Tim Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Selamlar, Bir nevi dag basindayim TR'de bi 20 gun kadar, bi ihtimal uzayacak. Mobil network ustunden eve internet dagitmam lazimki calisabileyim. Ne onerirsiniz? Kullanim da memnun kaldiginiz bisey var mi? Bu arada Vodafone hattimi TR'de kullaniyorum ama ilginc sekilde hep 100+ ping veriyor speedtest. Turkcell hic oyle degil. Benle biradere mi ozel yoksa Vodafone'u mu baltaliyolar acep var mi bilginiz? Ek bilgi, Turkcell 2 bar cekerken Vodafone full cekiyor ve her ikisinde de 4G sinyali var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Telefonun arkasına takılan yükselticiler var, işe yarıyor mu bilmem ama büyük ihtimal zararlıdır. Yine de mecbursan denenebilir Kırsalda turkcell genelde daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 bölgeye göre değişiyor ya. kuşadasında turkcell baya iyiken germencikte vodafone daha iyi bağlantı sağlıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Açıkçası Turkcell ülkenin pek çok noktasında hem 3G hem de 4.5G'de her türlü daha iyi bence. 4.5G ihalesi sonrasında Türk Telekom bile frekans anlamında Vodafone'dan daha iyi noktaya geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 dagda teleferige komsu yasiyorum :) turk telekom o kadar kotu ki interneti zaten stabil degil ayrica 4.5g degil cogu zaman bir de uzerine telefon konusmasi bile kopuyor. Vodafone stabil ama turkcellin hizina erisemiyor (v:10-13 mb, t:32-40 mb). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Lokasyona göre çok değişiyor. Frekans olarak şu an Turkcell ve Türk Telekom avantajlı. Vodafone'un oradan bir dezavantajı var. Telekom da baya genişledi ancak dediğim gibi lokasyona göre değişiyor denemekte fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madborn Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Telefon nerde iyi çekiyorsa netinde o kadar iyi oluyor. Bu yüzden Turkcellden yana oyumu kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 iş için kullanacaksan vodafone iyidir, telekom baya rezalet oluyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 is icin kullanim derken ticari imkanlardan faydalanmak icin dememis adam yalniz, internet istiyo iste sdfg. gerci is icin demis ama ping sorunu yasadigina gore asil amaci overwatch oynamak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 ensara destek veren turkcell harici bişey seç ben 18 yıllık hattımı vodafone'a cevirdim sehir içi gayet iyi ama senin bolgende diger operatorleri test edip alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 toggie said: is icin kullanim derken ticari imkanlardan faydalanmak icin dememis adam yalniz, internet istiyo iste sdfg. gerci is icin demis ama ping sorunu yasadigina gore asil amaci overwatch oynamak :P Busted sdf. Is icin istiyorum ama ping de iyi olursa arada iki el oyun da atarim diyodum. Mac yanip tutusmazsa tabi bu sicakta heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Hem fiyat hem de kota acisindan cozum olamadi diger mobil operatorler, seve seve gidip Turkcell'den aldim. Su anda bulundugum yerde durum su : http://beta.speedtest.net/result/6536794971 Eve gecince evde de deneyecegim, benzer bisey cikarsa ne mutlu bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 abi fiyat ve kota da ensarcı türksel mi çözüm oldu ? baya şaşırdım en pahalı türksel zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Maalesef. Vodafone, Avea vesaire baya kotu nedense, hem hiz dusuk hem de ping falan cok yuksek, stabil degil. Vodafone'un verdigi maksimum kota 20gig. Turkcell'de 50 ve 75 gig'lik paketler var aylik. Taahhut zorunlu degil modemi ayrica satin alirsan. Taahhutsuz hali bile daha ucuza geliyor Vodafone fiyatina ve kotasina gore orantilayinca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 turkcell tek bu konuda malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 bu arada turkcelle yakında wttx modemler gelecek, yine sabit evinizde ama 4.5g üzerinden stabil bağlantı alacak, bazı pilot bölgelerde kullanılıyor bildiğim kadarıyla 3 ay içinde lansmanı yapılır public haberiniz olsun, özellikle superonline fiber altyapısı olmayan yerler için yapıldı, fiyat olarakta yormaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 indirim yaptırabiliyon mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar