NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Az kaldı ölecem ha gayret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Klima diye bisey icat etmisler, cogzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 ankara serin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 erzurum'da gece soba yakıyorum hafiften :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 nem %100 olunca ölürsün, şimdilik sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Istanbul fena degil ya Dün biraz terletti ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 valla bursada o kadar kötü ki dünden beridir baya kötü artık baş ağrısı nefes darlığı başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 tc vatandaşı olmayan ve ülke sınırları dışında yaşayan hanımefendilerimizin cinsel organı gibi yanıyor hava izmirde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 güzel memleketimizde yazları insanları sıcaktan eritmeyen ama aynı zamanda akpnin %50 üzeri çıkmadığı bir şehir var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Edirne fena degil o kriterlere gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Olm antalyada şehir görünmüyor nemden. Yatın kalkın dua edin yaşadığınız yerlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 İstanbul'da da görünmüyor, sabah 7'de köprüden aşağısı yoktu, 8'de adalar görünmüyordu. Yarın bakalım nasıl olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 somewhat related, https://www.youtube.com/watch?v=7tx_CaXqp9U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Fistan said: tc vatandaşı olmayan ve ülke sınırları dışında yaşayan hanımefendilerimizin cinsel organı gibi yanıyor hava izmirde canım nası içerlemiş dertli belli ki tststststsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Naalet olsun nefes alamıyorum. 11 yıl İzmir'de yaşadım. Aşırı sıcak olurdu. Bakkala gitmemek için sigarasız kalırdık. Ama nefes almakta zorlandığımı hiç hatırlamıyorum. Resmen saçmalık abi bu. %95 nem mi olur? Yağmur yağsa da rahatlasak dicem ama o zaman da sel alıyor. Ne poh yicez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 klima şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Norak said: somewhat related, https://www.youtube.com/watch?v=7tx_CaXqp9U jkd aynısı gelmişti aklıma sabahtan akşama klima çalışıyor fena girecek fatura gece oldu saatlerdir güneş yok hala sıcak, ruhum sıkıldı içim çömeldi artık lütfen yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Claiborne said: güzel memleketimizde yazları insanları sıcaktan eritmeyen ama aynı zamanda akpnin %50 üzeri çıkmadığı bir şehir var mı https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/1d/cd/d6/1dcdd63ea0e091ad14e0ca472b76f7e6.jpg referandumda %51 hayır, 2015de %31 chp ama kendi special bossu var http://2.bp.blogspot.com/_FKtrGgCqHms/SaVliKLqD_I/AAAAAAAABGY/STtGXOzCT0U/s320/naKwyRGFLa3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 2 haftadır hatunun memleketi Akçay'daydık, evi özledim biran önce döneyim diye bakıyordum. Şimdi pişmanım. Gözünü seveyim oraların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 neutrino said: Edirne fena degil o kriterlere gore. edirne fena abi hem sıcak hem sinek var ama bildiginiz sinek degiller emin olabilirsin isirdimi kabariyor morariyor fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 BalisticGel said: 2 haftadır hatunun memleketi Akçay'daydık, evi özledim biran önce döneyim diye bakıyordum. Şimdi pişmanım. Gözünü seveyim oraların. akçayda 3 günde toplam 2 defa tuvalete gittim öyle leş bir sıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Merkezde değildik, Zeytinli Köyündeydik. Serin orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 zeytinlide ruzgar esmesin hayat bitiyor aga hayvan gibi cig dusuyor her yere gercekten serin tatil yoresi icin datca favorim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Mersinde dün gece yine balkonun kapısını kapattık üstümüzde pikelerle yattık B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Datça şimdiye kadar tatil yaptığım açık ara en güzel yer. Özellikle koyları mükemmel. Ne yapıp edip tekrar gideceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar