yav Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 İki gun once odemesini yaptigim araci findex kredi notumu onaylamadigi bahanesiyle vermedi sixt Kurumsal olsun da sikmesinler demistim. Yanildim heralde Ekside cok kisinin basina gelmis. Bana bu findexle ugrasmayan rentacarci soyler misiniz veya napmali? Omrumde kredi cekmedim aktif hesabim var maas hesabi olmasa da. Kredi kartimin limiti falan da yeterli hani 30-40dk ya hatun iniyo simdi havalanindayim surpriz yapcaktim abarayla bogazimda kaldi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 garenta, budget falan sordun mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Ya kredi kartinin da 700unu gomduler simdi kac gun. Bi o kadar daha giderse cok fakir kalcam. Elzem de degildi arac foca izmir takilcaz alttarafi da cok ozenmistim uzuldum. Urla cesme sirince gezerdik diyodum. Kizla bi konusayim bari gelsin de. Plana dair degildi yani sittiredersek parasi cebime kalir. Bi de rentacarcilari tektek dolasmak ozguvenimi iyice gocertcek simdi haha Adamdan tutanak istedim yamuk olmasin diye. Dedim madem cok kurumsal takiliyonuz ben de gotumu saglama alayim sonra gelmeyi p araci almadi biz napalim para vermeyiz demeyin diye. Sikila sikila basti adam ekran goruntusi imza etc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 olm parasını salla, gezip tozun işte rahat rahat. budget da indirim olabilir pgs ile geldiyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Budget'ta findex'e bakıyor. Bu arada kredi notunu tam söylemek istemezsin ama aralık olarak nerde yazarsan bir şeyler çıkar belki. Budget comfort tier arabalarını +1200 (az riskli) notlara kiralıyor bildiğim. Premium/Lüks arabalar için benden 2. kredi kartı istemişlerdi ordan patlamıştım findex'e gelemeden ona bir şey diyemem asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 700 liranı çok temiz işletmişler geçmiş olsun sdfds europcar'a da bakabilirsin halen arıyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Zincir olmuş rent a carcıların hepsi bakıyor artık findex'e. Yani rezervasyon yaparken şartlarını next next yapmadan okursanız zaten "ilgili yaş, ehliyet, kredi kartı, findex notu vs. şartlarını sağlamazsanız, paranızı geri iade etmiyoruz"u açık açık yazıyolar. Sokak arası kiracılarda boş senede imza atmanı falan isteyebiliyor findex'e bakmak yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Findex notu ile araba kiralama arasindaki baglantiyi cozemedim ben Findeks kredi alirken bakilan bir sey degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Risk raporu gibi bir şey en nihayetinde. Geçmişte bankalara borcunu ödeyen, cici bir vatandaşsan araba kiracısına da parasını ödersin diye düşünüyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Peşin parayı çekip findex bakmak nedir? Trafik cezası vs gibi şeyler yüzünden mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 adilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 o para provizyonda kalmıyor mu? kullanamıyorlar yani hizmeti almadan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 provizyonda kalıyor aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar