Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rent a car findex QQ

yav

Öne çıkan mesajlar

İki gun once odemesini yaptigim araci findex kredi notumu onaylamadigi bahanesiyle vermedi sixt

Kurumsal olsun da sikmesinler demistim. Yanildim heralde

Ekside cok kisinin basina gelmis. Bana bu findexle ugrasmayan rentacarci soyler misiniz veya napmali?

Omrumde kredi cekmedim aktif hesabim var maas hesabi olmasa da. Kredi kartimin limiti falan da yeterli hani

30-40dk ya hatun iniyo simdi havalanindayim surpriz yapcaktim abarayla bogazimda kaldi :(
Sosyal ağlarda paylaş

Ya kredi kartinin da 700unu gomduler simdi kac gun. Bi o kadar daha giderse cok fakir kalcam. Elzem de degildi arac foca izmir takilcaz alttarafi da cok ozenmistim uzuldum. Urla cesme sirince gezerdik diyodum. Kizla bi konusayim bari gelsin de. Plana dair degildi yani sittiredersek parasi cebime kalir. Bi de rentacarcilari tektek dolasmak ozguvenimi iyice gocertcek simdi haha

Adamdan tutanak istedim yamuk olmasin diye. Dedim madem cok kurumsal takiliyonuz ben de gotumu saglama alayim sonra gelmeyi p araci almadi biz napalim para vermeyiz demeyin diye. Sikila sikila basti adam ekran goruntusi imza etc.
Sosyal ağlarda paylaş

Budget'ta findex'e bakıyor. Bu arada kredi notunu tam söylemek istemezsin ama aralık olarak nerde yazarsan bir şeyler çıkar belki. Budget comfort tier arabalarını +1200 (az riskli) notlara kiralıyor bildiğim. Premium/Lüks arabalar için benden 2. kredi kartı istemişlerdi ordan patlamıştım findex'e gelemeden ona bir şey diyemem asdf
Sosyal ağlarda paylaş

Zincir olmuş rent a carcıların hepsi bakıyor artık findex'e. Yani rezervasyon yaparken şartlarını next next yapmadan okursanız zaten "ilgili yaş, ehliyet, kredi kartı, findex notu vs. şartlarını sağlamazsanız, paranızı geri iade etmiyoruz"u açık açık yazıyolar.

Sokak arası kiracılarda boş senede imza atmanı falan isteyebiliyor findex'e bakmak yerine.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...