyüyorlar. AIyi muhtemelen yeni kuşak ya da bir sonrası coşturacak, eğer mal gibi sanal gerçekliğe takılıp kalmazlarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 abi evet şöyle bir şey olması için çok başı boş bırakmak lazım ama öğrenim hayatımız boyunca ailesi iyi gibi ama çocuk psikopat bir sürü veli - öğrenci gördük. https://www.youtube.com/watch?v=1-iNdGUqpZw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Yahu adam çocuğum video yapmış like atar mısınız diye başlık açıyor, çocuğu nasıl yetiştirmesi gerektiğine dair paragraflar mıçıyosunuz. 7 yaşında 3-4 video kovaladı, like gelince sevindi diye çocuğun mesleki karakterini oturtmuş arkadaş yukarda, mıh diyorum. "Noel baba çocuklara kolay yoldan mal elde etmeyi aşılıyor, çocuk ilerde hırsız olur bak" seviyesinde yorumlar. Belki çok başarılı bir youtuber olacak çocuk? Dili de müsait... Nasıl bu kadar kesin atıp tutuyosunuz öyle olmaz böyle olur diye çocuk yetiştirme gibi hassas ve değişken bir konu üzerinde (hele hele çocuk başkasınınken) ilginç gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Bence insanlar cocugu kiskanmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 20 sene sonra pisman olacagi seyler, yapmayin bence auhau. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 goldbären said: abi evet şöyle bir şey olması için çok başı boş bırakmak lazım ama öğrenim hayatımız boyunca ailesi iyi gibi ama çocuk psikopat bir sürü veli - öğrenci gördük. https://www.youtube.com/watch?v=1-iNdGUqpZw DAFUQQQQQQQQQQQQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 yumy said: Yahu adam çocuğum video yapmış like atar mısınız diye başlık açıyor, çocuğu nasıl yetiştirmesi gerektiğine dair paragraflar mıçıyosunuz. 7 yaşında 3-4 video kovaladı, like gelince sevindi diye çocuğun mesleki karakterini oturtmuş arkadaş yukarda, mıh diyorum. "Noel baba çocuklara kolay yoldan mal elde etmeyi aşılıyor, çocuk ilerde hırsız olur bak" seviyesinde yorumlar. Belki çok başarılı bir youtuber olacak çocuk? Dili de müsait... Nasıl bu kadar kesin atıp tutuyosunuz öyle olmaz böyle olur diye çocuk yetiştirme gibi hassas ve değişken bir konu üzerinde (hele hele çocuk başkasınınken) ilginç gerçekten. this. xlegolas falan baya coşmuş ahaha. 7 yaşında çocuk 3 like alsın da sevinsin, ufak da bi uğraşı olsun youtube gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 ben begendim atisli videoyu :) icinde bence biraz bir kasif ruhu yatiyor, bir de hic pes etmedi denedi durdu, ustelik babasi " hadi kapatlim hoscakal diyelim ... : derken bile :) like'im senindir Kuzey. .subscribe de ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 paticikte kızlar varmış, bunu öğrendik kuzey sayesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 cats videosu güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 goldbären said: napsın adam kömürlüğe kapatıp çiğ etle mi büyütsün bağcılar pitbulu gibi? Ya ahahshahhahah ne okudugumubunuttum gulmektenahshsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Legolas'a kaymışsınız da bu bildiğin çocuğun kutsal bir dogma olmasıyla "çocuk benim sana ne" küstsahlığının karışımı olmuş biraz. Adam ve benzer görüştekileri genel olarak haklı buluyorum ben. Sırf gitsin odasına 5 saat ana babayı rahatsız etmesin diye başarısız olduğu işte başarılıymış ilüzyonunu yaratıp bağımlı hale getirirseniz eleştiri kaldırmaz hale bile gelebilir örneğin. "Sen bunu beceremedin bırak kamerayı otur yerine" diyecek haliniz yok tabii de, nereleri geliştirmesi gerektiğini anlatabilirsiniz. Videoyu narrate etmeden önce yazıları 1-2 defa okuyabilir mesela en basitinden. Youtuber/streamer ekolündeki milyonlarca çer çöp adamdan biri olmasını sizin için yeterli mi yani? Yoksa ya başarılı olup top notch'lar arasında yer alsın, ya da drop edip daha yatkın olduğu bir şeyle uğraşsın mı istersiniz? Kimse çocuğun kötülüğü için yorum yapmamış ya da hakir görmemiş burada. Şu "size ne lan ricamı yapıyorsanız yapın yapmıyorsanız da susun" kafasına da kapılmayın, ülkenin %80'inden biraz farkınız olsun. Neden alacağınız arabaya, çok beğendiğiniz filme eleştiri/yorum getirebiliyoruz da çocuk yetiştirme konusunda gördüğümüz (bizce) hataya getiremiyoruz? Forum burası, yorum istemiyorsanız yazmayın böyle size göre hassas olan şeyleri yani. İşe yarar eleştiriyi dikkate almakta, farklı görüşlere açık olmakta da fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 videoların berbat olmasında sorun yok ama çok kolay geliştirilebilecek bir iki kısım var bacyonun dediği gibi. şu kedili sunumda mesela slaytları baba hazırlamış çocuk ilk kez okuyor gibi bir hava var. "o yaştaki çocuk için normal yau, olur öyle" dersek o yaştaki çocukların önüne geçmesini engellemiş oluruz, gelişmenin zararı yok. çocukları şimdiden rekabetçi yetiştirip kasmamak lazım, alçakgönüllülük, hoşgörü, yaptığın şeyden keyif alıyorsan iyisindir diye yetiştirmek de bir seçim, ama belli ki meraklı kafası basan bir çocuk, şimdiden biraz sıkıştırmanın pozitif etki yapacağını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar