Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 https://store.playstation.com/en-gb/product/EP5426-PPSA02453_00-5534558887319441 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2021 (düzenlendi) Şimdi bitirdim. Sonu çok da tatmin etmedi ya ne bileyim - BELOW ZERO spoiler- Spoiler Kharaa bulaşmış yaratığın buzu kırıp ortalığı karıştırmasını falan bekliyordum açıkçası. Hiçbi sonuç elde etmedik resmen, kardeşi bakteriyi çözebildiğini bulmuş, gittik denedik evet çözüyor. "Kardeşimin yarım kalan işini tamamladım :((" draması. Sonra da Al-an'ı evine gönderdik. Ee naptık biz şimdi? Bakteriyi al-an salmış falan onları öğrendik tamam da sonuca bi etkisi olmadı, bi eksik kaldı gibi ya. bilemedim. Zaten al-an'ın evine gittiğimizde türü yokolmuş mu olmamış mı onu da açık bıraktı, biraz yıkıntı gibi gözüküyodu evi ordan yokolmuşlar sonucunu çıkardım ama belli de değil. Neyse işte. Her şeye rağmen keyifli oyundu, Yapım aşaması boyunca toplamda 4 kere falan baştan başladım, senaryoyu gittiği yere kadar götürüp bıraktım, nihayet bitti ahasdf Mayıs 19, 2021 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2021 olm 2. oyundan spoiler desene girdim mal gibi okuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2021 lan bu below zero başlığı değil dimi ahahah ÜSTTEKİ GİZLİ İÇERİK BELOW ZERO'NUN SONUYLA İLGİLİDİR TŞKRLR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2021 ünleme bastım inşallah banlanırsın........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2023 Subnautica 3 heyecanı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2024 Subnautica 2: Multiplayer sequel to the original IP pursuing fandom snowballing Explore an oceanic world in stunning stylized graphics powered by Unreal Engine 5 Single or 1-4 player co-op to uncover the mysteries on an entirely new alien planet Game-as-a-Service model with enhanced replayability https://www.krafton.com/wp-content/uploads/2024/02/KRAFTON-4Q23-Earnings-Release_vF_ENG-1.pdf 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2024 Unknown Worlds kapandı mı ya, Krafton ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2024 2-3 sene once satin almislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2024 Ayyyy .. heyecanlandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2024 Subnautica 2 studio reassures fans that it's not a live-service game: "No season passes. No battle passes. No subscription." PC Gamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2024 Eski oyunu yapanları işten atıp sıfırdan yeni ekip kurup devam ediyordu sanki bunlar? Yoksa başka bi oyunla mı karıştırıyorum kerballa falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2024 Evet senarist fln. gitti sjw işlerine girdiler. Bir cacık olmaz Subnautica: Below Zero senaryosu kötüydü 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2024 axedice, 9.02.2024 02:50 tarihinde dedi ki: Eski oyunu yapanları işten atıp sıfırdan yeni ekip kurup devam ediyordu sanki bunlar? Yoksa başka bi oyunla mı karıştırıyorum kerballa falan? Kerbal’da da aynisi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2024 Üzüldüm. Unknown Worlds'ü severdim, yaratıcı herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar